Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
LevskiZavinagi написа:Казах го и в други теми - Шампион се става като биеш слабите отбориВсе си мисля, че имаме нужда от някое ново попълнение. Харесвам Торес, но може би във всеки друг отбор ще бъде голмайстор, но не и в Челси. Чакаме Фалкао, Кавани или Йоренте. Няма да е лошо да дойде под ръчичка и с Ел Шаарави, и това момчето от Шахтьор дет ни вкара два гола
Само Челси
Kallachew написа:LevskiZavinagi написа:Казах го и в други теми - Шампион се става като биеш слабите отбориВсе си мисля, че имаме нужда от някое ново попълнение. Харесвам Торес, но може би във всеки друг отбор ще бъде голмайстор, но не и в Челси. Чакаме Фалкао, Кавани или Йоренте. Няма да е лошо да дойде под ръчичка и с Ел Шаарави, и това момчето от Шахтьор дет ни вкара два гола
Само Челси
Да направо Меси и Роналдо и те да идват.. Стига с компютърни игри , че се престаравате вече , отбора си ни е супер имаме нужда само от нападател , който ще вкарва поне 50% от създадените му ситуации , може би някой от тези:Фалкао,Кавани,Левандовски,Ел Шаарави,Йоветич , лично аз предпочитам Фалкао-истинско животно.Може и един дефанзивен халф да се вземе , нещо подобно на Артуро Видал , Оби Микел си върши перфектно работата в дефанзивен план , но за да играеш за ЧЕЛСИ трябва и голове да вкарваш или поне да имаш някаква роля в офанзивен план...
LevskiZavinagi написа:Kallachew написа:LevskiZavinagi написа:Казах го и в други теми - Шампион се става като биеш слабите отбориВсе си мисля, че имаме нужда от някое ново попълнение. Харесвам Торес, но може би във всеки друг отбор ще бъде голмайстор, но не и в Челси. Чакаме Фалкао, Кавани или Йоренте. Няма да е лошо да дойде под ръчичка и с Ел Шаарави, и това момчето от Шахтьор дет ни вкара два гола
Само Челси
Да направо Меси и Роналдо и те да идват.. Стига с компютърни игри , че се престаравате вече , отбора си ни е супер имаме нужда само от нападател , който ще вкарва поне 50% от създадените му ситуации , може би някой от тези:Фалкао,Кавани,Левандовски,Ел Шаарави,Йоветич , лично аз предпочитам Фалкао-истинско животно.Може и един дефанзивен халф да се вземе , нещо подобно на Артуро Видал , Оби Микел си върши перфектно работата в дефанзивен план , но за да играеш за ЧЕЛСИ трябва и голове да вкарваш или поне да имаш някаква роля в офанзивен план...
Май не съм аз с компютърните игри. Видал няма как да играе в Челси. А играчи като Йоветич и Левандовски са под класата дори и на Стъридж :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
LevskiZavinagi написа:Май не съм аз с компютърните игри. Видал няма как да играе в Челси. А играчи като Йоветич и Левандовски са под класата дори и на Стъридж
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост