Blue1914 написа:haiobaio написа:Blue1914 написа:А какво става с корозиралите въжета и с ламарините-убийци?

Все пак е нещо...
Много са ми интересни такива като теб.
Не знаеш за какво става дума - ОК. Поинтересувай се. Тая тема я дъвчим от 3 години.
Ако искаш да знаеш за какво става дума-прочети.
Надявам се никой да не ти обясни в тая тема.
Броят на коментарите в тази тема пък показва колко сте "интересни" вие на хората вече...

За този стадион тук вече има повече теми, отколкото коментари!
И десет години да дъвчете, да се циганите и наглеете, че всичко ви е ок, и още 1234345 темички с по 2-3 коментара да пуснете, няма да се промени факта, че козирката ви се държи на магия, че по време на футболен мач вятърът е разхождал огромни ламарини из стадиона, че за тези проблеми е било предупредено преди 6-7 години и никой не е взел мерки...
Че никоя държавна институция или реститутка не е виновна, че най-новият стадион в София и любимо място за посещение на футболните фенове от столицата, а и не само, е вече неизползваем поради липсата на елементарна поддръжка за 50-60 000лв. на година от страна на ползвателите си.... Мрънкайте си още колкотио си искате, че другите са ви виновни... тия 450 000 лева, нужни за належащите ремонти сигурно вече сте ги дали по чуждите стадиони- от глупост и инат. Ваша си работа!

Как точно разбра, че "козирката ви се държи на магия"?!? Експертиза ли си и правил? Специалист по напрегнати конструкции и съпромат ли си?!? Да ти напомням ли, че тая "срутваща се козирка" е издържала сума ти концерти с по 20-30 и повече хиляди души(наясно ли си какви вибрации са това?!?). Да напомням ли също, че миналата зима на тая козирка имаше над 100тона сняг(посмятай малко и ще разбереш, че тая ми оценка за количеството даже е скромна)!!! И айде стига с тия дебилизми за "ламарините-убийци". Ти беше ли там тогава? Знаеш ли от къде дойдоха тия ламарини? Знаеш ли колко бяха големи и къде паднаха? Няма смисъл да ми отговаряш-аз знам-не си бил и не си наясно! Ама си чул, че някой си бил казал и сега остроумничиш...
И като си толкова голям радетел за сигурността на стадионите, защо не коментираш "Лаута", където трибуна НАИСТИНА се срути?!? Защо дори не коментираш ВАШИЯ стадион(отделна тема е как тоя стадион ви го ПОДАРИХА-за едни може, за други-не. Ма то е така-отборът-ку*ва на всяка власт...), на който козирката е цялата в пукнатини и осеяна с датчици, които да предупреждават за потенциално срутване(това го каза не кой да е, а Борат Батков)???
И най-накрая, преди да драскаш по темата, що не хванеш да прочетеш какво е писано по нея? Повярвай ми-много по-добре ни е ясно защо е в такова състояние стадиона. Много по-сме наясно от тебе, колко николко пари не са давали за поддръжката му боклуците Аврионов и Кайчо-лъжеца...