За да има примирие Газпром да спонсира А група и нац. отбор!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За да има примирие Газпром да спонсира извънстоличен клуб!
Опитвам се да реша конфликт, не заставам зад нито една от страните както виждаш, а логиката ти с това колко фенове им който и да е отбор, ако станат спонсор на цялата А група и националния отбор, ще имат далеч по-голяма изгода от рекламна гледна точка
а не омразата на всичките фенове на отборите от А група и да разчитат само на феновете на Левски
Последна промяна от bez-nick на 17 ное 2012 12:15, променено общо 1 път.
Боже, форумни тарикати как преразпределят милиони в интернет......
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
Re: За да има примирие Газпром да спонсира А група и нац. отбор!
Кой си ти да кажеш на Газпром кого и какво да спонсорира?
БОТЕВ 1912 написа:Кой си ти да кажеш на Газпром кого и какво да спонсорира?
А кой си ти да ми казваш какво и на кой да казвам?
bez-nick написа:talpata написа:Трябва да си "Златка",за да пускаш такава тема.Каква реклама ще е,ако Газпром рекламира например в Черно море или Берое.Смях.Левски е отборът на България и като такъв е най добрият клуб за реклама.
ФК Левски няма нищо общо с отбор на България!!!Стига сте се пенили, Лудогорец ви пребива утре
Да не пееш друга песен утре -не казвай хоп преди да си скокнал
А не мога да разбера като гледа червения форум 1-2 теми активни и то умряла работа и вместо да коментират -Пиянски скандал в ЦСКА или Румънец се отцепи от ЦСКА те се прекинват да пускат теми за Левски е те такова животно нема 
metodito написа:Подкрепям!!!
Фен съм на "Левски", но съм противник на Батков и Тонев! За мен те са некадърни и крадливи управници, които нямат място в кой да е клуб (тежко и горко на подопечните на Батков във фирмите му).
Работата е там, че май всички са такива в А група. За това предлагам нещо радикално: нека Газпром не влиза във футбола ни. Да се насочи към волейбола, борбата, тениса, но във футбола - това е като да наливат в каца без дъно!
ти мислиш че в другите спортове положението не е същото ли,всеки гледа каквото може да открадне и да бега
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Между другото това не е лоша идея , но мисля ,че няма да се получи 
А защо не, всеки месец да дават по 3000лв. на всеки българин ? Така ще е най-справедливо.[/quote]
Ей това е приказка

Ей това е приказка
AN71 написа:А не мога да разбера като гледа червения форум 1-2 теми активни и то умряла работа и вместо да коментират -Пиянски скандал в ЦСКА или Румънец се отцепи от ЦСКА те се прекинват да пускат теми за Левски е те такова животно нема
Чакай сега това ако беше за някой футболист на Левски,досега щеше да има 15 теми,ама при тях това е нещо нормално,затова и никой не пуска тема.Дали ще е сироп или алкохол,все тая.
По темата:Като е толкова влиятелен автора на темата и ще ходи при премиера да си излага аргументите,вместо да се занимава с някакъв тъп футбол,да вземе да му подшушне на ББ,че на народът,който той управлява,му писна да яде асфалт.Да сложи малко подправки,че много почна да горчи и пари.
Последна промяна от kalata80 на 17 ное 2012 12:57, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”