Спечелихме срещу вас под Аязмото, Сандьо. Факт.

[/quote]
Симпатизирам ти много в тоя форум....,но да защитаваш това подобие на селекция,ръководство и отбор граничи с безумие ![/quote]
Добре бе, колега....най-напред благодаря за изразената симпатия, взаимна е.

Кажете тогава с "талпата", щом не харесвате селекцията, ръководството и отбора, с кого да ги заменим!? Но искам обосновани предложения, подплатени с финикийски знаци.

Иначе и аз искам ван Перси, Рууни и Валенсия (примерно) вместо Карвальо, Силва и Рамос, ама това в този наш живот просто няма как да стане....
Наско със свалените гащи, който храчи във Фейсбук, за директор - не мерси. С парите на Чорни и Грашнов (лека му пръст) президент и аз щях да бъда не просто успешен, а много успешен директор в "Левски".

[/quote]
Само за справка-Сираков постигна най-големите си успехи с Левски като ръководител след ТОТАЛНО орязване на бюджета за заплати и трансфери ! След това"орязване" дойдоха свободни играчи като Бардон,Томашич....налагаха се млади играчи от школата-Михайлов,Ричард Еромоигбе,Домовчийски,Йовов(не е млад ,но си е наш и беше привлечен по тяхно време),Николай Димитров,Коприваров,Живко Миланов,Митрев ! Бяха взети играчи ,които допринесоха с качества и след продажбата им и с немалко пари-Зе Соареш,Жоазиньо,Сърмов,Веско Минев ! За единствените в момента провали в селекцията се сещам за точно 2 имена-Диану от Беласица и Жеан Карлос ! Съгласи се ,че няма съпоставка между тях и изброените горе ! Сега и за така наречените кражби от Сираков: може и да е прибирал в джоба си немалко пари,може да е правил всякакви врътки за комисионни,но......тогава аз бях един ЩАСТЛИВ фен на Левски,бях на седмото небе,Левски мачкаше наред-у нас и в Европа ! Ако иска да вземе всичките пари на земята,но клубът ни да е за пример и да върви както беше преди 5-6 години .....а сега какво,"честният и неопетнен Тонев" какви ги е надробил,този ,който не взима пари от Левски,но съсипва имиджът му ?