Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Въпроси към Илиан Илиев, гост в Гонг днес!

Мнениеот RIR » 22 ное 2012 18:02

LL999 написа:ЛАПАЧИ, ЗАЩО НЕ ГО ПИТАХТЕ ГАДЖЕВ ЗАЩО Е БИЛ СНОЩИ НА ДИСКОТЕКА? ПИПАТЕ ГИ ВИНАГИ С ПАМУК! СМЕШНИЦИ

Чакай да те цитирам, че с тия букви ще ти резнат мнението. :mrgreen:

Няма как всичко да питат Илиев каквото искаме ние, но за мен най-големият проблем е, че отбора не играе със сърце, а единственото обяснение от страна на треньора беше, че им прехвърляли вината от предишните години.

Много са раними милите. Да ходят в Монтана тогава - там няма очаквания и желания за титли и добро представяне.

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 22 ное 2012 18:03

На мен не ми хареса това което чух! Не са ни зарадвали с играта си последните мачове ... от мача с цска натам не само че не съм радостен,а направо съм отвратен! Мисля си,че няма да има промяна в бъдеще и така докато на Батков не му дойде до гуша и го уволни без Тонев да може и копче да му каже! Илиян прекалено много се вглъбил в тази преса и прочие,а лично аз няма да съм против Левски да рискува и да играе много нападателно с подходящите изпълнители и като се раздадат на макс на терена и да паднат няма проблем поне ще съм гледал интригуващ мач,а не като сега да дам 10 лв и да ми скъсат нервите!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 ное 2012 18:13

Само като чух, че Влади боравел бързо с топката и :shock: :shock: :shock: :shock: се отчаях от живота!!!

Нямам какво друго да коментирам, това казва абсолютно всичко за всичко!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 22 ное 2012 18:14

Общо взето от това му интервю което успях да прочета,само мрънкане и оправдания.Тия приказки че нещо щяло да се промени ги слушам от години от всякакви знайни и незнайни треньори и директорчета.Тотално сбъркано е всичко спортно-технически в тоя клуб и няма изглед скоро да се оправи :idea:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 ное 2012 18:18

Само мога да кажа, че ще направя всичко възможно да зарадваме хората, да станем шампион.

И да станем шампиони аз лично няма да се зарадвам. С тази плаха игра в Европа отново ще срещнем някой анонимник, който ще си прави първите победи в Европа. На мен ми омръзна. :cry:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 ное 2012 18:45

След това интервю спокойно може да се каже, че с този треньор Левски не го чака нищо хубаво.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 22 ное 2012 19:10

LSFC 1914 написа:
Само мога да кажа, че ще направя всичко възможно да зарадваме хората, да станем шампион.

И да станем шампиони аз лично няма да се зарадвам. С тази плаха игра в Европа отново ще срещнем някой анонимник, който ще си прави първите победи в Европа. На мен ми омръзна. :cry:

Ето един правилно мислещ човек ! Евала , че има такива хора ,който виждат как стоят нещата ! ;)

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 22 ное 2012 19:10

Илиане ,благодарим ти че ни отърва от присъствието си!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 22 ное 2012 19:18

Не са добре нещата. Илиян даде достатъчно неадекватно интервю за да покаже, че въобще не знае къде се намира и какво да направи за да върне тоя отбор към живот.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 ное 2012 19:32

И как завърши интервюто? Слушах го само до рекламите. До тях Илиан говореше разумно и адекватно. Много добре осъзнаваше грешките си и състоянието на отбора.
Но оттук нататък въпросът е дали знае, как да го промени. Аз съм за Левски да играе, ако иска в стил "Гърция при Ото Рехагел", но това да дава резултат и в България, и в Европа.

Томето, какво го закачи в началото? Какъв мач е бил наблюдавал Илиан?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”