ehh написа:И как завърши интервюто? Слушах го само до рекламите.
Може да си го изслушаш цялото http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=22131 остави го да буферира и след това си го върти напред назад колкото искаш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ehh написа:И как завърши интервюто? Слушах го само до рекламите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
balef написа:Щатните журналисти в Левски трябва да задават правилни въпроси а където трябва и да отговарят от тяхно име -Справка тази вечер от Грънчаров!
Грънчаров не ти ли малко неудобно за срам няма да те питам ?
Гост в студиото беше старши треньора на Левски и той отговаря на въпросите а не Грънчаров.![]()
Грънчаров когато станеш старши треньор -отговори може да даваш на воля ..... И както е тръгнало може в най-скоро време Иво Тонев да те назначи в знак на благодарност към ръководстовото на Левски!
talpata написа:Илиан направо ме разби-"Карвальо и Силва са идеални за отбора".Ха-ха-ха двамата заедно били вкарали 10 гола.Много ве!Съкрушен съм,направо ме разби.
goro_man написа:Много тъпотии наговори това момче бе чак ме разочарова,Пламен твард титуляр и никои не искал да доиде резерва?????Алооо КОНКУРЕНЦИЯТА ражда КАЧЕСТВО ...Видях ме го Тигара като вдигна раменете и докаде стигна.Иляне да пресираш не значи да тичаш след топката а да ЗАСТАВАШ срещу нея и МЕЖДУ нея и свободния човек.Мотивацията на играчите зависи само и единствено от тренъора за да не е мотивиран Марсинъо вината е само твоя.Престани да се криеш и свикни с това че ЛЕВСКИ винаги е фаворит,тъпо е да се оправдаваш с това че сме били фаворити и затова сме паднали от ЦСКА,ами Разград?Вината не е в централните защитници те се справиха а да играеш с ТРИМА ??? дефанзивни халфове и да ти вкарат гол след тъч изпалнен в средата на терена и от 30метра значи че на тренировките никоя не те слуша (да не кажа по остри думи).Проблема при изнасянето на топката не е че е бавно а че топката я изнасят централните защитници и бековете а това не е тяхна работа,тропни по масата и ако не стане просто не ни мъчи повече че последните мачове са жива мъка...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта