Челси уволни Ди Матео

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
radorezila

Re: Челси уволни Ди Матео

Мнениеот radorezila » 21 ное 2012 11:53

rhaegar написа:
bilyaletdinov написа:Добре , че шефовете на Челси не разсъждават като някои фенове на отбора във форума...Много правилно решение , според мен закъсняло даже . Абрама трябваше да му бие шута още след като спечели ШЛ и да даде свобода на Пеп да изгради един нов отбор . Надявам се Пеп да ви откаже , защото го харесвам изключитено много и не ми се иска да се забърква с вас , но ако се съгласи и с ресурса на Абрама ви очаква много светло бъдеще .

ПП : Един Бускетс много добре ще дойде на Челси :)

Леле, дано и като тебе не разсъждават, че иначе лошо.

Като ти гледам словореда, същия си като Blue_girl :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2012 11:56

radorezila написа:
rhaegar написа:
bilyaletdinov написа:Добре , че шефовете на Челси не разсъждават като някои фенове на отбора във форума...Много правилно решение , според мен закъсняло даже . Абрама трябваше да му бие шута още след като спечели ШЛ и да даде свобода на Пеп да изгради един нов отбор . Надявам се Пеп да ви откаже , защото го харесвам изключитено много и не ми се иска да се забърква с вас , но ако се съгласи и с ресурса на Абрама ви очаква много светло бъдеще .

Като ти гледам словореда, същия си като Blue_girl :lol:

[offtopic]Аз като гледам темите които пускаш, ти и такова ниво нямаш. Ама нямам спомен да съм ти казвал нещо.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 21 ное 2012 11:58

РОМАНЕЕ, ПАК Я СВЪРШИ И ТИ ЕДНА...
Сега кой ще ни докараш? Бенитезчо ли?
Вече не знам кой голям треньор ще се съгласи да дойде в Челси...

П.П. Благодаря на Роби за всичко! Със заслуга или не, той си остава единственият мениджър в историята, изпълнил мечтата ни - спечелването на Шампионската лига - ФАКТ! Можем само да му пожелаем успех!
Последна промяна от Liquidator на 21 ное 2012 12:05, променено общо 2 пъти.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 21 ное 2012 12:00

Бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес е фаворит за мястото на Роберто ди Матео в Челси, гласят информациите в Англия минути след решението на Роман Абрамович да уволни досегашния наставник на "сините". От "Стамфорд Бридж" съобщиха, че съвсем скоро ще излязат с официално становище по въпроса с евентуалния нов мениджър.

Бенитес е без клуб от почти две години насам. За последно той беше начело начело на Интер от 10 юни 2010 г. до 23 декември 2010 г.

Из медиите на Острова се прокрадват информации, че Джосеп Гуардиола и Хари Реднап също са сред опциите пред Абрамович.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 ное 2012 12:02

Ако сложат Бенитез ще цъфнете и вържете :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 ное 2012 12:03

rhaegar написа:

Ами не знам снощи кой излезе със схема 5-5-0 , кой изяде пердаха от Атлетико , кой беше надигран тотално от Шахтьор и в двата мача ? Заслугата на Ди Матео за спечелента ШЛ е точно , колкото е заслугата на доктор Ева . Един Дрогба и Чех ви взеха титлата и то не заради гениалните треньорски решения на Ди Матео , а защото са големи играчи с големи характери . Това , че започнахте сезона добре се дължи на факта , че използвахте набраната инерция след спечелването на ШЛ и новите покупки . Когато дойдоха големите мачове , се видя що за стока имате на треньорската скамейка . Да не говорим , че при наличието на само един Микел се продава един от дефанзивните халфове на Фенербахче , бил той и Мейрелеш, и не се купува друг на негово място , с което се еб*** майката на халфовата линия ...Ди Матео за мен си остава посредствен треньор на ниво Уест Бромич . Това е истината , ако го бяхте оставили щяхте да продължите свободното падане и затова Абрама и хората около него взеха правилното решение ...

ПП : Колкото и мръсен играч да е Бускетс , той е в топ 3 на дефанзивните халфове в момента . Да не говорим , че е на светлинни години от Микел ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 21 ное 2012 12:08

Незнам да се радвам или да се скрия някъде от срам. От една страна може би правилно решение, защото не може такъв провал в ШЛ след 100 млн. селекция. От друга страна станахме за смях пред цяла Европа с тия смени на мениджъри... Ако дойде Гуардиола, според мен ще бъдат привлечени още поне 2 ма играчи, но това няма да са нито Фалкао, нито Фейлани... по скоро нещо от рода на Неймар и Бускетс, но това според мен ще изтряля в друга посока Торес или Стъридж и може би Микел ...ще видим, но определено нещо ще стане ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 ное 2012 12:08

bilyaletdinov написа:Ами не знам снощи кой излезе със схема 5-5-0 , кой изяде пердаха от Атлетико , кой беше надигран тотално от Шахтьор и в двата мача ? Заслугата на Ди Матео за спечелента ШЛ е точно , колкото е заслугата на доктор Ева . Един Дрогба и Чех ви взеха титлата и то не заради гениалните треньорски решения на Ди Матео , а защото са големи играчи с големи характери . Това , че започнахте сезона добре се дължи на факта , че използвахте набраната инерция след спечелването на ШЛ и новите покупки . Когато дойдоха големите мачове , се видя що за стока имате на треньорската скамейка . Да не говорим , че при наличието на само един Микел се продава един от дефанзивните халфове на Фенербахче , бил той и Мейрелеш, и не се купува друг на негово място , с което се еб*** майката на халфовата линия ...Ди Матео за мен си остава посредствен треньор на ниво Уест Бромич . Това е истината , ако го бяхте оставили щяхте да продължите свободното падане и затова Абрама и хората около него взеха правилното решение ...

ПП : Колкото и мръсен играч да е Бускетс , той е в топ 3 на дефанзивните халфове в момента . Да не говорим , че е на светлинни години от Микел ...

Много точно мнение,все едно аз съм го писал !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2012 12:09

bilyaletdinov написа:
Ами не знам снощи кой излезе със схема 5-5-0 , кой изяде пердаха от Атлетико , кой беше надигран тотално от Шахтьор и в двата мача ? Заслугата на Ди Матео за спечелента ШЛ е точно , колкото е заслугата на доктор Ева . Един Дрогба и Чех ви взеха титлата и то не заради гениалните треньорски решения на Ди Матео , а защото са големи играчи с големи характери . Това , че започнахте сезона добре се дължи на факта , че използвахте набраната инерция след спечелването на ШЛ и новите покупки . Когато дойдоха големите мачове , се видя що за стока имате на треньорската скамейка . Да не говорим , че при наличието на само един Микел се продава един от дефанзивните халфове на Фенербахче , бил той и Мейрелеш, и не се купува друг на негово място , с което се еб*** майката на халфовата линия ...Ди Матео за мен си остава посредствен треньор на ниво Уест Бромич . Това е истината , ако го бяхте оставили щяхте да продължите свободното падане и затова Абрама и хората около него взеха правилното решение ...

За качествата на Ди Матео нищо не съм казал. Просто не съм фен на Гуардиола, не обичам нещастни футболисти като Бускетс и не искам Челси да се превръща в тики-тики Барса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 ное 2012 12:22

Най точното заглавие би било " Ювентус уволни Ди Матео" .. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Челси”