Groucho написа:Sisi 1914 написа:Я им се скарай!
Грижа ме е за твоя имидж, моме. Молим, дай една прогноза за победител във Формулата утре и за мача Наполи - Милан
Милан бие, с 2:1.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Sisi 1914 написа:Я им се скарай!
Грижа ме е за твоя имидж, моме. Молим, дай една прогноза за победител във Формулата утре и за мача Наполи - Милан
THE G.A.M.E написа:t0bl3ro_bg написа:Е как не с лошо ;д При мен има Червени Боклуци в Б-я и Сини боклуци в Анг-я ;д Наистина ли вярваш, че ще паднете от тези ;д
Принципно си прав, че резервите на "Сините" от Лондон ще са титуляри в повечето отбори във "Висшата лига" ... Ама при нас положението е малко - > Играчи има, треньор ... Не е ясно < ...
Sisi 1914 написа:Милан бие, с 2:1.
t0bl3ro_bg написа:THE G.A.M.E написа:t0bl3ro_bg написа:Е как не с лошо ;д При мен има Червени Боклуци в Б-я и Сини боклуци в Анг-я ;д Наистина ли вярваш, че ще паднете от тези ;д
Принципно си прав, че резервите на "Сините" от Лондон ще са титуляри в повечето отбори във "Висшата лига" ... Ама при нас положението е малко - > Играчи има, треньор ... Не е ясно < ...
Аз знаеш какво мисля за това което се случва в този отбор(по-точно ЗАЩО се случва), няма пак да се караме![]()
Како Силве, объркала си човека ;д
Groucho написа:Sisi 1914 написа:Милан бие, с 2:1.
Па шъ са почерпа тогава, ама скромно.
Sisi 1914 написа:Groucho написа:Sisi 1914 написа:Милан бие, с 2:1.
Па шъ са почерпа тогава, ама скромно.
А мен?
t0bl3ro_bg написа:Тея' ЦСКА ми писна да изостават с 20 точки и накрая на сезона да са на 2-3 от Първото място..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ReBorn1982 и 3 госта