Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Re: Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Мнениеот s.i.s » 20 ное 2012 20:28

allez_les_blues написа:са, пичуи, пияници :lol: ...абе много ги превъзнасяте лудогорци заради мачовете им срещу Загреб, но пропускате няколко факта: ПЪРВО: Загреб в момента са много, ама МНОГО слаб отбор-в криза са, а точно през август месец се тресяха от скандали. ВТОРО: Загреб зверски подцениха Лудогорец, и в двата мача играха на ходом-в такова темпо може да играе и жена ми :lol: . И трето- Лудогорец показа селски манталитет след като повеждаха в резултата се прибираха в наказателното си поле, бавеха и се въргаляха като магарета...според мен даже Левски щеше да отстрани Загреб,щото нямаше да ги подценим като Сараево....ей сега Левски ако ги хване тия Динамо(Загреб), както сме слаби ше ги бием с 3:0 на "Герена!

ха ха , с тази игра 3 гола можете да вкарате само на ЕТЪР и то с голяма доза къмет :)

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 20 ное 2012 22:34

allez_les_blues написа:са, пичуи, пияници :lol: ...абе много ги превъзнасяте лудогорци заради мачовете им срещу Загреб, но пропускате няколко факта: ПЪРВО: Загреб в момента са много, ама МНОГО слаб отбор-в криза са, а точно през август месец се тресяха от скандали. ВТОРО: Загреб зверски подцениха Лудогорец, и в двата мача играха на ходом-в такова темпо може да играе и жена ми :lol: . И трето- Лудогорец показа селски манталитет след като повеждаха в резултата се прибираха в наказателното си поле, бавеха и се въргаляха като магарета...според мен даже Левски щеше да отстрани Загреб,щото нямаше да ги подценим като Сараево....ей сега Левски ако ги хване тия Динамо(Загреб), както сме слаби ше ги бием с 3:0 на "Герена!

То, щото,вие не показахте градския си манталитет срещу гранда от Сараево,просто стоите и пълните гащите.....айде няма нужда.
Три гола не можете да вкарате освен на Миньор......

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 20 ное 2012 22:40

OOP написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Много ли си доволен от футболната продукция на твоя Левски,та да търсиш все за нещо да се дракаш?

Не не съм доволен и съм написал какво мисля в подфорум "Левски". ;)

Е,сори,не влизамда чета подфоруми на други отбори.Но явно трябва да почна.Та от Русе ли викаш,че беше :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 ное 2012 22:47

allez_les_blues написа:....ей сега Левски ако ги хване тия Динамо(Загреб), както сме слаби ше ги бием с 3:0 на "Герена!

:mrgreen:
Изкушавам се да си го сложа това за подпис :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 ное 2012 23:36

Не знам що си хабите клавиатурите да коментирате думите на Домусчиев.. Излишно е !! ШЛ-друг път !! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 21 ное 2012 11:33

Хахахаххахаахахаххахаха :lol: :lol: :lol: :lol: Динамо Загреб ще ги биете , когато литна в космоса и кацна на планета Плутон!Това което написа беше вица на деня! :lol: :lol: Вас едни Сараево ва направиха за смях, миналата година Спартак Търнава , и да не изброявам другите евроидиотски "подвизи", че 5 страници няма да ми стигнат :lol: :lol:

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 21 ное 2012 12:26

tsonpen написа:
OOP написа:Те явно само на селски номера ги учат. Последния пример е от вчера, когато се контузи Деко....Същия падна на тревата извън терена близо до Голубович и виеше от болка а Урод(ш) му викаше "Деко влез вътре бе влез на терена" Момчето обаче явно наистина много го болеше и отказа и тогава Голубович отиде хвана Деко и го издърпа вътре на терена и почна да вдига ръка и да иска да се спре играта. Точно в този момент обаче Мюлдер направи онова грубо влизане и сценката остана незабелязана........ :) :) :) . Това бе около 77-78 минута при резултат 2-1....... ;)

Тук ще вмъкна един факт, след като се посмях на сказката. През второто полувреме Урош Голубович пазеше вратата, която се намираше пред фенския сектор на Лудогорец. Фенският сектор на Левски беше отсреща. Само можем да се досещаме от кой сектор "OOP" е гледал мача, за да чуе какво е казал вратарят на на Лудогорец на Деко :mrgreen:

Този безупречно измислен разказ на ООР направо ме разби, първо Деко не е излизал сам извън терена, Голубович се мъчеше да му помогне, вратата беше оставена празна, съдията се разправяше на другия край на терена и нищо не забеляза дълго време какво става пред нас, пусна играта в ход, Голубович мяташе, за да забележи съдията и да спре играта, но уви...и точно тогава Деко с жест караше вратарчето ни да отива да си пази вратата и да го остави... Голубович се луташе ту към вратата, ту при Деко да му помага докато най-накрая се забеляза всичко това и дойде лекарския екип при Деко. Така, че отново майстори на късия разказ, къде видяли, къде не...защо ли въобще си напрягат мозъците да пишат глупости???

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 ное 2012 16:07

мим написа:
tsonpen написа:
OOP написа:Те явно само на селски номера ги учат. Последния пример е от вчера, когато се контузи Деко....Същия падна на тревата извън терена близо до Голубович и виеше от болка а Урод(ш) му викаше "Деко влез вътре бе влез на терена" Момчето обаче явно наистина много го болеше и отказа и тогава Голубович отиде хвана Деко и го издърпа вътре на терена и почна да вдига ръка и да иска да се спре играта. Точно в този момент обаче Мюлдер направи онова грубо влизане и сценката остана незабелязана........ :) :) :) . Това бе около 77-78 минута при резултат 2-1....... ;)

Тук ще вмъкна един факт, след като се посмях на сказката. През второто полувреме Урош Голубович пазеше вратата, която се намираше пред фенския сектор на Лудогорец. Фенският сектор на Левски беше отсреща. Само можем да се досещаме от кой сектор "OOP" е гледал мача, за да чуе какво е казал вратарят на на Лудогорец на Деко :mrgreen:

Този безупречно измислен разказ на ООР направо ме разби, първо Деко не е излизал сам извън терена, Голубович се мъчеше да му помогне, вратата беше оставена празна, съдията се разправяше на другия край на терена и нищо не забеляза дълго време какво става пред нас, пусна играта в ход, Голубович мяташе, за да забележи съдията и да спре играта, но уви...и точно тогава Деко с жест караше вратарчето ни да отива да си пази вратата и да го остави... Голубович се луташе ту към вратата, ту при Деко да му помага докато най-накрая се забеляза всичко това и дойде лекарския екип при Деко. Така, че отново майстори на късия разказ, къде видяли, къде не...защо ли въобще си напрягат мозъците да пишат глупости???

:) :) :) :) Уж измислен пък казваш 1-1 с това, което аз твърдя само че ти си със зелените очилца.....
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 21 ное 2012 19:02

Гочето1913 написа:

Хахахаххахаахахаххахаха :lol: :lol: :lol: :lol: Динамо Загреб ще ги биете , когато литна в космоса и кацна на планета Плутон!Това което написа беше вица на деня! :lol: :lol: Вас едни Сараево ва направиха за смях, миналата година Спартак Търнава , и да не изброявам другите евроидиотски "подвизи", че 5 страници няма да ми стигнат :lol: :lol:

ми де да знам...преди 10-тина години играхме с другия хърватски гранд- Хайдук(Сплит) (не по-малко известно име от Динамо) и си ги отупахме с 3:0 без проблеми...та така:) А ще се отнася до Сараево и Търнава-тия ако хванат Черно Море,ше ви изтумбарят с 4-5 гола разлика ма майче :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 23 ное 2012 12:14

tsonpen написа:Аз не бих го направил! Влизал съм и съм излизал от мачове сред публиката на съперника, но няма какво да диря на техните трибуни.

Петричев:"На всички гостувания до момента имаме подкрепата на 300-400 фенове. Голяма част от тях обаче сядат на централните трибуни, а не в сектора за гости?!?
http://www.novsport.com/news379771_1024.html
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Лудогорец”