Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
miki85 написа:Някои може ли да ми обясни как за 7 мача в А група в 5 от мачовете гонят човек на противниковия отбор. Такова нещо не се е случвало на Левски и ЦСКА а на Сливен се случваДоста е съмнителна работата май после защо са на второ място. Почвате да се превръщате в съдийски отбор което ме дразни само да не полегнете на левски че тогава ще ми паднете съвсем в очите
gencho написа:Ало колега, за този който защитава Сливен, свали малко сливенските очила, незнам какъв цвят са. Не знам за другите мачове но този срещу цска беше направо брутален. Аз съм левскар но такова чудо никога не съм виждал. Гледах още три-четери репортажа от дуги мачове горе-долу същата работа, ти на това грешки ли му викаш? А и идруго нещо, как така наказанието от една година се намали на няколко месеца?!?!? Радвайте се на полужението защото ако махнат Лечков тогава дупе да ви е яко. А че имате можеби най-хубавия стадион и база за това евала ви правя.
P.S. Стягайте се, че синята лавина идва. Тогава ще видим кои е по силен Наско или Лечков?!?!?
POPCORN написа:miki85 написа:Някои може ли да ми обясни как за 7 мача в А група в 5 от мачовете гонят човек на противниковия отбор. Такова нещо не се е случвало на Левски и ЦСКА а на Сливен се случваДоста е съмнителна работата май после защо са на второ място. Почвате да се превръщате в съдийски отбор което ме дразни само да не полегнете на левски че тогава ще ми паднете съвсем в очите
Добър ден!Какво повече се чудите бе хора, даже и защитавате отбора!Такива отбори не трябжа да играят в А група!!1-2 мача може, айде ще го преглътнеме, ама 7 кръга всеки мач противника да се оплаква от тебе?То е ясно, че Лечков има пръст в тая работа!Дано се върнат там откъдето са дошли , ама се съмнавам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта