Тотомилионерът от Перник: Чувствам се както преди.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Тотомилионерът от Перник: Чувствам се както преди.

Мнениеот child in time » 20 ное 2012 23:27

Труп!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
ivailopetkov25

Мнениеот ivailopetkov25 » 21 ное 2012 10:42

бате ся ако беше 97 досега това чичо да е побилял от страх ,тогааа е живота тогааа е сичко сига майчи с вратувразка се пичели пойче от колкот с бухалка ;) бързам да пиша има 1-2 грешки сигурно ама нали разбирате ко. ;)
Ексклузивна оферта само за българи - 50$ за онлайн покер без депозит.
аз съм ивайло борец ,мразя цигани ,и иси търся жена , работил съм като мотокар , в кариерата и последно охрана.
продавам и кокоши яица по 20 на ден на приемливи цени.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 21 ное 2012 11:44

shumkar_44 написа:Неакуратно! Комунизъмът беше дара на провидението, което ни дари с Маркс и ние си живяхме добре! Ала прокажената алчност на мистиците от синагогата надделя и и смаза народа с икономическа криза, която съществува само върху бирническите им тефтерчета. Числа, измислени от безумни вълци с овчи кожи! Финикийски знаци на хартия, никога не отпечатана, но циркулираща във времето и пространството!

Маркс като се е напивал, се е присмивал на тези , които вярват в утопичните му идеи! Истинското му име е Кашей Мордохай Леви!

Колкото до тотомилионера да си ги харчи със здраве и дано не го посрещнат мутрите!Аз не играя тото защото ако спечеля тези пари, после няма да мога да спя спокойно!

Върни се в “Свободна зона”