Искате ли правителството да намери спонсор и на ЦСКА ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Искате ли правителството да намери спонсор и на ЦСКА ?
Що за глупост?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
orlando7 написа:А, така! Правителството да намери спонсор и за ЦСКА,а другите отбори" кучета ги яли"! И после не били държавни отбори! Па и да се намали А група ,ако може и до два отбора и те да си играят сами! Мечтата на глупака!
То защото ние вече имаме спонсор..
НЕ! да си гледа отбора на народа ,но да не забравя че идат избори,не че при едно евентуално подпомагане от страна на правителството ще си променя мнението 
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Като изключим част от епитетите, свързани с ЦСКА съм абсолютно съгласен с всяка дума на автора на темата. Искам правителството да намери спонсор на ЦСКА, както и на други отбори, които имат нужда, само че не това правителство, не и тия престъпници, които най-големия бюджет в историята ще използват за кампанията си.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Колко са жалки. Ред сополи, ред сълзи. Ако не са ЦСКА , ще са Левски. Писва на цяла България от тяхното оплакване. Така е, цял живот на хранилка.
- Kolec
- Контакти:
Типично по български се гледа в чуждата паница! Левски вече имат повече спонсори, отколкото рекламни пана има на стадионите, но к'во от това? Това че ревем срещу тях ще ни помогне ли? Имат спонсори и пари а играят по-зле и от Черноморец Бургас-София!
Искам да попитам автора дето толкова реве срещу Боку .. Кои може да направи повече от Цецко и Боку? Турците от ДПС? Комунистите от БСП? Крадците от ОДС? Или може би имаш предвид онази смешна организация "АТАКА-ВМРО" (които работят в комбина с ДПС) ?!
Просто стана модерно всеки да реве срещу власта а да не си дава сметка какви по-големи боклуци могат да дойдат на власт!
Искам да попитам автора дето толкова реве срещу Боку .. Кои може да направи повече от Цецко и Боку? Турците от ДПС? Комунистите от БСП? Крадците от ОДС? Или може би имаш предвид онази смешна организация "АТАКА-ВМРО" (които работят в комбина с ДПС) ?!
Просто стана модерно всеки да реве срещу власта а да не си дава сметка какви по-големи боклуци могат да дойдат на власт!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Tommi написа:ASENOVSKI VOYN написа:Доказа се, че одбора на властта не се намира в Борисовата градина а в крайните квартали на София
Началник, това отдавна е доказано, не е от сега.![]()
В Конституцията пише, че "Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция". Та затова отборът на властта е Отбора на народа!![]()
П.С. Да знаеш, че се пише "отбор", а не "одбор".
Сигурно имаш впредвид органите на МВР и ДС нали? "отбора на народа "
Стадион ми дай, спонсор ти ми уреди, а на мача и съдии наши ми прати..иначе за мен мащеха си ти!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Стадион ми дай, спонсор ти ми уреди, а на мача и съдии наши ми прати..иначе за мен мащеха си ти!
+1
Оливате се !

Aко намирането на нов спонсор на ЦСКА ще доведе до по-ниска такса смет, аз съм за!