Поне хубавото е, че Моуриньо е печелил ШЛ, когато е завършвал втори в групата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Santiago Munezz написа:Как може да пускат такива смешни съдийчета да развалят хубавите мачове...тоя некадърник тотално ощети Реал,няма толкова смешна дузпа,отделно двата фаула на Компани срещу Роналдо,които не свири и още куп несвирени такива за Реал.
Мадридчани до 20-тата минута спокойно можеше да водят с 3-4 гола,невероятни пропуски,може само да съжеляват за изпуснатите точки,ама като гледам футбола,който играят едва ли се притесняват,че ще са втори
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
"Съдията?
Роки го знам още от Италия, там на дербито с Милан, играхме почти цял мач с 10 души, след това останахме с 9, и даде ОТНОВО измислена дузпа. И 5-я съдия, който беше на 10 метра и той видя дузпа. Но, аз трябва да съм спокоен, защото имам още условно наказание от УЕФА.
На УЕФА мога само да им благодаря за плакета, който ми дадоха за 100-ят ми мач в ШЛ.
Лошо съдийство?
Загубих 1 полуфинал с/у Ливърпул без топката да мине голлинията, друг, където Пепе счупи на 2 места крака на Дани Алвеш, и получи директен червен картон, загубих 2 полуфинала с дузпи. В Барселона играх 60 минути с 10 души, а тук само 20! Имал съм и по лоши съдийства. Това направо беше приемливо!"
Madridist написа:Жозе с култово интервю след мача :"Съдията?
Роки го знам още от Италия, там на дербито с Милан, играхме почти цял мач с 10 души, след това останахме с 9, и даде ОТНОВО измислена дузпа. И 5-я съдия, който беше на 10 метра и той видя дузпа. Но, аз трябва да съм спокоен, защото имам още условно наказание от УЕФА.
На УЕФА мога само да им благодаря за плакета, който ми дадоха за 100-ят ми мач в ШЛ.
Лошо съдийство?
Загубих 1 полуфинал с/у Ливърпул без топката да мине голлинията, друг, където Пепе счупи на 2 места крака на Дани Алвеш, и получи директен червен картон, загубих 2 полуфинала с дузпи. В Барселона играх 60 минути с 10 души, а тук само 20! Имал съм и по лоши съдийства. Това направо беше приемливо!"
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта