Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот percival » 15 ное 2012 22:47

S1914 написа:Пуберчето 95-ти набор трябва да проумее 3 неща:
1.И Обама не може да повлияе на една от най-големите компании в света, камо ли БГ политик.
2. Червените фенове не са малоумни, че да гласуват за чумата бсп+дпс+пръмова и никой нормален човек няма да промени вота си.
3. Каквито и да са цветовете на екипите на отборите у нас, Газпром пак щеше да избере Левски, защото е отбора с най-много фенове в България и бизнес логиката диктува да се избере отбора на народа.

Какви глупости си изписал не е истина ,няма нито едно вярно нещо !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 15 ное 2012 22:57

BOCA. написа:
sizif написа:
S1914 написа:Каквито и да са цветовете на екипите на отборите у нас, Газпром пак щеше да избере Левски, защото е отбора с най-много фенове в България и бизнес логиката диктува да се избере отбора на народа.

Руснаците не ги интересува кой колко публика има!Леле какви малоумници има тук...Те ще вадят газ без значение някаква си публика.Парите които ще дават са някакво мизерно подаяние за техните мащаби.

Умник,какво ще вадят?От къде ще вадят???Абе вие добре ли сте???????

Бих ти казал откъде ще го вадят но ще те оставя на въображението ти.За газопровода не им трябва реклама.Просто лъжещата тиква за пореден път прави глупава грешка.
Нищо общо нямате с Апостола

haha

Мнениеот haha » 15 ное 2012 23:03

Не е по темата, но след цирка с Марковска Бойко спокойно може да се самозастреля.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 15 ное 2012 23:03

groti написа:Боже колко малоумници.Ще сваляте Боко,не защото е кретен,малоумник и срам за държавата,а защото не ви намери бавачка,която да си троши парите за вас? Вие сте кретени. Оттук нататък всяка кампания да започва с "обещавам,че ще намеря спонсор на ЦСКА : Самсунг,Ейпъл или минимум Ред Бул" . Типично по комунистически :roll: Срамно е бе хора. Толкова ли опаднахте? Нито Газпром са ни станали спонсори,нито ще ни направят балканския ПСЖ,Челси или Манчестър Сити. Излагате се

Вярно е и подкрепям написаното....Но...ще те попитам....кои се ангажира да намери спонсор на ЛС, Ботев, Разград и сие....
кои отбор плащаше наем за базите , ЕДИНСТВЕН...чия база на ДЮШ беше разрушена.... безвъзмездно, а ..... Хаиде до тук
За обещанията няма да говорим...
Лека вечер

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 ное 2012 23:05

petko.h.markov написа:
peliforewer написа:
petko.h.markov написа:[quote="percival"
Всички Цскари са мижитурки.Примери колкото искаш-Цв.Цветанов Първанов Свилен Нейков както
и всички бивши легенди.Е. Костадинов Лечков Л.Танев и още много други.За разлика от тях
левскарите правят всичко за отбора си-Софиянски Бакърджиев Борисов.Изводите са за нас!

Това ли ви са легендите,Софиянски Бакърджиев Борисов,изводите са за Вас.

Май не си схванал смисъла нито от кой отбор съм!

Наистина не съм схванал смисъла и отбора,за което съжалявам,но ако това което съм оставил като цитат е твое творение ,не мога да се съглася, първо за мижитурките и второ за бившите футболисти ,но те са били наши добри футболисти и ако са минали на другия бряг има кой да ги съди ,за политиците въобще не коментирам,те са еднодневки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 ное 2012 23:11

percival написа:
S1914 написа:Пуберчето 95-ти набор трябва да проумее 3 неща:
1.И Обама не може да повлияе на една от най-големите компании в света, камо ли БГ политик.
2. Червените фенове не са малоумни, че да гласуват за чумата бсп+дпс+пръмова и никой нормален човек няма да промени вота си.
3. Каквито и да са цветовете на екипите на отборите у нас, Газпром пак щеше да избере Левски, защото е отбора с най-много фенове в България и бизнес логиката диктува да се избере отбора на народа.

Какви глупости си изписал не е истина ,няма нито едно вярно нещо !

Баси констатацията, без нито един аргумент. :lol:

Царе сте, да викате на бялото - черно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 ное 2012 23:16

camarasa написа:
groti написа:Боже колко малоумници.Ще сваляте Боко,не защото е кретен,малоумник и срам за държавата,а защото не ви намери бавачка,която да си троши парите за вас? Вие сте кретени. Оттук нататък всяка кампания да започва с "обещавам,че ще намеря спонсор на ЦСКА : Самсунг,Ейпъл или минимум Ред Бул" . Типично по комунистически :roll: Срамно е бе хора. Толкова ли опаднахте? Нито Газпром са ни станали спонсори,нито ще ни направят балканския ПСЖ,Челси или Манчестър Сити. Излагате се

Вярно е и подкрепям написаното....Но...ще те попитам....кои се ангажира да намери спонсор на ЛС, Ботев, Разград и сие....
кои отбор плащаше наем за базите , ЕДИНСТВЕН...чия база на ДЮШ беше разрушена.... безвъзмездно, а ..... Хаиде до тук
За обещанията няма да говорим...
Лека вечер

Аз го казах по-рано в темата..поне 6-7 страници напред. Мястото на политиците не е в спорта. Мястото на политиката не е във футбола. Аз не искам ББ да има нещо общо с успехите на Левски. Дали на фланелките ще пише Газпром,Лук ойл,Мтел,ВТБ и прочие няма никакво значение. Ако някой си въобразява,че сега ще потекат реки от пари в Левски трябва да се лекува. Парите бяха преди 10ина-15 години с Чьорни в България. Това е. Вие не се дръжте,като ощипани,защото 2 години не си плащахте дълговете и всички се правеха на разсеяни,докато по-малки отбори си отиваха. Дайте сега всички отбори да писнат : ние искаме спонсор от Япония,Русия,Украйна и т.н.? Футболните клубове са АД-та,т.е. не би трябвало нещо да им се поднася на тепсия.И мен да ме попита някой който иска да натрупа червени точки кой отбор да спонсорира и аз ще кажа 2-3 : Левски,ЦСКА,Ботев и Локо Пловдив. Защо са решили и банката и Газпром към Левски да се насочат : е търсете си проблемите при вас. Вас едни "Възраждане" не пожелаха да ви вземат,които са все фенове на отбора ви,пък камо ли бизнесмени,които искат да трупат имидж. Сори,ама проблема си е във вашия двор
110 години любов!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 ное 2012 23:32

groti написа:Аз го казах по-рано в темата..поне 6-7 страници напред. Мястото на политиците не е в спорта. Мястото на политиката не е във футбола. Аз не искам ББ да има нещо общо с успехите на Левски. Дали на фланелките ще пише Газпром,Лук ойл,Мтел,ВТБ и прочие няма никакво значение. Ако някой си въобразява,че сега ще потекат реки от пари в Левски трябва да се лекува. Парите бяха преди 10ина-15 години с Чьорни в България. Това е. Вие не се дръжте,като ощипани,защото 2 години не си плащахте дълговете и всички се правеха на разсеяни,докато по-малки отбори си отиваха. Дайте сега всички отбори да писнат : ние искаме спонсор от Япония,Русия,Украйна и т.н.? Футболните клубове са АД-та,т.е. не би трябвало нещо да им се поднася на тепсия.И мен да ме попита някой който иска да натрупа червени точки кой отбор да спонсорира и аз ще кажа 2-3 : Левски,ЦСКА,Ботев и Локо Пловдив. Защо са решили и банката и Газпром към Левски да се насочат : е търсете си проблемите при вас. Вас едни "Възраждане" не пожелаха да ви вземат,които са все фенове на отбора ви,пък камо ли бизнесмени,които искат да трупат имидж. Сори,ама проблема си е във вашия двор

Може и така да е както го казваш ,но идеята е друга .Бинокио се би в гърдите и тръбеше на ляво и надясно ,че ноември като се подпише договора за "Южен поток" ,то "Газпром" ще влезнат в ЦСКА ! И това е било едно от условията от наша страна ,а сега стана друго :) Те там е разковничето.Всеки един голям външен инвеститор се съобразява с насоките дадени му от правителството ! Аз да ти кажа ,не виждам макар и с големият конфорт осигурен ви на всякакви нива,да сте нещо повече от нас.Неразбориите ви са почти същите като нашите с условието ,че ние реално пари нямаме и получаваме всевъзможни удари.Както от медиите така и от комисиите към бфс.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 ное 2012 23:43

Истината е една! Газпром стават спонсори на левски, за да не се стига до позора, "отборът на народа" /представете си/ никога, ама никога повече да не прави "гръмки трансфери", особено при затворен трансферен прозорец и особено в родината им /на Газпром разбира се :mrgreen: / :lol: :lol: :lol: ! Много е важно обаче представителя им за България да не се казва Артур! Зареждайте хартия и очаквайте факсове! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 ное 2012 00:06

Аз искам да попитам тук, какво стана с Гриша Ганчев ?
Уж щяха да го съдят, а то какво стана , защо ли е така ?????

Върни се в “ЦСКА”