Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Мнениеот hijack1 » 19 ное 2012 22:03

tsonpen написа:Тук ще вмъкна един факт, след като се посмях на сказката. През второто полувреме Урош Голубович пазеше вратата, която се намираше пред фенския сектор на Лудогорец. Фенският сектор на Левски беше отсреща. Само можем да се досещаме от кой сектор "OOP" е гледал мача, за да чуе какво е казал вратарят на на Лудогорец на Деко :mrgreen:

Той едно време лъжеше, че е и от Разград, пък сега ми говори, че даже е чул какво е казал Голубович на Миро :lol: Сега сигурно ще си признае как е бил на топло пред ТВ+ и си е пиел млякото :roll: Яки комплекси го тресат момчето, ама то и е нормално с оглед на резултатите срещу нас.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 ное 2012 22:40

tsonpen написа:
OOP написа:Те явно само на селски номера ги учат. Последния пример е от вчера, когато се контузи Деко....Същия падна на тревата извън терена близо до Голубович и виеше от болка а Урош му викаше "Деко влез вътре бе влез на терена" Момчето обаче явно наистина много го болеше и отказа и тогава Голубович отиде хвана Деко и го издърпа вътре на терена и почна да вдига ръка и да иска да се спре играта. Точно в този момент обаче Мюлдер направи онова грубо влизане и сценката остана незабелязана........ :) :) :) . Това бе около 77-78 минута при резултат 2-1....... ;)

Тук ще вмъкна един факт, след като се посмях на сказката. През второто полувреме Урош Голубович пазеше вратата, която се намираше пред фенския сектор на Лудогорец. Фенският сектор на Левски беше отсреща. Само можем да се досещаме от кой сектор "OOP" е гледал мача, за да чуе какво е казал вратарят на на Лудогорец на Деко :mrgreen:

ти откъде гледа мача?!? А да забравих не можа да дойдеш :) :) :) и първите 15 мин. ги пропусна и гледа по ТВ. Сега само за тебе ще уточня бях във сектор Б на ъгъла до сектор Д като не бях седнал, а гледах мача прав до бетонната стена......и да видях и чух всичко това, което съм написал по-горе.....а и след мача от "агитката" на Лудогорец си гоеореха - ЗА НАС ЦскА-рите победата е двойна"??!!? Сега не мога да разбера какви са тия фенове и кого подкрепят в крайна сметка...... Има и още ама предполагам, че ти по ТВ + си чул и видял повече така, че няма да ти обяснявам
Последна промяна от OOP на 19 ное 2012 22:48, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 ное 2012 22:42

hijack1 написа:
tsonpen написа:Тук ще вмъкна един факт, след като се посмях на сказката. През второто полувреме Урош Голубович пазеше вратата, която се намираше пред фенския сектор на Лудогорец. Фенският сектор на Левски беше отсреща. Само можем да се досещаме от кой сектор "OOP" е гледал мача, за да чуе какво е казал вратарят на на Лудогорец на Деко :mrgreen:

Той едно време лъжеше, че е и от Разград, пък сега ми говори, че даже е чул какво е казал Голубович на Миро :lol: Сега сигурно ще си признае как е бил на топло пред ТВ+ и си е пиел млякото :roll: Яки комплекси го тресат момчето, ама то и е нормално с оглед на резултатите срещу нас.

А ти къде беше по време на мача отворко?!?
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 19 ное 2012 23:11

OOP написа:А ти къде беше по време на мача отворко?!?

Случайно имам карта за сектор В и си бях на мача. Пети блок ако трябва да бъда точен. А ти последно - от Разград ли си от къде си, що си бил в Лудогорския сектор, присъединяваше ли се към другите когато викаха КЗЛ :lol: Или може би виждайки колко е посредствен отборът ти се беше свил в някой ъгъл и чакаше мача да свърши :lol:

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 ное 2012 23:20

hijack1 написа:

Случайно имам карта за сектор В и си бях на мача. Пети блок ако трябва да бъда точен. А ти последно - от Разград ли си от къде си, що си бил в Лудогорския сектор, присъединяваше ли се към другите когато викаха КЗЛ :lol: Или може би виждайки колко е посредствен отборът ти се беше свил в някой ъгъл и чакаше мача да свърши :lol:

Там където си бил седнал, няма как да си чул и видял случката, за която разказах, така че не знам защо се обаждаш и се изказваш неподготвен. Не би трябвало да ти отговарям на останалите въпроси, но понеже съм културен ще ти кажа.....Последно не съм от Разград. Бях в сектор Б на вашия стадион защото имам забрана за посещения на мачове... :) , а горе на гостуващия сектор ги проверяват с лични карти..... :) :) КЗЛ - Лудогорец :) :) да вие си го заслужавате. И накрая бях се свил ама щот ми беше студено..... :) ;)
От „Фен клуб Сектор Г”:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 19 ное 2012 23:32

Айде, айде няма нужда да се правиш на ударен, всеки знае кое е Л-то в КЗЛ и определено не е Лудогорец :lol: Я ми кажи само ти как си чул и видял случката след като Деко падна покрай вратата, но от страната на сектор В.Освен ако нямаш някакви способности да четеш по устните от 30-40м ме съмнява да си разбрал какво е казал Голубович и въобще да си разбрал какво става. Да не говорим, че си заявяваш директно, че имаш забрана за посещение на мачове - ако смяташ, че това е нормално ОК, лично аз си направих изводите за теб :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 ное 2012 23:34

