blue avalanche написа:peliforewer написа:Колкото до това за което се хванахте всички,поведението на Бандаловски,ами той си е ваш юноша,манталитета му е левскарски и не се правете че не забелязвате че при спречкването с Йорданов,саморазправата я търсеше синият футболист,и не Йорданов бе потърпевш при острото влизане на Бандаловски,за да кажем че е провокиран.
С това трябваше да почнеш...За да се разбере колко ти е умствения багаж.Пък ти ходиш да ми вадиш цитати-митати...
В случая между Пл.Илиев и каратиста кой беше жертвата?Или трябваше да счупят на вратаря 3 ребра,за да се "класира" като жертва?
Пл.Илиев на кой отбор е юноша?
Ти искаш Йорданов НАИСТИНА да е "потърпевш"(със счупен крак),че тогава да измънкаш нещо за Бандаловски така ли?
Много са ми смешни хора,които нямат достатъчно капацитет,а са тръгнали да раздават оценки ,кой бил умен,кой прост.За конкретната ситуация с Бандаловски,играта е спряна заради опасна игра на Бандаловски срещу Старокин,тогава Йорданов се засилва към Бандаловси и го блъска с ръце,след което червеният футболист му посяга с ръка към лицето и Йорданов се свлича на земята.Ето ти записа на мача
http://free-betting.at.ua/dir/11-1-0-1343,погледни ситуацията в 48мин.и 19сек. и ако не си сложил сини очила трябва да видиш че вината за инцидента е и на двамата футболиста.А за случая с Илиев,влизането наистина беше грубо,но врачанския футболист си дръпна крака и предпази вратаря от сериозна контузия,контакта беше тяло в тяло,но нищо не може да оправдае последвалите действия на Пл.Илиев.Тук вината също е на двамата и трябваше да получат адекватни наказания.За последен път ти обяснявам толкова подробно,макар да виждам че трудно осмисляш нещата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...