История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот k.dimitrov » 20 ное 2012 23:14

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Миро, нима смяташ, че това бе отбор, достоен да носи името Черноморец Бургас....?????? Дражев се постара да унищожи всичко хубаво, което бургазлии свързваха с любимия Черноморец.

Във всеки случай по-достоен отколкото отбора създаден от Йоан и Порточанов . Както писах добър или лош отбора е един . Питай някой фен на ЦСКА дали ще му хареса да прекръстят Чавдар Етрополе на ЦСКА 1945 ( примерно ) ... и кой от двата отбора ще подкрепя .

Въпросът е имаше ли отбор? Кварталните отбори бяха по-стойностни от него. Преди 2-3 месеца феновете на ЦСКА бяха готови да правят нов отбор и да започват на чисто. Във форума им имаше много такива мнения. А ако стигнат до В група и заиграят с детски отбор ...., ама те няма да чакат до тогава, бъди сигурен.
Аз самият тази 2005 година не поддържах новия отбор(не можех да приема Черноморец, създаден от предалия го преди години, алчен за пари(много пари) Проточанов), но бях тотално разочарован и от стария (освен, че унищожи отбора, Дражев зачеркна и много млади футболисти от школата). Сблъсках се един път с Дражев, когато лично видях отношението му към младите футболисти, това ми бе достатъчно да разбера, че с този човек начело няма как да има(просъществува) Черноморец Бургас.
Последна промяна от k.dimitrov на 21 ное 2012 22:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 20 ное 2012 23:56

Миро (Акаунт) ти на кой бургаски отбор си фен
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 ное 2012 23:57

BRF написа:
Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Миро, нима смяташ, че това бе отбор, достоен да носи името Черноморец Бургас....?????? Дражев се постара да унищожи всичко хубаво, което бургазлии свързваха с любимия Черноморец.

Във всеки случай по-достоен отколкото отбора създаден от Йоан и Порточанов . Както писах добър или лош отбора е един . Питай някой фен на ЦСКА дали ще му хареса да прекръстят Чавдар Етрополе на ЦСКА 1945 ( примерно ) ... и кой от двата отбора ще подкрепя .

И от къде ще намерите фен на ЦСКА в този форум :? ?

Ми ... ако случайно срещнеш някой питай го какво мисли за следния вариант - Титанците продължават да съсипват ЦСКА . Междувременно Томас Лафчис прави чисто нов отбор и го кръщава ЦСКА 1945 ( годината е произволно избрана ) ... следва обединение с Чавдар Етрополе и новия ЦСКА заиграва в "Б" група , но отбора е съставен предимно от бивши левскари начело с Бижутера . По това време Фандъкова разваля концесията на Титан за "Армията" и истинския ЦСКА престава да съществува . ВТБ вече е напуснала Левски ... Газпром също се отказва да ги спонсорира . Батков е придобил собствеността на "Георги Аспарухов" , после уж под претекста че ще помага на Лафчис , слага ръка на новосъздадения ЦСКА , получава като подарък и "Народна Армия" . Мести отбора да играе на Герена , а стадиона в Борисовата градина се превръща в руини . Е има и добра новина - Левски е разформирован и играчите му са командировани в сателита - ЦСКА ( Перник ) . А на всички червени фенове Батков казва - "моя ЦСКА е истинския и затова трябва да го подкрепяте , защото аз "освободих" отбора от Титан ." ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 ное 2012 23:58

Futbolen_istorik написа:Миро (Акаунт) ти на кой бургаски отбор си фен

На Черноморец ( дето вече не съществува ) .

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 21 ное 2012 00:03

Искам си Акаунта написа:

и сега вече не си фен на никой отбор в Бургас
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 ное 2012 00:13

Futbolen_istorik написа:
Искам си Акаунта написа:

Подкрепям сегашния Черноморец защото е "синия" отбор в Бургас ... и основно заради присъствието на Херо . Ако Херо се махне ще спра да ходя на мачове на този отбор . Ако някой възроди оригиналния Черноморец , без значение дали ще бъде Дражев или някой друг , пак ще си имам отбор ;)

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 21 ное 2012 00:19

примерно аз решавам да възстановя оригиналния черноморец, но има много задължения и основаван но Черноморец и казвам че е истинския, истинския ли ще е според теб

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 ное 2012 00:32

Искам си Акаунта написа:
Futbolen_istorik написа:
Искам си Акаунта написа:

Подкрепям сегашния Черноморец защото е "синия" отбор в Бургас ... и основно заради присъствието на Херо . Ако Херо се махне ще спра да ходя на мачове на този отбор . Ако някой възроди оригиналния Черноморец , без значение дали ще бъде Дражев или някой друг , пак ще си имам отбор ;)

Вчера на събранието ми бе подсказано, че са предлагали на Дражев 2 милиона за историята, но той пожелал 15. Миро, смяташ ли, че има такъв, който ще извади 15 мил. за да възражда стария Черноморец. Според мен, просто ще ни се наложи да го забравим, макар че и на мен ми е жалко за това.

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 21 ное 2012 00:45

приятел няма кой да даде нито лев за историята, тя не е на Дражев, дражевия Черноморец е пряк наследник на Левски и Черноморски спортист основани през 1957г. истинския Черноморец е разформирован от комунистите в началото на 1945г.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2012 14:36

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:
Искам си Акаунта написа:

И от къде ще намерите фен на ЦСКА в този форум :? ?

Ми ... ако случайно срещнеш някой питай го какво мисли за следния вариант - Титанците продължават да съсипват ЦСКА . Междувременно Томас Лафчис прави чисто нов отбор и го кръщава ЦСКА 1945 ( годината е произволно избрана ) ... следва обединение с Чавдар Етрополе и новия ЦСКА заиграва в "Б" група , но отбора е съставен предимно от бивши левскари начело с Бижутера . По това време Фандъкова разваля концесията на Титан за "Армията" и истинския ЦСКА престава да съществува . ВТБ вече е напуснала Левски ... Газпром също се отказва да ги спонсорира . Батков е придобил собствеността на "Георги Аспарухов" , после уж под претекста че ще помага на Лафчис , слага ръка на новосъздадения ЦСКА , получава като подарък и "Народна Армия" . Мести отбора да играе на Герена , а стадиона в Борисовата градина се превръща в руини . Е има и добра новина - Левски е разформирован и играчите му са командировани в сателита - ЦСКА ( Перник ) . А на всички червени фенове Батков казва - "моя ЦСКА е истинския и затова трябва да го подкрепяте , защото аз "освободих" отбора от Титан ." ;)

Четях ви коренспонденцията и не се намесвах,освен с този майтап!Няма и как да отговоря на този въпрос!Със сигурност за това което си написъл бих останал без отбор като теб ;) !
Колкото до добрата новина,тя би била такава за феновете на всички други отбори!Грандовете щаха да са мъртви,а с гибелта на моя отбор би умрял и интереса ми към футбола!

Върни се в “Черноморец”