Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Мнениеот megan fox » 18 ное 2012 23:06

Жоржиньо написа:Как спечели с каране много ясно от 12ти 1ви,Фетел кога ще го направи това? Точно никога,той е свикнал все да тръгва първи,но днес не се получиха нещата,другия път както го знаем колко е 'добър' на дъжд ще си го получи ЦЕЛИЯ :lol:

Всъщност Фетел кара доста добре на мокро..., да не от класата на Шумахер, Луйс и Алонсо, но все пак кара доста добре при дъжд. Спомни си, че първата победа на немеца дойде на Монца, докато валеше като изведро, а Фетел я постигна с болида на... Торо Росо.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 ное 2012 23:07

Жоржиньо написа:
UltraBlue написа:
Жоржиньо написа:Абе ние поне си казваме директно какво ще се прави и как се прави,а не като вас дето мамите всички наред и вкарвате повече гориво в колите.Срамна работа !

Какъвто отбора, такива и феновете... нагли!

Какво да коментирам с човек който подкрепя силните на деня няма смисъл,гледаш формула от 2 години и се мислиш за велик,жалкар.

Гледам я достатъчно отдавна, за да знам кой е най циганският отбор- Ферари, а както виждам контингента им от феновете им е същият. Ходи си лягай келеш, и не се опитвай да се изкараш много голям, че ставаш смешен.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 ное 2012 23:08

Жоржиньо написа:
UltraBlue написа:
Жоржиньо написа:Абе ние поне си казваме директно какво ще се прави и как се прави,а не като вас дето мамите всички наред и вкарвате повече гориво в колите.Срамна работа !

Какъвто отбора, такива и феновете... нагли!

Какво да коментирам с човек който подкрепя силните на деня няма смисъл,гледаш формула от 2 години и се мислиш за велик,жалкар.

Интересно изказване! А нима ти не си станал фен на Ферари, докато те със Шумахер начело не бяха най-силните на деня?! ;) Да съдиш другите, че са направили това, което и ти самият си направил преди тях е доста нагло...

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 18 ное 2012 23:08

megan fox написа:
Жоржиньо написа:Как спечели с каране много ясно от 12ти 1ви,Фетел кога ще го направи това? Точно никога,той е свикнал все да тръгва първи,но днес не се получиха нещата,другия път както го знаем колко е 'добър' на дъжд ще си го получи ЦЕЛИЯ :lol:

Всъщност Фетел кара доста добре на мокро..., да не от класата на Шумахер, Луйс и Алонсо, но все пак кара доста добре при дъжд. Спомни си, че първата победа на немеца дойде на Монца, докато валеше като изведро, а Фетел я постигна с болида на... Торо Росо.

Прав си,но в последните състезания в който валеше Фетел не се представяше кой знае колко добре.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 18 ное 2012 23:09

За Ферари съм още като съм бил на 5,6 години още от тогава съм за отбора,а те Ред Бул са отбор от 2,3 години,преди това сигурно не си знаел какво е Ф1 ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 ное 2012 23:10

Жоржиньо написа:
megan fox написа:

Прав си,но в последните състезания в който валеше Фетел не се представяше кой знае колко добре.

Това не е заради Фетел, а заради шасито на Ред Бул! Това е единственият минус на шаситата на Ейдриан Нюй - представят се много слабо на мокра писта! Нюй така прави шаситата си, че те са невероятно стабилни на суха писта, без значение от типа гуми, но паднат ли две капки вода и губят всичкото си сцепление, та вината не е във Фетел. ;)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 18 ное 2012 23:11

Прав си да,именно заради това казвам,че ще си имат проблеми ако вали.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 ное 2012 23:12

Жоржиньо написа:За Ферари съм още като съм бил на 5,6 години още от тогава съм за отбора,а те Ред Бул са отбор от 2,3 години,преди това сигурно не си знаел какво е Ф1 ;)

Аз гледам Формула 1 откакто Шумахер стана шампион за 1-ви път с кола на Бенетон. Аз не съм фен на даден отбор, а на даден състезател.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 ное 2012 23:15

Жоржиньо написа:Прав си да,именно заради това казвам,че ще си имат проблеми ако вали.

Това е ясно, но и Ферари не са много добре при мокра писта. Да не говорим, че на мокро разните там камикадзета като Кобаяши и Малдонадо стават напълно неконтролеруеми и е въпрос на късмет в кого точно ще се натресат...
А и честно казано когато за последен път титлата се решаваше на Интерлагос при дъждовно време спомените не са добри за Ферари - титлата на Хамилтън. ;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 ное 2012 23:17

megan fox написа:
Жоржиньо написа:Прав си да,именно заради това казвам,че ще си имат проблеми ако вали.

Това е ясно, но и Ферари не са много добре при мокра писта. Да не говорим, че на мокро разните там камикадзета като Кобаяши и Малдонадо стават напълно неконтролеруеми и е въпрос на късмет в кого точно ще се натресат...
А и честно казано когато за последен път титлата се решаваше на Интерлагос при дъждовно време спомените не са добри за Ферари - титлата на Хамилтън. ;)

То и последния път като се решаваше там пак не беше добре за тях...

Върни се в “Архив”