OOP написа:ти откъде гледа мача?!? А да забравих не можа да дойдеш :) :) :) и първите 15 мин. ги пропусна и гледа по ТВ. Сега само за тебе ще уточня бях във сектор Б на ъгъла до сектор Д като не бях седнал, а гледах мача прав до бетонната стена......и да видях и чух всичко това, което съм написал по-горе.....а и след мача от "агитката" на Лудогорец си гоеореха - ЗА НАС ЦскА-рите победата е двойна"??!!? Сега не мога да разбера какви са тия фенове и кого подкрепят в крайна сметка...... Има и още ама предполагам, че ти по ТВ + си чул и видял повече така, че няма да ти обяснявам

Не успяваш с нищо да ме уязвиш с думите си. Причината да бъда далеч от Разград по време на тази среща е далеч по-важна от кой да е мач и не си ти човека, нито е тук мястото да обяснявам каква е. Достатъчно съм видял, гледайки ТВ+ посредством интернет и както виждаш се оказах прав, че си гледал като мишок мача. Аз не бих го направил! Влизал съм и съм излизал от мачове сред публиката на съперника, но няма какво да диря на техните трибуни.
Виждам, че те влече Лудогорец - пишеш във форума, присъстваш на трибуните. Това е похвално! 8-)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 ное 2012 23:40

hijack1 написа:Айде, айде няма нужда да се правиш на ударен, всеки знае кое е Л-то в КЗЛ и определено не е Лудогорец :lol: Я ми кажи само ти как си чул и видял случката след като Деко падна покрай вратата, но от страната на сектор В.Освен ако нямаш някакви способности да четеш по устните от 30-40м ме съмнява да си разбрал какво е казал Голубович и въобще да си разбрал какво става. Да не говорим, че си заявяваш директно, че имаш забрана за посещение на мачове - ако смяташ, че това е нормално ОК, лично аз си направих изводите за теб :lol:

Сега ако си пич щеше да признаеш за това което се е случило няма нищо срамно фен да критикува футболистите, когато се лигавят. Урош НЕ отиде до Деко да му шепне, че да чета по устните му. Вратарчето ви си стоеше в малкия пеналт и оттам КРЕЩЕШЕ на деко да влезе вътре.....а после сам отиде и го ИЗДЪРПА вътре на терена и започна да се прави на луд.....или е нормално съотборника ти да се мъчи 1-2 минути и ти вместо да му помогнеш да го дърпаш като чувал с картофи.......Защитавай си ги лошо няма, но за това във Загреб ядохте К... щото много лежахте и го дадох като сравнение. Покажи, че си пич сложи си ръката на сърцето и кажи не беше ли така... А това какви изводи си си направил за мен...... :oops:
От „Фен клуб Сектор Г”:

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 19 ное 2012 23:48

OOP написа:
hijack1 написа:

Там където си бил седнал, няма как да си чул и видял случката, за която разказах, така че не знам защо се обаждаш и се изказваш неподготвен. Не би трябвало да ти отговарям на останалите въпроси, но понеже съм културен ще ти кажа.....Последно не съм от Разград. Бях в сектор Б на вашия стадион защото имам забрана за посещения на мачове... :) , а горе на гостуващия сектор ги проверяват с лични карти..... :) :) КЗЛ - Лудогорец :) :) да вие си го заслужавате. И накрая бях се свил ама щот ми беше студено..... :) ;)

Много ли си доволен от футболната продукция на твоя Левски,та да търсиш все за нещо да се дракаш?

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 ное 2012 23:50

tsonpen написа:
OOP написа:ти откъде гледа мача?!? А да забравих не можа да дойдеш :) :) :) и първите 15 мин. ги пропусна и гледа по ТВ. Сега само за тебе ще уточня бях във сектор Б на ъгъла до сектор Д като не бях седнал, а гледах мача прав до бетонната стена......и да видях и чух всичко това, което съм написал по-горе.....а и след мача от "агитката" на Лудогорец си гоеореха - ЗА НАС ЦскА-рите победата е двойна"??!!? Сега не мога да разбера какви са тия фенове и кого подкрепят в крайна сметка...... Има и още ама предполагам, че ти по ТВ + си чул и видял повече така, че няма да ти обяснявам

Не успяваш с нищо да ме уязвиш с думите си. Причината да бъда далеч от Разград по време на тази среща е далеч по-важна от кой да е мач и не си ти човека, нито е тук мястото да обяснявам каква е. Достатъчно съм видял, гледайки ТВ+ посредством интернет и както виждаш се оказах прав, че си гледал като мишок мача. Аз не бих го направил! Влизал съм и съм излизал от мачове сред публиката на съперника, но няма какво да диря на техните трибуни.
Виждам, че те влече Лудогорец - пишеш във форума, присъстваш на трибуните. Това е похвално! 8-)

Ами като си имаш проблеми си ги решавай, но на мене няма какво да ми се обясняваш. Аз написах това което съм видял, а ти се опитваш да се е.аваш с мене?!? Защо ?!? Аз ли съм я направил тази глупост.....Имаш приятели предполагам, които са били в сектор Д, обади им се питай ги провери и тогава пиши. Бях ти казал и на лично съобщение да не се изказваш неподготвен, но ти продължаваш да го правиш.......Бях на стадиона заради Левски няма значение на кой сектор........а ти къде си бил не ме вълнува......
От „Фен клуб Сектор Г”:

Върни се в “Лудогорец”