Мн съм доволен от събранието и в частност резултатите от него. Имаше мн хора, обсъдиха се доста неща, е имаше и малко търкания по едно време, но те бяха плод на недоразумение. Съединихме фракциите в един нов, по-силен фенклуб. Идеята е да имаме единна организация, която да започне да показва истинското лице на феновете на Черноморец. Която да реагира своевременно и адекватно на случващите се неща около клуба и феновете. За да се случи това обаче на нея и е нужен стабилен ръководител с ясна визия. Зад него също трябва да стоят стабилен Управителен съвет, който да си разпредели така отговорностите, че всеки да може да даде максимума от себе си. Председателя на Обединения клуб на привържениците на Черноморец Бургас - Сини Акули (както е цялото името на клуба) бе избран с пълно мнозинство. Г-н Попов е стабилен човек с добро име в обществото и разнородни хобита. Аз лично не знаех, че е брат на известната бургаска актриса Елжана Попова, както и че разполага в колекцията си с медали, ордени и саби от времето на Цар Фердинанд...За него мога да кажа само хубави неща. Освен това в статията която четох в Грамофона не е споменато и че от над 10 години е член на управителното тяло на Камарата на архитектите, както и член на камарата на проектантите. Човек с безброй ангажименти, но сериозен и отговорен, човек с опит в общуването с млади хора (преподавател в Строителния Техникум на 11 и 12 класове по "Архитектурно проектиране"), човек с опит на ръководни длъжности, човек който истински обича Черноморец. Лесно и приятно е общуването с него Факта, че е колекционер и притежева и съхранява тези ценности ясно показва, че това е човек който цени и спазва традициите. Служебните му ангажименти пък са свързани с полагането на солидни основи на неща, които трябва да устойчиви на времето. Човек, който желае и аз се надявам че ще успее да положи стабилни основи и на нашата нова организация. Архитектите когато проектират своите сгради трябва да гледат в далечното бъдеще, да проектират стабилни основи, както и стабилни конструкции които да устоят на всякакви явления - дори земни трусове. Трусове, макар и от друго естество, през които несъмнено и ние ще трябва да преминем като организация. С такъв капитан на кораба - аз съм уверен, че ще преминем успешно всяка една буря. Естествено че всеки успех не идва от само себе си, а е плод на тежък труд и затова всяка една единици от обединения клуб на привържениците е важно да осъзнае своята отговорност. Тръгваме с летящ старт, но не трябва да изпускаме момента да съхраним емоцията и да развиваме успешно клуба. Всеки фен на синята идея е добре дошъл да се включи. ...Какво да кажа още за него......Ами - председател - мечта!