зеления написа:mad forest написа:tsonpen написа:Аз бих искал да чуя запис на изказването му преди да коментирам. Много често се препредават превратно интервютата. И се чудя в този технологичен век, дето всеки телефон прави сносно видео, защо все ни се препредават с писания интервютата, а няма някое записче да видим контекста, да чуем интонацията и най-вече - точните думи.
Гледах и слушах интервюто и на въпрос истина ли е, че има интерес към Спартак Варна и ще купува ли Спартак Варна Домусчиев явно беше неподготвен и изплю камъчето! Беше толкова искрен, като малко дете признавайки нещо пред баща си! После обясни, че търси сателити за обиграване на кадрите от ДЮШ!![]()
Лично на мен не ми харесват такива неща, въпреки че ги правят всички по-сериозни отбори в България! Хубаво, да си прави сателити, но с отбори като Светкавица например! Хем ни е наблизо, хем не са някакво име! Спартак може да са в миманса сега, но са име в БГ футбола и си мисля, че няма как да станат сателит на когото и да е дори да играят по зоните!
Нищо лично, ама до преди 2 години мълниите ви лупаха дето ви сварят. И то с десетилетия назад във времето. Бяхте им най-редовния абонат.![]()
Абсолютно си прав, често си ни биеха, не че не сме ги били и ние, де! Но виж сега как се обърнаха нещата, те са пак там където бяха, а ние дерем "грандовете", че вече и традиционно!
Светкавица с отворени обятия биха станали такъв сателит! Нито имат желание да влизат в А група, нито имат някакви други амбиции! Кретат си там и това е! Миналата година от това че Етър беше бутан за А група, а те насила падаха в поредния бараж, Светкавица се озова в А група и резултатът го видяхме!