ЛЕВСКИ - Жилина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Момчета,ще мажем ли Жилина ?
ААА, айде без такива провокации! Хасане, не те знам какъв си, що си, обаче с такива простотии само петниш другите фенове. А и си малко съмнителен - само тази вечер си писал - дали си истински фен от Турция или някой хитрец от Сектор Б си прави пишки?
На Герена ще бъде горещо за всички ще го видите това!!!!
САМО ЛЕВСКИ

САМО ЛЕВСКИ
- Canaries front
- Контакти:
Хах момчета малко трудно ми се струва да смачкате Жилина,ще биете но ще видите доста зор.А ако и срещу жилина се провалите мисля си че Паткоффф трябва да си ходи още след последния сигнал .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Canaries front написа:Хах момчета малко трудно ми се струва да смачкате Жилина,ще биете но ще видите доста зор.А ако и срещу жилина се провалите мисля си че Паткоффф трябва да си ходи още след последния сигнал .
ЩЕ ГИ СМАЧКАМЕ! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАКВА СМЕШНА ДУЗПА ДАДОХА НА ЖИЛИНА В ПЪРВИЯ МАЧ

Последна промяна от СинТерор на 30 сеп 2008 00:01, променено общо 1 път.
Canaries front написа:Хах момчета малко трудно ми се струва да смачкате Жилина,ще биете но ще видите доста зор.А ако и срещу жилина се провалите мисля си че Паткоффф трябва да си ходи още след последния сигнал .
Мустака по принцип трябва да си ходи

Нямам търпение да дойде мача и да отида на стадиона...ще ври и кипи !

- Canaries front
- Контакти:
не съм видял дузпата от първия мач и не мога да е коментирам,и все пак това 1 на 1 да не ви изиграе лоша шега. Срещу Бате всички очаквахте да ги размажете и самите ви играчи ми се струва че си помислиха че едва ли не сами ще се бият Бате и накрая ви удариха,дали сега този благоприятен турнирен резултат няма да ви изиграе лоша шега ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Canaries front написа:не съм видял дузпата от първия мач и не мога да е коментирам,и все пак това 1 на 1 да не ви изиграе лоша шега. Срещу Бате всички очаквахте да ги размажете и самите ви играчи ми се струва че си помислиха че едва ли не сами ще се бият Бате и накрая ви удариха,дали сега този благоприятен турнирен резултат няма да ви изиграе лоша шега ?
Еми ако не си видял дузпата каква е сега е време да видиш! Ето ти малко видео
http://sportal.bg/video.php?video_id=8590
- POPCORN
- Контакти:
Изрично синият лъв каза без заядни обаче то човек като си е прост си остава за цял живот!Синтерор не те знам на колко години си бате ама си много прост!Са някой казал ли ти е нещо преди да покажещ линка..ЦСКА въобще няма нищо общо с вашият мач в момента ама ти си продължаваш!После не ми говори да си лгедаме отбора и що пишеме в тия теми!Аз тука влизам отскоро, но ти и тоя тапанакис сте определено много прости!Кво общо има сега ЦСКА с вашият мач, че да се заяждаш бе?И как реши, че ше ги смачкате като 12 мача нямате победа в Европа.Да дадоха им смешна дузпа, ама до дузпата бяха по-добри от вас!Вземи мисли обективно и трезво или просто ти нямаш такива сособности, но като гледам може и да си е така!Аман от глупостите ти!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Изрично синият лъв каза без заядни обаче то човек като си е прост си остава за цял живот!Синтерор не те знам на колко години си бате ама си много прост!Са някой казал ли ти е нещо преди да покажещ линка..ЦСКА въобще няма нищо общо с вашият мач в момента ама ти си продължаваш!После не ми говори да си лгедаме отбора и що пишеме в тия теми!Аз тука влизам отскоро, но ти и тоя тапанакис сте определено много прости!Кво общо има сега ЦСКА с вашият мач, че да се заяждаш бе?И как реши, че ше ги смачкате като 12 мача нямате победа в Европа.Да дадоха им смешна дузпа, ама до дузпата бяха по-добри от вас!Вземи мисли обективно и трезво или просто ти нямаш такива сособности, но като гледам може и да си е така!Аман от глупостите ти!
просто дадох линк на човека, защото той каза че не е видял дузпата! А ти какъв си че да казваш кой е прост и умен!?
Айде деца престанете
АКО ЩЕ СЕ ХРАНИТЕ - НА ЛИЧНИ ! КАЗАХ ДА НЯМА ЗАЯЖДАНИЯ ! Важното е да се представят всички Български отбори добре,колкото и да е трудно като се има предвид БГ реалността...поне в Европа да сме единни ! УСПЕХ НА ЛЕВСКИ,ЛИТЕКС И ЧЕРНО МОРЕ !