Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Едно нещо ме изуми днеска и Илиев ми е черен пред очите
Как може да пуснеш Йовов??? Реве ми се.

Не съм казвал лоша дума за Илиан до днес, напротив - все си мислех, че е правилен избор и имаме бъдеще с него, винаги съм гледал от оптимистичната страна и съм защитавал Илиан, но и след това днес вече не мога. Надявах се, че с времето постепенно ще започнат да се променят нещата, но след 6 месеца вече нямаме поне малки наченки за някакъв стил на игра. Ние просто нямаме никаква идея какво да правим на терена и как да спечелим важните мачове като тези с Лудогорец и ЦСКА. Със страх тези мачове не се печелят. Загубите не са самия проблем, това не ни е била първата загуба, няма и да ни е последната, но играта ни е покъртително слаба.
Кога ще биете някой от челната тройка ?,или където не бавят заплати...не ви бавят 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
siniq_fen написа:Къде бяха положенията, че не ги видях
пред ваща порта

I.A написа:Не съм казвал лоша дума за Илиан до днес, напротив - все си мислех, че е правилен избор и имаме бъдеще с него, винаги съм гледал от оптимистичната страна и съм защитавал Илиан, но и след това днес вече не мога. Надявах се, че с времето постепенно ще започнат да се променят нещата, но след 6 месеца вече нямаме поне малки наченки за някакъв стил на игра. Ние просто нямаме никаква идея какво да правим на терена и как да спечелим важните мачове като тези с Лудогорец и ЦСКА. Със страх тези мачове не се печелят. Загубите не са самия проблем, това не ни е била първата загуба, няма и да ни е последната, но играта ни е покъртително слаба.
Именно "стил на игра". Виж няма как да се изгради стил на игра без да има методичност, правилна ротация на компонентите в тренировъчния процес. То си личи на терена, хаос, те не знаят как да взаимодействат по между си така, че да канализират действията си и да изграждат атаки или съответно да рушат противниковите. Явно се работи "на парче" виждат треските за дялане, но не виждат гредата в окото си.
bluekid написа:Унижихме ги по трибуните!Показахме на турските селяни,че чест,слава и публика с пари не се копуват!На тенера никва идея нямахме какво да направим,ръководството трябва да вземе мерки,защотот с тая игра няма да стигнем до никъде! ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ !
Сега ще се сравняваме с феновете на Лудогорец ли ? Та те, до преди 3 год. не знаеха, че има отбор в Разград.
Крайно време е в "Левски" да заработи нов треньорски екип. Нямаме старши, нямаме кондиционен, нямаме вратарски - пълен хаос. Нямаме читав директор. Вън некъдърните и посредствени хрантутници! Треньорът ни е страхлив и посредствен. Не става за клуб с шампионски амбиции.
Може би трябва в крайна сметка някой да попита "специалистите" Илиев и Тонев - защо решиха, че Иван Цветков не става за "Левски" и защо изпуснаха Калво? Може би заради суперзвезддата Силва и суперзвездата Марсиньо? Футболиститие ни не могат да отлепят на скорост и не могат да вържат три точни паса. Пълен абсурд е този ръководен екип. Докага Батков ще се прави на собственик, когато явно нищо не зависи от него?
Докога Сираков, който е единствения вариант за справяне с проблемите на клуба ни ще бъде изолиран от него?
Много са ми страннши суперталантливите шефове и скаути, които дойдоха от Локо Сф. Сигурно дойдоха, защото постигнаха невероятни резултати там?
Пълни идиоти и некъдърници се гаврят с любимия ни клуб. Докога ще ги търпим?
Може би трябва в крайна сметка някой да попита "специалистите" Илиев и Тонев - защо решиха, че Иван Цветков не става за "Левски" и защо изпуснаха Калво? Може би заради суперзвезддата Силва и суперзвездата Марсиньо? Футболиститие ни не могат да отлепят на скорост и не могат да вържат три точни паса. Пълен абсурд е този ръководен екип. Докага Батков ще се прави на собственик, когато явно нищо не зависи от него?
Докога Сираков, който е единствения вариант за справяне с проблемите на клуба ни ще бъде изолиран от него?
Много са ми страннши суперталантливите шефове и скаути, които дойдоха от Локо Сф. Сигурно дойдоха, защото постигнаха невероятни резултати там?
Пълни идиоти и некъдърници се гаврят с любимия ни клуб. Докога ще ги търпим?
Много от вас искаха Батков вън, ето ви пример какво стана с Батков вън(дори и наполовина). Относно Илиян Илиев - то вече е очевадно - тотално провалена селекция, пореден провален евросезон и сериозна липса на футболни "аргументи" след 6 месеца. Илиян е втори провал на Тонев, време е и той да си върви, ако наистина има малко кураж, а той във всяко интервю уж се докарва куражлия!
Илиан Илиев не забавно трябва да си подаде оставка- категорично не става за старши треньор на Левски !
Единствения треньор който може да направи Левски отбор /защото сега сме сбирщина / е Херо !!!
Херо е показал -доказал и продължава да доказва че в БГ е № 1 като старши треньор !
Херо за 1 месец бии розовите 3-пъти но не беше достатъчно и Сираков го изгони .....
Тоя мазник Ивчо Тонев толкова е мазен като говори, че лой през устата му тече ......
Г-н Локомотив не разбра ли досега че Левски си е Левски и не ставаш да си шеф в нашия клуб !!!
Единствения треньор който може да направи Левски отбор /защото сега сме сбирщина / е Херо !!!
Херо е показал -доказал и продължава да доказва че в БГ е № 1 като старши треньор !
Херо за 1 месец бии розовите 3-пъти но не беше достатъчно и Сираков го изгони .....

