Минаха 19 години - припомнете си това, което не се забравя
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Минаха 19 години - припомнете си това, което не се забравя
Велики! Дано един ден отново имаме такъв отбор, който да ни радва по подобен начин!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Велик момент!Едва ли някога пак ще ни споходи!Щастлив съм,че преживях този миг!
Кога минаха тези години..........Уникално, с един приятел го гледахме и при тоя гол скочихме да се радваме, аз без да искам съм го ударил(не, че той забеляза де), хем кръв тече, хем радост, така беше и на гола на Н.Тодоров срещу "Рейнджърс" (пак май последната минута), ма там сам си спуках главата вече ..... 
[offtopic]В един бар тогава правихме залагания и аз повече от оптимизъм бях заложил 1-2, чак и кинти "изкарах"[/offtopic]

[offtopic]В един бар тогава правихме залагания и аз повече от оптимизъм бях заложил 1-2, чак и кинти "изкарах"[/offtopic]
- Captain Stottlemeyer
petrof написа:Заслужава си всяка година на този ден да си припомняме този мач. За мен това е един от двата най-велики мача в историята на българския футбол, а другия е мача с Германия на СП-94. Емоцията беше невероятна. Пред тези години целия български народ живееше с успехите на нашите велики футболисти от онова време. Щастлив съм, че съм преживял тези мигове.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Наистина това бяха най-добрите години и най-добрите играчи в българския футбол!
Но нека бъдем и реалисти.На мача във Франция нашите не играха нищо,чак ме беше малко срам,че по такъв начин се класираме...
А за световното...това беше най слабото световно ,което помня от 78г.насам и добре че беше скандала с Марадона и страхотния късмет на наще.
Реално играха 1 полувреме на турнира(2то с Германия)
...и все пак най добрите години за футбола ни...
Но нека бъдем и реалисти.На мача във Франция нашите не играха нищо,чак ме беше малко срам,че по такъв начин се класираме...
А за световното...това беше най слабото световно ,което помня от 78г.насам и добре че беше скандала с Марадона и страхотния късмет на наще.
dimdrum написа:Наистина това бяха най-добрите години и най-добрите играчи в българския футбол!
Такова обезценяване на Златното поколение,отдавна не бях чувал!
Добре че Израел също биха в последната минута като гост с 3-2 Франция преди нашия мач защото пак отпадахме.
Този,който живее в миналото губи от скъпоценното си време.Моментите не се връщат,историите не се променят,още по - малко хората.Спорта ще си бъде на същото "дередже",а така както е тръгнало единствения ни "участник" на следващите Олимпийски игри в Бразилия ще бъде Гълъбин Боевски.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- Red Warrior
- Контакти:
Чичовото как само му я даде по конец на Коща а?
Нека се учат сегашните дето два паса не могат да си дадат. Винаги съм казвал, че има две причини поради, които се радвам, че не съм се родил по-късно в една по-богата и уредена България. Първата е, че имах много щастливо детство, такова, което си мисля, че сегашните хлапетии нямат. И втората е, че макар и да бях малък изживях "пиянството на един народ" през 94-та година. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
Велик ден бе тогава ...
А на следващият, целият спортен свят говореше за този мач.
А Евроспорт въртяха нон-стоп голът на Коща ...
А на следващият, целият спортен свят говореше за този мач.
А Евроспорт въртяха нон-стоп голът на Коща ...