rsk написа:След като разграничаваш фашизма от диктатурата, значи явно не си добър по история.
Пак ти казвам, фашизъм в България не е имало, еле пък 1923 годинаТази глупост може да я изтърси само зомбиран, умопомрачен КОМУНЯГА.
За каква сламка се хващам, нима червената армия не е най-важното звено на държава с комунистическа форма на управление?![]()
Долу ти изложих защо сте отбора на партията. Отбор създаден ОТ и ЗА комунизма. А ние сме отборът на народа знаеш ли защо? Защото Левски е създаден от обикновени хора от народа, не от комунистически генерали. Защото привържениците на Левски са били от различни слоеве на обществото, от бедни та до богати. Питай баща си как на мачове между Левски и ЦСКА едно време е имало сини фенове и отсреща не червени фенове, а военни в униформи, в строй!
Всъщност ти забелязвал ли си колко фенове на ЦСКА имат по себе си татуировки с келтски кръстове, свастики и т.н. ? А фракцията 14 говори ли ти нещо? И вие го раздавате фашисти с петолъчки на сърцата
percival, знаеш ли защо съм най-активен във вашия форум? Защото просто не пиша във раздела на Левски. И ще ти кажа защо го правя: имам регистрация във официалния форум на феновете на Левски, където общувам с левскари. Във форума на гонг сигурно над 80% от феновете не са стъпвали даже на мач.
Не ми се прави на политолог, ами кажи бяхте ли протежета на двореца, после Цола ли ви беше прдседател.Мъкнахте ли бюста на Сталин на връх Мусала.Обединихте ли се със милиционерския Спартак? Имаха ли чинове вашите спортисти?След десети шеф ви беше сина на гръцки емигранти -комунисти, после руския евреин мафиот ,протеже на КГБ -Чорни.Наследиха го бившите агенти на КДС Борил,Тара,Николай.Продължаваме със руската КГБ връзка ВТБ и Газпром.Винаги с власта и винаги с полицията било то руска или българска.Отдавна нямате нищо общо с учениците които са ви създали, ами се превърнахте в един октопод мимикриращ през годините стремящ се с цената на всякакви низости да остане начело.
Не знам колко фенове имате ,ама със сигурност сте най- мразения отбор в България. По простата прична ,че никой не обича ченгетата,доносниците ,националните предатели и най- вече техните подли номера.