Тоя мазник Ивчо Тонев толкова е мазен като говори, че лой през устата му тече ......
Г-н Локомотив не разбра ли досега че Левски си е Левски и не ставаш да си шеф в нашия клуб !!!
ralka_levskarka написа:"Сините" ще се върнат на върха заради феновете и историята си
Левски загуби с 1:2 от Лудогорец в голямото дерби за първото място в "А" група. Така "сините" сдадоха лидерската позиция за сметка на шампионите.
Но нищо не е свършило! Левски, горе главата! До края на първенството има още твърде много мачове, за да настъпят катаклизми на "Герена". А разликата от първото място е едва една точка. Точка, която може да се навакса за един кръг. При това още в следващия, когато Лудогорец гостува на Ботев в Пловдив.
В Разград ясно се видя, че "сините" са си взели поука след загубата с 0:1 във вечното дерби с ЦСКА. За разлика от двубоя с "червените", този път Левски показа зъби и самочувствие, създаде положения пред вратата на съперника. А това е изключително важно. Защото през пролетта няма да има шанс за поправка. Докато сега има. За това поражението в Разград не е фатално. Догодина Лудогорец ще гостува на "Георги Аспарухов". Домът на Левски ще се превърне в ад за "орлите" и точно това дерби може да се окаже решаващо в борбата за златните медали.
Няма съмнение - първото място приляга повече на Левски, отколкото на Лудогорец. Заради историята, заради великата "синя" публика, която в Разград отново не изостави Левски и го подкрепя до последните секунди. Когато футболистите в "зелено" само лежаха по терена. Типичен манталитет на малък отбор, който не заслужава златните медали.
На всички им е ясно, че Лудогорец е отбор еднодневка, следва стъпките на Литекс. А Левски значи свобода, Левски е религия и начин на живот на половин България. Клуб с милиони фенове. Именно те ще вдъхнат увереност на "сините" - така, както са го правили много пъти. Те ще накарат Левски отново да се надигне и да погледне към върха. Те ще кажат: Левски, горе главата и ще поведат любимците си към така бленуваните успехи.
Демагогия от най-чист вид!