JackPackage написа:махнах си Меси от капитан във фентъзито за Джаксън Мартинез от Порто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано утре вкара 5-6 гола на Загреб
Така ти се пада като не вярваш в Меси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:махнах си Меси от капитан във фентъзито за Джаксън Мартинез от Порто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано утре вкара 5-6 гола на Загреб
Groucho написа:Челси май поприключват със защитата на трофея.
MCMXIII написа:Не зная дали приключват, но наборката от подписът ти ме вдъхновява за небогоугодни помисли![]()
Наздраве!!!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
A/N/C написа:Егати отборите се очертават за ЛЕ - Атлетико, Интер, Ливърпул, Челси ( или в краен случай Ювентус ), Шити ( ако се класират за ЛЕ, което изобщо не е сигурно ), Милан нищо чудно и те да се присъединят, а като знам какво представляват Арсенал в момента и те може да заиграят в четвъртък от пролетта ))
Groucho написа:MCMXIII написа:Не зная дали приключват, но наборката от подписът ти ме вдъхновява за небогоугодни помисли![]()
Наздраве!!!
Наздраве, Максиме и честито първо място, малко в аванс.
Галатасарай и Селтик също би трябвало да се класират напред. Имат по-добри шансове от конкурентите си, които гостуват на "Камп Ноу" и "Олд Трафорд".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта