Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал????

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?

Мнениеот Red Warrior » 13 ное 2012 14:25

И аз съм националист, и аз искам да играят само българи, НО след като стигнахме дотам Бадема да ни е център-нападател и да му ЦЕНТРИРАТ топката по крилата, значи на този пост ни липса класа. Освен това Мишел ще пасне точно на стила, който изповядва Любо - техничен, комбинативен с голямо владеене на топката. Като гледам на германците не им дреме, че Месут Йозил играе за националният им отбор, пък не се славят като най-толерантната нация. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 ное 2012 15:45

Captain Stottlemeyer написа:
Искам си Акаунта написа:
Ботев1921 написа:Ами незнам погледнете отбора на Германия и преценете те колко чужденци има в отбора си пък на кое място са в ранклистата на ФИФА ако един чужденец има качества и се раздава за отбора си защо селекционера да не го вземе?

Що не вземеш първо да провериш къде са родени "чужденците" в Бундестима . ;) Скоро някъде бяха писали , че Йозил не можел да говори добре "майчиния си език " ... Ама това са подробности .....

Клозе и Подолски са родени в Полша, съответно в Ополе и Гливице. Иначе др. Георги Пирински (примерно) е роден в Ню Йорк, но той е толкова американец, колкото аз съм ескимос... 8-)

[offtopic]Грешиш за Пирински. Не е Пирински, а е Зайков.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 1%88%D0%B8[/offtopic]
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 ное 2012 15:57

delqnski47 написа:
kpacubua написа:Благодаря на модераторите че направиха темата ми анкета....не сам очаквал че ще има такъв интерес....а моето мнение е....Не....едвам го продадоха а сега национал......като им го върнаха.....аз съм на мнение ,че няма с какво да помогне на отбора....който е така задружен.....както не е бил май никога.....без изявени лидери....и коне и каляски :)

''Едвам'' го продаде Дуци,да!Само че Мишо не искаше да си тръгва,той само го казва!Показателно е радостта му като се върна при нас ;)

Ами да си играе при вас. Като за вас става.
Според мен, гурбетчии в БГ от Копакабана или сметището от Рио/Мрио или подобни, нямат работа в националния. За чужденци в националния, може, но ако играят в Барса, Реал Мадрид и прочие отбори от тази класа, но Сульо и Пульо от Левски, Цска или други отбори в БГ първенството, тц. Против бях когато там играеха и Томашич, и Пажин, и Вагнер, против съм и сега когато за там се натискат знайни и незнайни герои от Бг театъра само и единствено с цел по-лесна продажба навън. За мен дори Цветков не е за националния. - Повече работа ще свършат играчи като Неделев и Карачанаков, ако последният най-накрая се вземе в ръце и спре с пияснките изцепки из Студентския град. Както съм против и срещу недоностчетата на Тоньо и Доньо в Левски - ударила газката по дървото в джунглата и к'вото паднало значи е узряло и става. Има достатачно кадърни играчи в БГ и за националния и за клубните отбори, просто не са попаднали на необходиния мениджър за да ги лансира.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2012 18:18

от 200 гласували почти 54% че са ЗА, учудвате ме ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 ное 2012 22:04

Der Schmarotzer написа:
delqnski47 написа:
kpacubua написа:Благодаря на модераторите че направиха темата ми анкета....не сам очаквал че ще има такъв интерес....а моето мнение е....Не....едвам го продадоха а сега национал......като им го върнаха.....аз съм на мнение ,че няма с какво да помогне на отбора....който е така задружен.....както не е бил май никога.....без изявени лидери....и коне и каляски :)

''Едвам'' го продаде Дуци,да!Само че Мишо не искаше да си тръгва,той само го казва!Показателно е радостта му като се върна при нас ;)

Ами да си играе при вас. Като за вас става.
Според мен, гурбетчии в БГ от Копакабана или сметището от Рио/Мрио или подобни, нямат работа в националния. За чужденци в националния, може, но ако играят в Барса, Реал Мадрид и прочие отбори от тази класа, но Сульо и Пульо от Левски, Цска или други отбори в БГ първенството, тц. Против бях когато там играеха и Томашич, и Пажин, и Вагнер, против съм и сега когато за там се натискат знайни и незнайни герои от Бг театъра само и единствено с цел по-лесна продажба навън. За мен дори Цветков не е за националния. - Повече работа ще свършат играчи като Неделев и Карачанаков, ако последният най-накрая се вземе в ръце и спре с пияснките изцепки из Студентския град. Както съм против и срещу недоностчетата на Тоньо и Доньо в Левски - ударила газката по дървото в джунглата и к'вото паднало значи е узряло и става. Има достатачно кадърни играчи в БГ и за националния и за клубните отбори, просто не са попаднали на необходиния мениджър за да ги лансира.

