сини богове написа:zlobul написа:Време е синият гняв да се изсипе върху главата на този червено-черен ПРАЗНОГЛАВЕЦ от надежда.
Злобуле, преди няколко месеца, за подобни квалификации към лицето Тонев, получих два бързи бана от ГОНГ. Но явно нещата вече са толкова ясни и за редакторите на сайта, че подобни мнения минават. Принципно съм на твойта позиция, но думите ти на моменти са доста остри. Вчера изгледах само първото полувреме и отчаян си легнах. Яд ме е, че в тази обстановка ще съсипем и младите момчета като Цоневи, Вутов, Тонев и т.н.. Тонев непрекъснато обяснява, че вече носи цялата отговорност, но май единственото на което носи е пиене по чалготеките. И при Сираков, и при Боримиров, и при Гонзо сме имали провали със селекцията, но като този резил през настоящия полусезон, аз лично не помня. За цяло полувреме, ние нямаме един точен пас не само към централния ни нападател, но и в центъра на терена. Левски не заслужава спонсори като ГАЗПРОМ, от следващия мач да излизат с емблемата на "БЪРЗА ПОМОЩ" на гърдите, защото тази година реанимирахме кой ли не- анонимниците от Сараево, най- смешния ЦСКА от години и недоразумението Лудогорец.
Що не ме питаш мен колко бана имам заради локомотивеца ?
Къде беше снощи тоньо бе ? ... правил е едни изказвания пак дето човек може да падне от смях . То бива простотия , ама неговото вече не се търпи .
Къде са и журналистчетата бе ? ....такъв галеник като тоньо скоро не бях виждал . защото най-нормалното беше след снощния мач (пореден слаб ), във всички спортни сайтове водещата новина да бъде нещо от сорта "Тонев превърна Левски в Локомотив" , "Вън некадърнико" и т.н. ....както беше последната година при гонзо .
ДА ама НЕ . Никой не смее да "скочи" ....или им плащат добре за да си траят или ги е страх да се опънат на протежето на "човекът-слънце"

) и партията -майка!
ПП: Да наречеш тоньо "некадърник" , "нещастник" , "стойкаджия" ... не е обида , а чистата истина , а "гонг" го знаят доста добре . Станахме за ташак . Хората почнаха да ни се подиграват вече ...то не бяха държавни помощи , не бяха ВТБ , сега се говори за Газпром и т.н ....и на какво отгоре ? .....на тоньовата неграмотност ли ? .....ми Газпром по добре да вземат Черноморец ...гаранция , че Херо ще спретне такъв отбор дето ще мачка всичко живо наред.