Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 22 ное 2012 09:25

Привет малки и големи хищни риби. Тези дни имам мн служебни ангажименти и не бях влизал скоро във форума. И днес ще ми е напрегнато, но реших да драсна два-три реда с второто дълго кафе с 5 (пет) захарчета :mrgreen:
Мн съм доволен от събранието и в частност резултатите от него. Имаше мн хора, обсъдиха се доста неща, е имаше и малко търкания по едно време, но те бяха плод на недоразумение. Съединихме фракциите в един нов, по-силен фенклуб. Идеята е да имаме единна организация, която да започне да показва истинското лице на феновете на Черноморец. Която да реагира своевременно и адекватно на случващите се неща около клуба и феновете. За да се случи това обаче на нея и е нужен стабилен ръководител с ясна визия. Зад него също трябва да стоят стабилен Управителен съвет, който да си разпредели така отговорностите, че всеки да може да даде максимума от себе си. Председателя на Обединения клуб на привържениците на Черноморец Бургас - Сини Акули (както е цялото името на клуба) бе избран с пълно мнозинство. Г-н Попов е стабилен човек с добро име в обществото и разнородни хобита. Аз лично не знаех, че е брат на известната бургаска актриса Елжана Попова, както и че разполага в колекцията си с медали, ордени и саби от времето на Цар Фердинанд...За него мога да кажа само хубави неща. Освен това в статията която четох в Грамофона не е споменато и че от над 10 години е член на управителното тяло на Камарата на архитектите, както и член на камарата на проектантите. Човек с безброй ангажименти, но сериозен и отговорен, човек с опит в общуването с млади хора (преподавател в Строителния Техникум на 11 и 12 класове по "Архитектурно проектиране"), човек с опит на ръководни длъжности, човек който истински обича Черноморец. Лесно и приятно е общуването с него Факта, че е колекционер и притежева и съхранява тези ценности ясно показва, че това е човек който цени и спазва традициите. Служебните му ангажименти пък са свързани с полагането на солидни основи на неща, които трябва да устойчиви на времето. Човек, който желае и аз се надявам че ще успее да положи стабилни основи и на нашата нова организация. Архитектите когато проектират своите сгради трябва да гледат в далечното бъдеще, да проектират стабилни основи, както и стабилни конструкции които да устоят на всякакви явления - дори земни трусове. Трусове, макар и от друго естество, през които несъмнено и ние ще трябва да преминем като организация. С такъв капитан на кораба - аз съм уверен, че ще преминем успешно всяка една буря. Естествено че всеки успех не идва от само себе си, а е плод на тежък труд и затова всяка една единици от обединения клуб на привържениците е важно да осъзнае своята отговорност. Тръгваме с летящ старт, но не трябва да изпускаме момента да съхраним емоцията и да развиваме успешно клуба. Всеки фен на синята идея е добре дошъл да се включи. ...Какво да кажа още за него......Ами - председател - мечта!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 ное 2012 12:03

А относно Германия и немския език ще ми трябва цял един следобед да ви разкажа пикантна история, която е свързана с моето изучаване на немски език в основното училище, и как след това реших, че не харесвам Германия и езика, съответно и всичко свързанос тази страна (вкл. и футбола им) :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 ное 2012 12:39

