Зенит и Шалке братле си цъкат много яко въпреки Газпром.
Те нека ни вземат пък това да ни е проблема.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
LEVSKI_FOREVER
Милен Василев винаги съм го искал в Левски. Ако подпише му желая успех!
Само Левски!
- milen.hristov
- Контакти:
todordk написа:Полузащитникът разтрогна с Миньор, призна за трансфера
Левски договори първото си зимно попълнение. Доскорошният играч на Миньор Милен Василев е разтрогнал с перничани и е пред подпис със "сините". Припомняме, че Василев бе сред участниците в бунта на четиримата най-добри играчи на Миньор преди срещата с Левски, загубена с 0:4. Още тогава изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира, че в основата на протеста е обещан трансфер на "Герена". Интерес към Василев имаше и от "червените".
Sportline.bg се свърза с играча за потвърждение на новината. С думите си Василев подсказа, че споразумението му с Левски е факт.
"Нищо не мога да коментирам на този етап. Ще мога да говоря едва като излезе официалната информация в медиите, заяви халфът. - Разтрогнах с Миньор, вече не съм част от отбора. Всеки един нормален младеж на 24 години иска да играе в Левски, аз не правя изключение".
Както е известно, Василев бе голмайсторът на "жълто-черните" при победата с 1:0 на "Герена" през миналия сезон. След този мач тогавашният треньор на "сините" Николай Костов подаде оставка.
http://www.sportline.bg
Тоз човек изгони гонзи, вечно признателни на адаша
- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
milen.hristov написа:todordk написа:Полузащитникът разтрогна с Миньор, призна за трансфера
Левски договори първото си зимно попълнение. Доскорошният играч на Миньор Милен Василев е разтрогнал с перничани и е пред подпис със "сините". Припомняме, че Василев бе сред участниците в бунта на четиримата най-добри играчи на Миньор преди срещата с Левски, загубена с 0:4. Още тогава изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира, че в основата на протеста е обещан трансфер на "Герена". Интерес към Василев имаше и от "червените".
Sportline.bg се свърза с играча за потвърждение на новината. С думите си Василев подсказа, че споразумението му с Левски е факт.
"Нищо не мога да коментирам на този етап. Ще мога да говоря едва като излезе официалната информация в медиите, заяви халфът. - Разтрогнах с Миньор, вече не съм част от отбора. Всеки един нормален младеж на 24 години иска да играе в Левски, аз не правя изключение".
Както е известно, Василев бе голмайсторът на "жълто-черните" при победата с 1:0 на "Герена" през миналия сезон. След този мач тогавашният треньор на "сините" Николай Костов подаде оставка.
http://www.sportline.bg
Тоз човек изгони гонзи, вечно признателни на адаша
Абсолютен СРАМ е написаното от теб, умерен човек съм - умерен в преценките си за много неща... Ти не си ли спомняш кой е ГЕОРГИ ИВАНОВ, този със скъсаните коленни връзки в... последния си мач

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
"Когато ти дойде времето да избираш с кого да вървиш заедно,помисли какви хора искаш ти да имаш до тебе. Искай такива,дето ще ти казват всичко и хубавото и лошото.Като искаш дружина,е тогава намери хора дето няма да гледат в теб,а в същата посока като теб."
Г-н Модераторе, ДРУЖИНИТЕ И ДРУГАРИТЕ са в другия форум, Вие какво чакате???
Г-н Модераторе, ДРУЖИНИТЕ И ДРУГАРИТЕ са в другия форум, Вие какво чакате???
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
zlatan написа:Зенит и Шалке братле си цъкат много яко въпреки Газпром.
Те нека ни вземат пък това да ни е проблема.
Газпром не е собственик на Шалке, а само спонсор.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- child in time
- Контакти:
Може би не е най - правилното място но бих искал да попитам някой има ли идея от къде идва името на улицата " Тодорени кукли" ? Днес на няколко пъти ми попада из вестниците тази улица.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Бившият защитник на Левски Йордан Милиев ще се върне при "сините". Преди началото на сезона той беше преотстъпен в израелския Ирони (Рамат Ашарон), но заради сложната обстановка в Израел предпочете да напусне клуба предсрочно. Още утре централният бранител ще започне тренировки с Левски.
"Тук е страшно. Навсякъде падат ракети, гърмят бомби. Обстановката е много тежка. По телевизията през 10 минути има новини. Дават кадри от най-горещите точки. Рамат Ашарон е сравнително далеч от Ивицата Газа, но една ракета падна на няколко километра от апартамента ми. В града ни е като военно положение", разказа Милиев пред "Меридиан Мач".
"Преди две седмици говорих с ръководството и поисках да се прибера в България преди да изтече договорът ми. Не ме пуснаха, казаха ми, че съм много необходим на отбора. Преди няколко дни обаче се контузих. Шефовете не ми повярваха. Мислеха си, че блъфирам, за да си тръгна. Направиха ми обстоен преглед, който доказа травмата ми. Още в петък ще бъда на "Герена". Договорът с израелците беше до края на годината с опция да продължа, но заради събитията в Израел реших да се върна в България. Разбрал съм се да се видя с треньора Илиан Илиев и изпълнителния директор Иво Тонев. С тях ще решим какво ще бъде бъдещето ми", разкри Милиев.
"Тук е страшно. Навсякъде падат ракети, гърмят бомби. Обстановката е много тежка. По телевизията през 10 минути има новини. Дават кадри от най-горещите точки. Рамат Ашарон е сравнително далеч от Ивицата Газа, но една ракета падна на няколко километра от апартамента ми. В града ни е като военно положение", разказа Милиев пред "Меридиан Мач".
"Преди две седмици говорих с ръководството и поисках да се прибера в България преди да изтече договорът ми. Не ме пуснаха, казаха ми, че съм много необходим на отбора. Преди няколко дни обаче се контузих. Шефовете не ми повярваха. Мислеха си, че блъфирам, за да си тръгна. Направиха ми обстоен преглед, който доказа травмата ми. Още в петък ще бъда на "Герена". Договорът с израелците беше до края на годината с опция да продължа, но заради събитията в Израел реших да се върна в България. Разбрал съм се да се видя с треньора Илиан Илиев и изпълнителния директор Иво Тонев. С тях ще решим какво ще бъде бъдещето ми", разкри Милиев.
Сега да си връщаме и Иво Главата и ще цъфнем и вържем...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:Сега да си връщаме и Иво Главата и ще цъфнем и вържем...
Aаа, точно тоя юначага да си стои в Берое

Само Левски!