Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Въпроси към Илиан Илиев, гост в Гонг днес!

Мнениеот BadBoy » 22 ное 2012 19:38

ehh написа:И как завърши интервюто? Слушах го само до рекламите.

Може да си го изслушаш цялото http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=22131 остави го да буферира и след това си го върти напред назад колкото искаш
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 22 ное 2012 20:03

Щатните журналисти в Левски трябва да задават правилни въпроси а където трябва и да отговарят от тяхно име -Справка тази вечер от Грънчаров!
Грънчаров не ти ли малко неудобно за срам няма да те питам ?
Гост в студиото беше старши треньора на Левски и той отговаря на въпросите а не Грънчаров. :lol:
Грънчаров когато станеш старши треньор -отговори може да даваш на воля ..... И както е тръгнало може в най-скоро време Иво Тонев да те назначи в знак на благодарност към ръководстовото на Левски!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 ное 2012 20:12

Изслушах го. Разумно и трезво беше интервюто. Не виждам, в кое не беше прав Илиан. Това, че нещата, които казва и които са съвсем на място, не се харесват на повече от вас, е друг въпрос.
Но след като Илиев си вижда къде е сбъркал, дано успее да намери и начини. По-лошо щеше да бъде собственият ни треньор да не знае, къде е сбъркал, да не може да "чете" от грешките си. Нека му дадем шанс поне до лятото.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 22 ное 2012 21:58

balef написа:Щатните журналисти в Левски трябва да задават правилни въпроси а където трябва и да отговарят от тяхно име -Справка тази вечер от Грънчаров!
Грънчаров не ти ли малко неудобно за срам няма да те питам ?
Гост в студиото беше старши треньора на Левски и той отговаря на въпросите а не Грънчаров. :lol:
Грънчаров когато станеш старши треньор -отговори може да даваш на воля ..... И както е тръгнало може в най-скоро време Иво Тонев да те назначи в знак на благодарност към ръководстовото на Левски!

И на мен ми направи много лошо впечатление Вальо Грънчаров. На най-неудобните за Илиев въпроси си отваряше устата.

talpata написа:Илиан направо ме разби-"Карвальо и Силва са идеални за отбора".Ха-ха-ха двамата заедно били вкарали 10 гола.Много ве!Съкрушен съм,направо ме разби.

Той Гарата сам беше вкарал толкова в този период, даже и повече. :lol:
Последна промяна от Levski4Ever на 22 ное 2012 22:03, променено общо 1 път.
Изображение

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 22 ное 2012 23:40

Много тъпотии наговори това момче бе чак ме разочарова,Пламен твард титуляр и никои не искал да доиде резерва?????Алооо КОНКУРЕНЦИЯТА ражда КАЧЕСТВО ...Видях ме го Тигара като вдигна раменете и докаде стигна.Иляне да пресираш не значи да тичаш след топката а да ЗАСТАВАШ срещу нея и МЕЖДУ нея и свободния човек.Мотивацията на играчите зависи само и единствено от тренъора за да не е мотивиран Марсинъо вината е само твоя.Престани да се криеш и свикни с това че ЛЕВСКИ винаги е фаворит,тъпо е да се оправдаваш с това че сме били фаворити и затова сме паднали от ЦСКА,ами Разград?Вината не е в централните защитници те се справиха а да играеш с ТРИМА ??? дефанзивни халфове и да ти вкарат гол след тъч изпалнен в средата на терена и от 30 :shock: метра значи че на тренировките никоя не те слуша (да не кажа по остри думи).Проблема при изнасянето на топката не е че е бавно а че топката я изнасят централните защитници и бековете а това не е тяхна работа,тропни по масата и ако не стане просто не ни мъчи повече че последните мачове са жива мъка...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 ное 2012 02:07

goro_man написа:Много тъпотии наговори това момче бе чак ме разочарова,Пламен твард титуляр и никои не искал да доиде резерва?????Алооо КОНКУРЕНЦИЯТА ражда КАЧЕСТВО ...Видях ме го Тигара като вдигна раменете и докаде стигна.Иляне да пресираш не значи да тичаш след топката а да ЗАСТАВАШ срещу нея и МЕЖДУ нея и свободния човек.Мотивацията на играчите зависи само и единствено от тренъора за да не е мотивиран Марсинъо вината е само твоя.Престани да се криеш и свикни с това че ЛЕВСКИ винаги е фаворит,тъпо е да се оправдаваш с това че сме били фаворити и затова сме паднали от ЦСКА,ами Разград?Вината не е в централните защитници те се справиха а да играеш с ТРИМА ??? дефанзивни халфове и да ти вкарат гол след тъч изпалнен в средата на терена и от 30 :shock: метра значи че на тренировките никоя не те слуша (да не кажа по остри думи).Проблема при изнасянето на топката не е че е бавно а че топката я изнасят централните защитници и бековете а това не е тяхна работа,тропни по масата и ако не стане просто не ни мъчи повече че последните мачове са жива мъка...

Чак се замислих ти или Илан е завършил школата за треньори...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Gorashko
Контакти:

Какво всъщност каза Илиан Илиев?

Мнениеот Gorashko » 23 ное 2012 03:36

Интервюто на Илиан Илиев в спортно шоу Гонг със сигурност е хвърлило в смут голяма част от синята общественост със силата, с която Рори Делап хвърля тъч.

