Искам си Акаунта написа:k.dimitrov написа:Миро, нима смяташ, че това бе отбор, достоен да носи името Черноморец Бургас....?????? Дражев се постара да унищожи всичко хубаво, което бургазлии свързваха с любимия Черноморец.
Във всеки случай по-достоен отколкото отбора създаден от Йоан и Порточанов . Както писах добър или лош отбора е един . Питай някой фен на ЦСКА дали ще му хареса да прекръстят Чавдар Етрополе на ЦСКА 1945 ( примерно ) ... и кой от двата отбора ще подкрепя .
Въпросът е имаше ли отбор? Кварталните отбори бяха по-стойностни от него. Преди 2-3 месеца феновете на ЦСКА бяха готови да правят нов отбор и да започват на чисто. Във форума им имаше много такива мнения. А ако стигнат до В група и заиграят с детски отбор ...., ама те няма да чакат до тогава, бъди сигурен.
Аз самият тази 2005 година не поддържах новия отбор(не можех да приема Черноморец, създаден от предалия го преди години, алчен за пари(много пари) Проточанов), но бях тотално разочарован и от стария (освен, че унищожи отбора, Дражев зачеркна и много млади футболисти от школата). Сблъсках се един път с Дражев, когато лично видях отношението му към младите футболисти, това ми бе достатъчно да разбера, че с този човек начело няма как да има(просъществува) Черноморец Бургас.