shotgun blues написа:Lakers пак загубиха
Отново никаква отборна игра. Струва ми се, че точките от първата и втората част от добри комбинации са по-малко от 10... Основно индивидуални действия на различни баскетболисти-Хауърд се бори с по няколко човека под коша, Гасол показа доста слаб процент стрелба. Днес отчайващ процент стрелба от тройката, сякаш ги урочасах като казах предното мнение, че са с добър процент.

Голямо включване направи Foye от Юта-за отрицателно време вкара всичките тройки за Джаз в мача и мога да кажа, че с тях прекърши опитът за обрат на езерняците. Хареса ми играта на Джордън Хил от Лейкърс-много се бори момчето и ако вкарваше повече щеше сигурно да измести Гасол в титулярната петица. В защита пълна дупка отново-не са слаби играчите, но наистина им е трудно да се подсигуряват, а и са прекалено мудни под коша или ги е страх от нарушения-направиха 2 пъти по-малко от Юта този мач

... От статистиката се вижда този път и огромно изоставане от противниците в асистенциите, по който показател Кобе бе лидер. Нормален за него мач, като бих казал и добър мач за "Световния мир"

Много слаб мач за Гасол и Блейк, но на втория така или иначе не му отива да е титуляр-мое мнение...

Както казах дано по-скоро си намерят слабостите и да виждаме победите, които иначе биха били нещо напълно нормално с тези играчи. Изненадан съм от победата на Клипърс над Сан Антонио, макар че са сглобили добър състав-браво на тях!