TodorT написа:Йоренте би бил добър избор

Тони Здравков каза преди малко, че само с трима защитници Юве ще има проблеми в мачове срещу по-силни отбори и визираше РЕАЛ, Барселона и Байерн. Днес италианците показаха, че имат проблеми, когато ги хванат на контра... видяхме какво направи Оскар през първата част, а после и Азар имаше добър пробив. Та ще е интересно как ще се справи Юве в мачове с по-силни отбори, защото днес Челси определено не ги затрудниха

Реал имат стил колко Ман Юнайтед без Руни

На Реал стилът е пригоден за контра атака или по-точно за мачовете с Барса. Допуснат ли ранен гол, трудно ще обърнат или изравнят мач в ШЛ. Всичко това се дължи на една безидейност

Middlesbrough написа:Мерси и на теб , смачкахме ги : ), ех ако си бяхме били в Дания ... : ( ...
Между Челси и Шахтьор има лек конфликт заради Вилиян и си мисля, че за да си отмъстят Шахтьор ще направи едно Х-че с Юве и ще продължат и двата отбора.
TodorT написа:Иначе Юве ме изненадаха приятно с играта си... ама нападателите им ме съмняват. За мен лично, те нямат необходимата класа (да ме извиняват феновете на отбора)

На същото мнение съм и аз. Вучинич имаше 100 процентово положение и не го вкара. Направи удари характери за българското първенство - сваляше мухички на 20-30 метра от тревата на стадиона. Само Джовинко ми харесва от нападателите им миналата вечер.