НБА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: НБА 2012/2013

Мнениеот shotgun blues » 04 ное 2012 13:36

kirchaka написа:
shotgun blues написа:Като фен на ЛАЛ (макар и да не съм гледал нито един мач досега) съм разочарован от старта на сезона.Три загуби с този състав ...ясно че им трябва сработка ама с такива опитни баскетболисти като НЕШ,Хауард това не би трябвало да е чак такъв проблем

И на каква база стана фен,като не си гледал нито един мач? :lol: :lol:

Не съм гледал нито един мач досега - тоест от новият сезон ,трите които минаха 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blazin
Контакти:

Мнениеот Blazin » 04 ное 2012 20:11

От това, което аз гледах от Лейкърс, установих, че Кобе дърпа отбора назад с огромното си желание постоянно топката да е в ръцете му и така много нарушава ритъма най-вече на Неш и оттам на Хауърд. Трябват им на ЛАЛ стрелци от тройката, защото Дуайт освобождава много пространство на периметъра, но просто няма кой да вкарва тройки.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 ное 2012 14:58

Blazin написа:От това, което аз гледах от Лейкърс, установих, че Кобе дърпа отбора назад с огромното си желание постоянно топката да е в ръцете му и така много нарушава ритъма най-вече на Неш и оттам на Хауърд. Трябват им на ЛАЛ стрелци от тройката, защото Дуайт освобождава много пространство на периметъра, но просто няма кой да вкарва тройки.

О, не... :shock: Гледах два от 4-те мача на Лейкърс и не съм съгласен. Първо не във всички мачове Кобе е с най-много опити за стрелба, а и не съм забелязал постоянно да иска по някакъв начин топката. При положение, че разполагаш с такъв реализатор и играч като цяло и да не го използваш би било престъпление. За мен един от 3-мата най-добри в лигата за момента! Кобе не си е променил играта от другите сезони, а с него Лейкърс спечелиха не една шампионска титла! Един мач гледах, в който играеше Стив Неш и не съм очарован, макар че е рано за изводи-една от позициите, където Лейкърс показват слабост е именно тази, като Блейк също е на средно и дори под средното ниво. За тройките също не съм съгласен, тъй като с изключение на един мач само, Лейкърс показват доста добра успеваемост и като цяло не отстъпват с много на противниците си по реализирани тройки. За това говори и статистиката-Лейкърс са 7-ми по процент стрелба от тройката... Днес победиха и като гледам репортажът си личи по-добра отборна игра. Дано да е начало на един запомнящ се сезон! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 ное 2012 11:50

Lakers пак загубиха
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 08 ное 2012 18:40

shotgun blues написа:Lakers пак загубиха

Отново никаква отборна игра. Струва ми се, че точките от първата и втората част от добри комбинации са по-малко от 10... Основно индивидуални действия на различни баскетболисти-Хауърд се бори с по няколко човека под коша, Гасол показа доста слаб процент стрелба. Днес отчайващ процент стрелба от тройката, сякаш ги урочасах като казах предното мнение, че са с добър процент. ;) Голямо включване направи Foye от Юта-за отрицателно време вкара всичките тройки за Джаз в мача и мога да кажа, че с тях прекърши опитът за обрат на езерняците. Хареса ми играта на Джордън Хил от Лейкърс-много се бори момчето и ако вкарваше повече щеше сигурно да измести Гасол в титулярната петица. В защита пълна дупка отново-не са слаби играчите, но наистина им е трудно да се подсигуряват, а и са прекалено мудни под коша или ги е страх от нарушения-направиха 2 пъти по-малко от Юта този мач :shock: ... От статистиката се вижда този път и огромно изоставане от противниците в асистенциите, по който показател Кобе бе лидер. Нормален за него мач, като бих казал и добър мач за "Световния мир" ;) Много слаб мач за Гасол и Блейк, но на втория така или иначе не му отива да е титуляр-мое мнение... ;) Както казах дано по-скоро си намерят слабостите и да виждаме победите, които иначе биха били нещо напълно нормално с тези играчи. Изненадан съм от победата на Клипърс над Сан Антонио, макар че са сглобили добър състав-браво на тях! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 13 ное 2012 20:49

Лейкърс смениха треньора и почнаха да мачкат стабилно 8-)
Тая година плейофите ще са супер интересни,нямам търпение да почнат.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2012 20:43

Да, много мачкат, само дето от толкова мачкане, леко пропуснаха и Сан Антонио да смачкат. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 16 ное 2012 20:47

1982 написа:Да, много мачкат, само дето от толкова мачкане, леко пропуснаха и Сан Антонио да смачкат. :lol:

[offtopic]Te zashtoto San antonio vsichki gi machkat nali....mishkar![/offtopic]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2012 21:10

Мишкар ще викаш сутрин пред огледалото. В нет-а си много смел иначе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 16 ное 2012 21:42

1982 написа:Мишкар ще викаш сутрин пред огледалото. В нет-а си много смел иначе.

Я трай ти бре!Какво ми се правиш на забавен тука.Големия баскетболен фен,гледа Лейкърс да загубят и идва тука да се прави на интересен...че ти не можеш 3 играча в НБА да ми изброиш...айде гледай си пътя,педе.рас :!:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Баскетбол”