groti написа:Аз го казах по-рано в темата..поне 6-7 страници напред. Мястото на политиците не е в спорта. Мястото на политиката не е във футбола. Аз не искам ББ да има нещо общо с успехите на Левски. Дали на фланелките ще пише Газпром,Лук ойл,Мтел,ВТБ и прочие няма никакво значение. Ако някой си въобразява,че сега ще потекат реки от пари в Левски трябва да се лекува. Парите бяха преди 10ина-15 години с Чьорни в България. Това е. Вие не се дръжте,като ощипани,защото 2 години не си плащахте дълговете и всички се правеха на разсеяни,докато по-малки отбори си отиваха. Дайте сега всички отбори да писнат : ние искаме спонсор от Япония,Русия,Украйна и т.н.? Футболните клубове са АД-та,т.е. не би трябвало нещо да им се поднася на тепсия.И мен да ме попита някой който иска да натрупа червени точки кой отбор да спонсорира и аз ще кажа 2-3 : Левски,ЦСКА,Ботев и Локо Пловдив. Защо са решили и банката и Газпром към Левски да се насочат : е търсете си проблемите при вас. Вас едни "Възраждане" не пожелаха да ви вземат,които са все фенове на отбора ви,пък камо ли бизнесмени,които искат да трупат имидж. Сори,ама проблема си е във вашия двор
Може и така да е както го казваш ,но идеята е друга .Бинокио се би в гърдите и тръбеше на ляво и надясно ,че ноември като се подпише договора за "Южен поток" ,то "Газпром" ще влезнат в ЦСКА ! И това е било едно от условията от наша страна ,а сега стана друго

Те там е разковничето.Всеки един голям външен инвеститор се съобразява с насоките дадени му от правителството ! Аз да ти кажа ,не виждам макар и с големият конфорт осигурен ви на всякакви нива,да сте нещо повече от нас.Неразбориите ви са почти същите като нашите с условието ,че ние реално пари нямаме и получаваме всевъзможни удари.Както от медиите така и от комисиите към бфс.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора