Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Middlesbrough » 21 ное 2012 12:09

turbogena написа:
Middlesbrough написа:Мерси и на теб , смачкахме ги : ), ех ако си бяхме били в Дания ... : ( ...

Да... и аз това си мислех вчера. Да си ги бяхме били тия прошляци там и сега вече щяхме да сме на 1/8 финалите...

мдаа : ( , колко положения изтърваха там не е истина : (

Офтопик:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 21 ное 2012 13:14

Челси уволни Ди Матео

По-малоумна новина не очаквах този ден :) Три грешни стъпки и излиташ :shock:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 21 ное 2012 13:21

TodorT написа:Йоренте би бил добър избор ;) Тони Здравков каза преди малко, че само с трима защитници Юве ще има проблеми в мачове срещу по-силни отбори и визираше РЕАЛ, Барселона и Байерн. Днес италианците показаха, че имат проблеми, когато ги хванат на контра... видяхме какво направи Оскар през първата част, а после и Азар имаше добър пробив. Та ще е интересно как ще се справи Юве в мачове с по-силни отбори, защото днес Челси определено не ги затрудниха ;)

Реал имат стил колко Ман Юнайтед без Руни :) На Реал стилът е пригоден за контра атака или по-точно за мачовете с Барса. Допуснат ли ранен гол, трудно ще обърнат или изравнят мач в ШЛ. Всичко това се дължи на една безидейност :)

Middlesbrough написа:Мерси и на теб , смачкахме ги : ), ех ако си бяхме били в Дания ... : ( ...

Между Челси и Шахтьор има лек конфликт заради Вилиян и си мисля, че за да си отмъстят Шахтьор ще направи едно Х-че с Юве и ще продължат и двата отбора.

TodorT написа:Иначе Юве ме изненадаха приятно с играта си... ама нападателите им ме съмняват. За мен лично, те нямат необходимата класа (да ме извиняват феновете на отбора) :oops:

На същото мнение съм и аз. Вучинич имаше 100 процентово положение и не го вкара. Направи удари характери за българското първенство - сваляше мухички на 20-30 метра от тревата на стадиона. Само Джовинко ми харесва от нападателите им миналата вечер.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 ное 2012 13:22

t0bl3ro_bg написа:Челси уволни Ди Матео

Ето ти една по-малоумна!
Челси вече преговаря с Рафа Бенитес
:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2012 13:26

Баси, чак не ми се говори от яд. И не че махнаха Роби, мога да го преживея, но да сложат Пеп или Бенитез, ще ми дойде в повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 ное 2012 13:31

rhaegar написа:Баси, чак не ми се говори от яд. И не че махнаха Роби, мога да го преживея, но да сложат Пеп или Бенитез, ще ми дойде в повече.

Я ми кажи по-добър вариант от Пеп.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2012 13:35

Dani написа:
rhaegar написа:Баси, чак не ми се говори от яд. И не че махнаха Роби, мога да го преживея, но да сложат Пеп или Бенитез, ще ми дойде в повече.

АЗ :!: :!: :!:

За 1957239283467-ти път казвам, не искам отборът ми да се пълни с Бускетси, Педрота, Алвеши и да играем лигаво тики-така или както там му казвате. Не искам треньор, който не е направил един успешен трансфер в кариерата си.

Варианти ти изреждам веднага-Дейвид Мойс, Лучано Спалети, Юрген Клоп, Гуус Хидинг, Жозе Моуриньо........не е като да няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 21 ное 2012 13:37

Rivaldo10 написа:
t0bl3ro_bg написа:Челси уволни Ди Матео

Ето ти една по-малоумна!
Челси вече преговаря с Рафа Бенитес
:lol:

За мен това е един добър треньор и не мога да се съглася, че е малоумна. :)

Между другото, днес какъв подарък просто лепнах на баща ми за Рождения Ден .. ;д

Тениска на Челси от Англия, с едно допълнение от мен на гърбът имаше надпис (под формата на А4 лист), който гласеше "Много поздрави от Ювентус"

Аз съм егати гадния ;д

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 21 ное 2012 13:38

rhaegar написа:
Dani написа:

АЗ :!: :!: :!:

За 1957239283467-ти път казвам, не искам отборът ми да се пълни с Бускетси, Педрота, Алвеши и да играем лигаво тики-така или както там му казвате. Не искам треньор, който не е направил един успешен трансфер в кариерата си.

Варианти ти изреждам веднага-Дейвид Мойс, Лучано Спалети, Юрген Клоп, Гуус Хидинг, Жозе Моуриньо........не е като да няма.

Че ти си като собственикът им бре ;д Искаш всичко най-добро в Челси, алчен тип такъв :evil:

:mrgreen:

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 ное 2012 13:41

Всички тези треньори в момента си имат отбори! Не виждам как ще вземете някой от тях. ;)

Върни се в “Свободна зона”