Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Мнениеот zlatan » 18 ное 2012 18:52

отново познат сценарий,с познат резултат.За мен не е изненада аз си знаех,знам как ще изглежда и края на есенното първенство,просто защото всичко в БГ-първенството е кристално ясно.Следващия мач Разград ще загубят в Пловдив 1:0 или 2:1,Левски и ЦСКА ще си вземат мачовете,а последния кръг Левски ще завърти равен със Славия а Разград и ЦСКА ще победят,така на върха Левски и Разград ще са сравен брой точки а ЦСКА ще бъде в борбата за титлата на 4 точки зад тях.Само Черноморец е в състояние да обърка сметките на Домуса,Батков и Титаните-Херо и отбора му са единствените които не влизат в схеми.
Погледнете нещо само и вижте червените картони на Левски кога и преди кои мачове ги дадоха:
Гаджев-равен с Локото
Рамос-преди мача с ЦСКА
Илиев-преди мача с Разград.
Ивко-Левски наистина не е тотализатор,не продължавай със схемите си,един ден ще съжаляваш.
Защо е тази селекция в Левски-ами защото тези играчи знаят кога и къде да играят.Йовчо,Пелето и т.н.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 18 ное 2012 18:54

SANSIRO7 написа:Още когато дойде Илиан писах тук, че емного мекушав и няма да свърши работа в отбор с претенции. Сега е време да се молите на Мъри или на Кокала да се върнат господин Тонев. Да не казвам, че и Наско е задължителен!

И да се върне Мъро без спортен директор с авторитет и визия за модерен футбол, няма да стане. Мъро ако ще идва само със Сирака в тандем иначе не, а и той самият си го знае и не случайно си държеше на Насо когато преговаряше с Тонев. Малко тренери могат да се справят без спортен-директор и това са треньори тип Херо и Тройчо. Така че си прав пич, Насо е задължителен, колкото и да ме дразнят някои неща в него е без алтернатива за Левски, за съжаление това е тъжната истина.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 ное 2012 18:55

Без име написа:Злобула се оказа напълно прав! Боклуци не ни трябват! ВЪН ТОНЬО, ДОНЬО, ИЛИЕВ И БОРАТ!

Злобюл за всичко е прав за жалост. Аз съм се отказал да споря с него, защото казва много истини, но спрете да си мислите, че Сираков е единственото решение на проблема! Не е той. Въпросът е кой наистина? Бъдете търпеливи и не си хабете нервите за глупости!
Тази година титлата трябва да бъде наша и аз няма да си снемам доверието към отбора. Ще е много трудно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 ное 2012 18:57

daniel875 написа:
Без име написа:Злобула се оказа напълно прав! Боклуци не ни трябват! ВЪН ТОНЬО, ДОНЬО, ИЛИЕВ И БОРАТ!

Злобюл за всичко е прав за жалост. Аз съм се отказал да споря с него, защото казва много истини, но спрете да си мислите, че Сираков е единственото решение на проблема! Не е той. Въпросът е кой наистина? Бъдете търпеливи и не си хабете нервите за глупости!
Тази година титлата трябва да бъде наша и аз няма да си снемам доверието към отбора. Ще е много трудно.

Аз не искам Сирака! Не искам и Мъри! Не искам Левски да бъде роб на двама души!
Аз искам чужд треньор! Люпко Петрович най-добре!
[center]1914[/center]

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 18 ное 2012 19:01

Най-належащите и бързи стъпки които трябва да се направят в Левски като промени са :

1.Незабавна оставка на цялото ръководство начело с бай ганьо,бай тоньо,баждека + треньорското (сори илияне беше добър играч,но за треньор НЕ СТАВАШ)
2.Незабавно изгонване на следните играчи : ели,свинчокин,димов,йовов,гаджев(и тебе те харесвах ама си станал л..но),куцо пинко,йорданов,марсиньо
3.Обещание или гаранция че ОТБОРА В А ГРУПА ЩЕ ИГРАЕ ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО НЕЗАВИСИМО НА КОЕ МЯСТО СЕ НАМИРА И С КАКВИ ФУТБОЛИСТИ Е,ТОЕСТ НЯМА ДА ВЛИЗА В СХЕМИ,ДА КУПУВА МАЧОВЕ,ДА ПРОДАВА МАЧОВЕ И Т.Н
4.Назначаване в клуба на легенди доказали любовта си към Левски :idea:
5.Построяване възможно по най-бързия начин на нов стадион :idea:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 ное 2012 19:02

harka1914 написа:
SANSIRO7 написа:Още когато дойде Илиан писах тук, че емного мекушав и няма да свърши работа в отбор с претенции. Сега е време да се молите на Мъри или на Кокала да се върнат господин Тонев. Да не казвам, че и Наско е задължителен!

И да се върне Мъро без спортен директор с авторитет и визия за модерен футбол, няма да стане. Мъро ако ще идва само със Сирака в тандем иначе не, а и той самият си го знае и не случайно си държеше на Насо когато преговаряше с Тонев. Малко тренери могат да се справят без спортен-директор и това са треньори тип Херо и Тройчо. Така че си прав пич, Насо е задължителен, колкото и да ме дразнят някои неща в него е без алтернатива за Левски, за съжаление това е тъжната истина.

Защо мислите намразих локомотивеца а ? ...щото знаех какво ще стане . Този е един предател , на всичкото отгоре още рекламира заведението си при отборчето от надежда.
Този никога няма да е един от нас ! ...ЗА КАПАК СИ ПОДСИГУРЯВА КОМФОРТА С УРЕДЕНИ МАЧОВЕ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ГРЪМНАЛ ДОСТА ОТДАВНА .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 ное 2012 19:02

За Илиев отдавна ви казвах, че е страхливец и толкоз. А на всичкото отгоре май е и малоумен или може да има някакви доста странни виждания...
Не мога да си обясня как му дойде на акъла Цонев да му обърне мача. Не го пуска толкова време срещу какви ли не слабаци, сега взел да му "дава шанс". Това е за да се оправдаем, че налагаме юноши.... Бла, бла... И пак по-добре, отколкото този Марсиньо...
Чудя се, няма ли кой да го пита защо играем толкова зле? Защо имаме по две читави атаки на мач? Вместо някой тъщ журналист да го попита това, те му дават възможност да си говори простотиите. Не ни е липсвала класа? Ми, не ни липсва, защото просто я нямаме.
Единственият, който влизаше за първа топка, печелеше, пресираше и игра прилично, за мен е Димов. Толкоз..

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 ное 2012 19:04

Журналистите също ЗНАЯТ КАКВО ДА ПИТАТ . Оная жепейска некадърщина киха навсякъде .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 ное 2012 19:05

daniel875 написа:Много време ще е необходимо бакиите на Гонзо и Борат да се поправят. Не е виновен само Илиан. Всеки треньор на тима в такава обстановка ще изпитва трудности.

Звучиш ми малко като Борисов, мандатът му свърши той още обвинява предните и все те виновни, Илиев направи половин сезон и все предните виновни, а това, че в решен мач пуска Йовов като смяна, а днес когато нещата са натопорчени пусна юноша са доста интересно треньорски виждания.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”