Искам да благодаря на всички, присъствали на събранието, на всички които искаха да присъстват, но поради различни ангажименти и обстоятелства не можаха да присъстват (и техния брой е съществен!) Благодарен съм на всички, които взеха участие и в предварителната подготовка на това събитие. Благодаря и на всички от стария фенклуб, които стоически поемаха ударите и сътресенията в минали години плод както на неусместното управление на самия клуб (футболния и в частност едни физически лица, които няма да споменавам и цитирам, понеже не съм човек, който гледа постоянно в миналото), така и на градската управа и нейното нехайство по отношение на нашия клуб. Те са хората, които подкрепяха отбора в най-трудните моменти за клуба и футболисти и треньори, нещо което аз с ръка на сърцето си признавам че не съм правил. Те получават моите адмирации за това.
Идеята на новия, ОБЕДИНЕН, по-силен клуб на привържениците е да развива успешно идеята за синия клуб в Бургас, като прави това без никакви користни цели, без да уврежда доброто име на клуба, като показва най-доброто лице на феновете, като се труди постоянно за това. Особено внимание ще се обърне за НЕНАМЕСВАНЕТО на клуба на привържениците в политически или асоциални мероприятия (визирам случая със саморазправата с едни съмнителни господа от една съмнителна сграда в к-с Славейков преди време).
Ясно е, че в него ще членуват хора от различна възраст, пол, политически убеждения, евентуално и религиозни разбирания. Но нас ни обединява любовта, симпатията към синия отбор в града - Черноморец! Самата идентичност на отделните фракции вътре също няма как да се нарупи, тъй като както вече писах - клуба ще е шапката върху отделните фракции, така както е във почти всички фен организации.
Искам, а и трябва да сме сплотени повече от всякога.
п.п. Жоро (Девиан), когато си дойдеш в България ще те запознаем със Събин, с когото е мн лесно и приятно да общува човек.
п.п.2 Как е времето в Чикаго, всъщност имаше ли големи последствия от бурята и изобщо премина ли тя през вашия щат? Гледахме тук едни страшни неща по телевизията...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 ное 2012 17:34

Изображение
Фенка на "Черноморец" :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 22 ное 2012 17:45

kartago написа:Изображение
Фенка на "Черноморец" :mrgreen:

Ей тва ееее :(

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 22 ное 2012 19:45

Изображение Фенка на Нефтохимик :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 ное 2012 19:46

Невероятни емоции и изненади преживяха 50 деца от детска градина „Ханс Кристиян Андерсен“. Две групи с 6 годишни малчугани се докоснаха до стадион „Лазур“, както и поиграха с някои от най-ярките звезди на „Черноморец-Бургас“.

В рамките на два часа децата истински се забавляваха във футболната атмосфера. Домакините от „Черноморец-Бургас“ бяха се подготвили с много интересни игри и подаръци за всички гости. Първо децата бяха запознати с историята на клуба, някои от най-известните футболисти, както и с правилата на най-популярната игра.

След това се проведе викторина с награди, при която всички деца получиха като клубни сувенири от талисмана Шарки. Децата имаха възможността и да поиграят на стадиона с някои от футболистите на представителния отбор. Стоян Колев, капитанът Траян Дянков, Георги Терзиев, Ник Дашев и Тодор Паланков зарадваха малките привърженици, като играха с тях, раздаваха автографи и се снимаха заедно.

Като знак на благодарност децата бяха подготвили песни и стихове на своите домакини. Организаторите от клуба бяха подготвили кетъринг за всички. Накрая всички получиха по една синя фланелка с логото на „акулите“ и позираха за снимка.
На тръгване, децата и персонала на детската градина благодариха за топлото посрещане и пожелаха много успехи на отбора.

http://www.novsport.com/news378911_1062_131171.html#gal
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 ное 2012 20:15

Не,че нещо,ама фенката на Нефтохимик повече ме кефи. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 22 ное 2012 20:27

subzero написа:Не,че нещо,ама фенката на Нефтохимик повече ме кефи. ;)

Абе тя и "акулата" не е за изхвърляне-едра риба в буквалния смисъл-точно кът за бат ви Миро-и той едър кът бик-ш си паснат идеално :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 22 ное 2012 21:19

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
subzero написа:Не,че нещо,ама фенката на Нефтохимик повече ме кефи. ;)

Абе тя и "акулата" не е за изхвърляне-едра риба в буквалния смисъл-точно кът за бат ви Миро-и той едър кът бик-ш си паснат идеално :mrgreen:

В знак на взаимното разбирателство и уважение между отборите и феновете им съм готов да се жертвам и да "правя любов ( и с двете едновременно ) , а не война " 8-)

Върни се в “Черноморец”