Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: Новини свързани с Черно Море
.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:32, променено общо 1 път.
Дано да не е измислена историята около Камбуров,малко ме съмнява да дойде на Тича.Но дано не съм прав.
-
- Контакти:
На фона на посредственяците,които имаме днес то идването на Камбуров ще е шок по-голям и от този на Жардел 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Когато чуете, че Зеления е станал космонавт, тогава и Камбуров ще дойде в Черно море.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Когато чуете, че Зеления е станал космонавт, тогава и Камбуров ще дойде в Черно море.![]()
![]()
![]()

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Точно 10 000 евро месечна заплата иска Мартин Камбуров за да подпише с който и да било от "А" група. Шансът да го вземем е по-малък от 0%, това е над 2 пъти повече от колкото взема в момента Жоро Илиев.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
- ralimavridov
- Контакти:
На Камбуров са му предложили нашите 8000лв на месец+бонус за голмайсторски приз.Всичко зависи от него дали ще иска да играе за нас.
ralimavridov написа:На Камбуров са му предложили нашите 8000лв на месец+бонус за голмайсторски приз.Всичко зависи от него дали ще иска да играе за нас.
Футболист от ранга на Камбуров знаеш ли кога ще дойде за 4 000 евра? Точно НИКОГА!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
8 000 лева???Мога само да се изсмея на тези оптимисти
.Просто не знаят на кой свят се намират,това е.И не за голмайсторски приз бе тивкииии,Камбуров ни трябва,за да се СПАСИМ ОТ ИЗПАДАНЕ,разбрахте ли 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
а бе след днешния мача не заплати трябва да коментираме, ами по 2 лева на човек трябва да съберат, за да платят, че са ползвали игрището 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"