Кои са най-добрите радио или ТВ футболни коментатори.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кои са най-добрите радио или ТВ футболни коментатори.
Естествено забравихте най-добрия български коментатор- Мичмана... Борката Касабов дразни, че не е реалист, ма иначе и той си остава от най-добрите. Алекси Сокачев беше пичага и придаваше малко хумор, дори на мега скучните мачове. Тия от Евроком, не знам кво им харесвахте... Той човека ще умре по време на мачовете, само кашля и грухти. Тия по Диема са най-зле с техните статистики от 20-те години. Абе трагични са младите ни коментатори, тоа Наско от Ринг-а и той задава мега глупавите въпроси. А оная русата пак от Ринг, па си личи, че хабер няма от футбол и само чете. Да не говорим, как фъфли и заеква. Абе ужаст.
Ралица Караджова
Най-отвратителният и неграмотен коментатор е Ивайло Ангелов от БНТ.
- djikitaeca
- Контакти:
Може да си помислите , че на гавра го казвам , но не е така.. Петър Василев ми е любимия коментатор..Винаги ме разсмива с песимизма си като противниковия отбор вкара гол "И най-лошото се случи.." "Но е така - като не вкарваш ти вкарват.." ЕМБЛЕМА Е!!

ludiq1913 написа:
Тук влизаме в друга тема,колега
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
ludiq1913 написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази имаше разголени снимки преди години в меридиан мач,но не знам къде да ги намеря
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- baggio
- Контакти:
Борката Касабов...иска ли питане. Няма по-интелигентен и емоционално зареден коментатор...Истински курифей, нему принадлежат една камара крилати фрази; освен това той е от малкото които разбират и теоретиески играта, а познанията му като цяло за футболисти, треньори, отбори, статистика не подлежат на коментар...
- edmon_dantes
- Контакти:
Като стана въпрос за Петър Василев се сещам репликата, която винаги използваше при наш пропуск: "Какъв... какъв пропуск..." Винаги по два пъти "какъв" 
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