Middlesbrough написа:Акалси го взехме от Локото не от Ботев
Пфф, Ботев съм написал ...

Стават такива работи ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:Акалси го взехме от Локото не от Ботев
Без име написа:Ми че то и там няма хора, сигурен ли си, че не е отворен само гостуващия сектор?
Въпреки че се чуваше по едно време "Бойко Борисов ********,********", едва ли е било от заралии...
Middlesbrough написа:THE G.A.M.E написа:Акалски не е лош вратар ...
Но още в Ботев правеше глупости, обаче не такива, като днес.
В Пловдив излизаше неразчетено, разминаваше с топката, изрита топката в някой съперников играч ... И такива подобни щуротии.
Обаче винаги се е славел с добър рефлекс и не е имал проблеми с ударите от разстояние ...
Значи, изводът е ясен - "Червените" са го вербували ...
Акалси го взехме от Локото не от Ботев
ros написа:Без име написа:Ми че то и там няма хора, сигурен ли си, че не е отворен само гостуващия сектор?
Въпреки че се чуваше по едно време "Бойко Борисов ********,********", едва ли е било от заралии...
Ми хвани влака и провери сам, аз кво да те убеждавам
Без име написа:ros написа:Без име написа:Ми че то и там няма хора, сигурен ли си, че не е отворен само гостуващия сектор?
Ми хвани влака и провери сам, аз кво да те убеждавам
Е, няма кво да ме убеждаваш. Аз вярвам на очите си.
Само дето ми беше интересна причината за наказанието ви, ама явно нямате такова. Поне според твоите думи.
ros написа:Странна гледка имаш, при положение че и камерите са в сектор А, както зрителите... все тая, добър поглед
Без име написа:ros написа:Странна гледка имаш, при положение че и камерите са в сектор А, както зрителите... все тая, добър поглед
Еее нали ти казвам, че чух едно скандиране. Явно все пак имате някаква малка дружинка в "А"
ros написа:Без име написа:ros написа:Странна гледка имаш, при положение че и камерите са в сектор А, както зрителите... все тая, добър поглед
Еее нали ти казвам, че чух едно скандиране. Явно все пак имате някаква малка дружинка в "А"
Чуваш, виждаш... много те бива![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта