Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 ное 2012 22:43

BRF написа:Оле Оле Оле Олеееееееееее Ювеееее Ювееееееееееее!Сега забелязах,двамата най-добри вратари в един мач!

Тц ... най-добрия вратар в момента гостува на Валенсия ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2012 22:52

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:Оле Оле Оле Олеееееееееее Ювеееее Ювееееееееееее!Сега забелязах,двамата най-добри вратари в един мач!

Тц ... най-добрия вратар в момента гостува на Валенсия ;)

Прекалено си пристрастен 8-) !Мнението ти не се приема :mrgreen: !

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 21 ное 2012 00:00

На вратаря на Байерн бая трофеи му липсват,за да го сравняваме с Буфон.Като за начало може да почне със сребърната чиния за салати :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 ное 2012 00:02

Devian написа:На вратаря на Байерн бая трофеи му липсват,за да го сравняваме с Буфон.Като за начало може да почне със сребърната чиния за салати :mrgreen:

Е , има 10-12 години да навакса ;) А ако ще сравняваме Буфон с някой немски вратар , то това трябва да е Оливер Кан 8-)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 21 ное 2012 00:20

ntodorov написа:И нещо повече за председателя Събин Попов - ерудиран човек и стойностна личност. С буден ум и дух. Спортна натура. На 47 години е. За по-старите бургазлии - той е брат на известната бургаска актриса Елжана Попова. Кореняк бургазлия. Събин се нагърби с нелеката задача да бъде предмостието и обединената фигура между всички ни.
Събин е човек, който не е бил до сега в някоя обединена структура на привържениците на Черноморец Бургас, но е човек посещавал макар и сам всеки мач на отбора в Бургас и извън града. До сега не е изпитвал нужда да се асоциира или инициализира с фракция или фенове, но е следвал любимия Черноморец навсякъде. Радетел за миналото на клуба и традициите на отбора.
Ето и другата му същност. Впрочем една от многото му:
http://gramofona.com/hobi/strastite-na-edin-arhitekt
Нека му помагаме и ние.

Ами щом това е пътят за развитие,който се избра ще го следваме 8-) На Събин,с когото се надявам да ме запознаете при първа възможност,му пожелавам наслука и попътен вятър ;) Определено избора на архитект е доста подходящ,защото той ще е човека,който трябва да положи основите на здрава структура,която да се награжда и надстроява с годините,а архитектите имат тази способност да виждат нещата в завършен вид преди още да е започнало строителството,а ние съставните части ще се стараем да помагаме с каквото можем :!: Айде Акулиии,началото е дадено :)

[offtopic]Нека отдадем заслуженото и на предишните ръководители на фен-клуба[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 21 ное 2012 02:56

Искам си Акаунта написа:
Devian написа:На вратаря на Байерн бая трофеи му липсват,за да го сравняваме с Буфон.Като за начало може да почне със сребърната чиния за салати :mrgreen:

Е , има 10-12 години да навакса ;) А ако ще сравняваме Буфон с някой немски вратар , то това трябва да е Оливер Кан 8-)

Последните 30 години няма друг толкова успешен вратар в немското първенство,но и той е далеч от визитката с успехи на един Сеп Майер например 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 ное 2012 09:10

Нека отдадем заслуженото и на предишните ръководители на фен-клуба

Отдадохме им го. Признахме работата, когато нас ни нямаше дори и на стадиона по тяхно време...
В Управителния съвет сега влязоха хора от всички фракции. Надявам се във времето всички да осъзнаем, че любовта ни е обща.
Впрочем, докато няма корист ( това ще е първото нещо, което трябва да ограничим) не виждам, какво може да ни разграничи.
Момчетата от Шаркс-а може би имаха основание да се сърдят. Изказаха болката си и всички останахме с впечатлението, че
недоразумение ни е разделяло. Тези момчета се връщат на стадиона. Що се касае за визията ни: Разнородна ще да е и няма как.
Бригадата са млади момчета водени от по-опитни такива. Ние сме си "старци", както и да ни погледнеш. :) , но отдавна сме се приобщили
към по-съвременните "бригадири". В Шаркс-а има всякакви хора. Аз лично не виждам причина да се "структурираме" вече, когато иде реч за подкрепа на стадиона. Явно е, че възприятията ни за нещата от живота винаги ще бъдат различни и така ще бъде, но пък идеята ни е обща.
Изборът на общи фен артикули може би ще е първата обединителна мисия. Оптимист съм. Чакам с нетърпение първото ни съвместно домакинство и гостуването в Ловеч...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 21 ное 2012 22:40

Markо Reus erinnere mich an diesen Namen!Borussia-Team ist herrlich!
Ей хора гледате ли Дортмунд какво прави..... напълниха ми душата....
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 21 ное 2012 23:30

ААААА! Вчера Юве изкорми Челшит, Юнайтед със стратегическа загуба(все пак не трябва да се контузи някой титуляр), а дали ще бие Аякс(което няма как да се случи) или Дортмунд ми е все едно-важното е, че един от любимите ми отбори ще продължи.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 21 ное 2012 23:55

Дортмунд изкъртиха, дано спечелят Шампионската лига този сезон. Пожелавам си финал Дортмунд и Малага. :lol:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”