Това,че е лоялен към ЦСКА донякъде го прави лоялен и към България!Все пак ЦСКА е български отбор и е свикнал с обстановката и със страната ни!
Според мен е допустимо да има един,двама чужденци,но не и да е тъпкано с легионери,разбира се!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 ное 2012 23:30

България отдавна си има футболист , играещ на този пост - Митко Бербатов.
Че Бербо се гевези и е играл като нападател-консуматор в националния и не ще да играе повече с чалга-футболисти е друг въпрос...

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 14 ное 2012 10:53

Red Warrior написа:И аз съм националист, и аз искам да играят само българи, НО след като стигнахме дотам Бадема да ни е център-нападател и да му ЦЕНТРИРАТ топката по крилата, значи на този пост ни липса класа. Освен това Мишел ще пасне точно на стила, който изповядва Любо - техничен, комбинативен с голямо владеене на топката. Като гледам на германците не им дреме, че Месут Йозил играе за националният им отбор, пък не се славят като най-толерантната нация. ;)

Мисля, че Йозил, както и много от другите "чисти арийци" в националния на Германия са израснали там, а не са дошли преди 3-4 години в България. Освен това, повярвай ми, немците са си много толерантни (като отношение, като мислене - не съвсем), защото им е насаден чудовищен комплекс след ВСВ.

Платини би бил нужен на отбора, трябва да сме честни - просто нямаме други нападатели като него.

И дайте да правим разделение - когато за България играят сърби или хървати, за тях поне знаеш, че народопсихологията им е почти като нашата, езика е близък, генералните ценности също - както се казва, те са си от Западна България :mrgreen: . Но за хора като Вагнер, Маркиньос, предполагам и Платини, това си е просто шанс да имат по-добра визитка, да ги забележи по-голям отбор и евентуално да изкарат още малко пари.

Както е тръгнало, нека да викнем и Жоазиньо, мисля, че получи наш паспорт и определено е добър флангови играч. А и израсна в България. ;) Не е каквото да нямаме нужда от такива като него.

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 14 ное 2012 11:48

Не знам за Платини, обаче Чворович е прекалено нескопосан вратар за да играе в националния отбор...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 ное 2012 20:47

RIR написа:
Red Warrior написа:И аз съм националист, и аз искам да играят само българи, НО след като стигнахме дотам Бадема да ни е център-нападател и да му ЦЕНТРИРАТ топката по крилата, значи на този пост ни липса класа. Освен това Мишел ще пасне точно на стила, който изповядва Любо - техничен, комбинативен с голямо владеене на топката. Като гледам на германците не им дреме, че Месут Йозил играе за националният им отбор, пък не се славят като най-толерантната нация. ;)

Мисля, че Йозил, както и много от другите "чисти арийци" в националния на Германия са израснали там, а не са дошли преди 3-4 години в България. Освен това, повярвай ми, немците са си много толерантни (като отношение, като мислене - не съвсем), защото им е насаден чудовищен комплекс след ВСВ.

Платини би бил нужен на отбора, трябва да сме честни - просто нямаме други нападатели като него.

И дайте да правим разделение - когато за България играят сърби или хървати, за тях поне знаеш, че народопсихологията им е почти като нашата, езика е близък, генералните ценности също - както се казва, те са си от Западна България :mrgreen: . Но за хора като Вагнер, Маркиньос, предполагам и Платини, това си е просто шанс да имат по-добра визитка, да ги забележи по-голям отбор и евентуално да изкарат още малко пари.

Както е тръгнало, нека да викнем и Жоазиньо, мисля, че получи наш паспорт и определено е добър флангови играч. А и израсна в България. ;) Не е каквото да нямаме нужда от такива като него.

Това не се ли отнася и за българите?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 15 ное 2012 11:08

delqnski47 написа:
RIR написа:Мисля, че Йозил, както и много от другите "чисти арийци" в националния на Германия са израснали там, а не са дошли преди 3-4 години в България. Освен това, повярвай ми, немците са си много толерантни (като отношение, като мислене - не съвсем), защото им е насаден чудовищен комплекс след ВСВ.

Това не се ли отнася и за българите?

О, и за тях се отнася в някаква степен, но би трябвало да има и някаква доза чест и желание да играят за Родината си. Макар че знаеш ли в тия времена... Може да се окаже, че на Платини му пука повече за национала отколкото на Божинката примерно. :lol:

Върни се в “Футбол - България”