Аз като левскар бях потресен от откровенията на треньора на любимия ми отбор. Но нека започнем с хубавите неща, защото са по-малко и няма как да бъдат пропуснати.

Похвално е треньорът на Левски да си признае, че е допуснал грешки.

Похвални са идеите на треньора за играта на Левски. Притеснително е, че са почти един полусезон на терена не се вижда нищо от реализацията им.

Похвален е точковият актив на Левски, но не е похвално зад него да се крият слабостите на отбора.

И толкоз. С положителните неща.

Недопустимо е треньорът на Левски да е селектирал част от футболистите само по видеозапис.

Недопустимо е треньорът на Левски да се откаже Иван Цветков- сработен с отбора футболист, голмайстор на отбора за миналия сезон, левскар, предпочел Левски пред по-висока заплата, предложена му от ЦСКА, за сметка на бразилец на почти същите години и с визитка, с нищо не превъзхождаща тази на българина, за разлика от заплата му. Колосален спортно-технически и финансов гаф, какъвто засега се оказва и Жоао Силва.

Недопустимо е треньорът на Левски да твърди, че чужденците в отбора не знаят какво е Левски и са в отбора с нагласата, че ще играят в българското първенство с лекота и им трябва време за адаптация. Не е ли и тяхна работа като професионални футболисти да проучат новия си работодател? Не е ли работа на спортно-техническия щаб да обяснят на въпросните футболисти в какъв отбор идват, какви са целите му и какво ще се изисква от тях? Ако си на 31 години, казваш се Дайсуке Мацуи и подписваш със Славия е ясно, че нямаш амбиции за нещо по-голямо от това да играеш за последно 10. Левски би трябвало да е друго саке.

Недопустимо е треньорът на Левски да признава, че едно от новите попълнения, за което е платена трансферна сума, има “технически проблеми“ .С още една подготовка и с характер щял да навакса. С други думи - купихме си кон, ама се оказа магаре, но с голямо желание да стане кон. Пък и само на 23-години. На колко години са Гьотце, Азар, Оскар, Уилшър или Георги Миланов?

Недопустимо е треньорът на Левски да каже, че има само един халф , който може да обработи бързо топката и че новият френски защитник не можел да изнася добре топката, защото във Франция отборите в Лига 2 играели по-директен футбол.

Недопустимо е треньорът на Левски да разменя позициите на терена на футболстите, за да се противопостави по-добре на Лудогорец. Треньорът на Левски трябва да научи защитниците си да се справят както с “бързи и мислещи“ футболисти, така и с мощни и силни физически нападатели. Още повече вътрешната ротация е за добре сработен тим, а не за такъв, който тепърва се обиграва.За да бъде и успешна трябва да бъде направена от технически и тактически грамотни футболисти, каквито очевидно не всички в Левски са .

Илиан Илиев беше страхотен футболист. До престоя си в Левски репутацията му треньор бе почти безупречна. За съжаление представянето на отбора през есента, освен в отделни 20-30 минути от 2-3 мача, както и съмнителната селекция, компрометират сериозно името му. Думите му бяха последният пирон в ковчега на надеждите ми, че Левски ще заиграе добре и ще постига резулатати.

Както казва Любо Пенев-ютията здраво е заседнала на дъното. Въпреки точките. Напролет ще стане ясно дали Илиан Илиев има уменията да я отлепи от там. Защото през лятото не точките играят в ЕКТ и тогава синята ютия може да пробие и сараевското дъно.

Дано съм лош пророк, но колкото повече слушах интервюто на Илиан Илиев, толкова повече не исках да чувам.
Място за четящи - http://goshsport.blogspot.com

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Какво всъщност каза Илиан Илиев?

Мнениеот metodito » 23 ное 2012 06:30

Не става, да идва следващия! Аз съм "за" да се спрат трансферите! И да се назначи треньор, на когото ще бъде казано: "Ей това са футболистите - като искаш нови - покажи, че ставаш за треньор". И по-добре да не коментира предните треньори, понеже при Гонзо като треньор играхме по-агресивно. И да, страхлив треньор е. И отборът е страхлив. Вижда се с просто око. Той просто така и не разбра, че това не е Берое. Ако с Берое целта му е била "да изкопчи нещо от мача" и да получи потупване по рамото, то тук трябва да мачка, а той не знае как да го прави и не помня мач, в който Берое да съм видял да мачкат съперника.

И думите му са, като оправдание, все едно той не е виновен, ма видиш ли то... За шампион не ставаш, Илияне. За бронзови медали си ок, но за нещо повече - не! ...поне засега...

И не махай Симо, Илияне! :evil: Развал, такъв!!!

emozakov
Контакти:

Re: Какво всъщност каза Илиан Илиев?

Мнениеот emozakov » 23 ное 2012 08:20

Илиян каза ,че Влади ни е най-добрия играч :o

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 ное 2012 08:56

Milan Mitrovic
[img][img][/img]http://www.footballzz.com/img/jogadores/12/63812_milan_mitrovic.jpg[/img]
PROFILE
Name Milan Mitrovic
Nationality Serbia Serbia
Born 1988-07-02 (24 years)
City of Birth Prokuplje - Serbia Serbia
Position Defense
Height 189 cm
Weight 85 kg
Web
Social network
Club Serbia Rad Beograd
Ето кого е гледал ИлИл в Сърбия. Впечатляваща визитка, дано и играта му е подобна. Разчитам на това, тъй като събрите са научени футболисти.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Архив”