Запоследно пускам тема за Лупи - тоя човек не си струва
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- nostradamus
- Контакти:
Re: Запоследно пускам тема за Лупи - тоя човек не си струва
ВСИЧКО Е ПРОЗРАЧНО И ПОЧТЕНО
- Прикачени файлове
-
red03.jpg
- (46.7 KиБ) Свален 1323 пъти
Батков вън!
Аз все още не мога да си обясня, толкова ли сме тъпи всички и най-вече феновете на ЦСКА та не изхвърлим тоя гаден боклук от България.Във вска една европейска държава той щеше отдавна да е на топло и то за много дълго време, е разбира се преди това феновете на европейският отбор който е працакал по този начин мисля, че щяха да го УБИЯТ,ИИЗКОРМЯТ и.т.н особено ако това беше в Италия.Стига сме си затваряли повече очите, нека изринем тоя нагъл и безочлив боклук от БЪЛГАРИЯ!
Стига толкова с тези Лупи,бай Ганья,оня от Ловеч-с пипетата и др. ..образи.
лупи е пич!:)))
Ще излъжа ако кажа,че съм тъжен и наскърбен от това което се случва в ЦСКА,но със сигурност не съм и щастлив.Не ми е кеф,че се допускат лица като томоф и баткоф в клубовете-символи на България ! От интервюто на Такев,излиза една малка част от истината - но достатъчна ! Томов е в ЦСКА за да краде !Той определено не е глупак,но и определено си мислим,че всичко ще му се размине - на този етап успява,но докога...не се знае. Защо и как са свързани акцийте на Кремиковци с ЦСКА нямам представа,а и не съм компетентен,но според мен това е смешно,ако не и жалко.Всеки който иска да купи ЦСКА,всъщност иска базите на клубът и Кремиковци,предприятие което е на загуба,но явно има какво още да се източи от него ! Такев каза нещо много вярно - Митал купи Кремиковци,Томов взе ЦСКА за да краде.И успява ! Проблемът тук вече не е "Защо и как беше допуснат и от кой ?",а се превърна в "Защо се допуска това да продължава ? " Още по-лошото е,че има още накъде да потъва отбора ви,защото Глупи не се спира - напротив,по най-наглия начин продължава свойте машинаций безнаказано ! Тук вече нещата не опират само до футбол...но това е друга тема ! Дано само доживеем деня в който,ако не друго корупцията ще е на такова ниво,на което или ще се усети рядко или грам няма да се усети от обикновения гражданин...както е в Европейските страни,към който се числим и нашата