Адекватен ,адекватен ама нещо на север от Дунав не го разбраха колко е адекватен, или там не разбират от футбол къде всяка година имат представител в Шампионска лига .daniel_red написа:xxxx написа:Дай сега да почнем има ли място Янчев (ЦСКА) , Ангелов(Левски), Маркиньос(Анортозис),Чворович(Лудогорец) и много знайни и незнайни играчиНай-голямата смешка и поредния треньор повлиял се трансферни интереси е ако се получи с тези "мега , хипер звезди" като Платини
Е, мисля че Платини е доста по-адекватен вариант за чужденец от Марко. След днешното представяне на Божинов, мисля че Платини би бил най-добрия ни нападател......
А и ще е уникално да играем бараж с Франция и 9-ка да ни е Мишел Платини.![]()
![]()
Има ли място Сърмов в националния ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има ли място Сърмов в националния ?
- naftastyle
- Контакти:
Мисля че няма място,ама тренера си знае.Дано да си подобри нивото,въпреки че силно се съмнявам,че има качествата да го направи.За мен си е голямо недоразумение
-
Определено НЕ!
- anihilator
- Контакти:
твърдо варнеско не
-
- Контакти:
Сърмов и Маркиньос нямат място в националния .. За Платини смятам, че е над Божинката ( който е в националния ). Средната линия добре изглежда с Дяков и Гаджев. На същото позиция може да се пробват и Галчев и младият Стефан Велев. Защитата мисля, че е чук, както и вратаря горе долу. Добър отбор направи Пенев, който поне се опитва да играе тактически правилен футбол !
- Thomas Müller
- Контакти:
batmanlevski написа:авторчето ти мачове гледал ли си ? Сърмов е един от малкото постоянни и сериозно играчи с много висока класа ,истински лидер в средата на терена,по-скоро Попов,Маркинос и Бандаловски са тези дето нямат място в отбора !
Ти друсаш бе момче!!!!
въпросният футболист никога не е подал топката напред в националния и става само за отбори от калибъра на левски.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
БОТЕВ 1912 написа:Пълна трагедия е, затова играе във втора турска лига. Става само за Б група!
Аман от неуки и нечетящи, пък даващи тъпи мнения!!! Сърмов ИГРАЕ в Касъмпаша, който до преди два кръга бе 3-ти, а сега е 6-ти с равен брой точки с четвъртия В турската Супер лига! Именно заради силните му игри в турския отбор Пенев го викна, но какво прави маркиньос като отбора му е...емнайсти. Май именно при него са налице мениджърските интереси, както и за рангелов.. При тази игра снощи на целия отбор май трябва Любо сериозно да се замисли!
gin написа:въпросният футболист никога не е подал топката напред в националния и става само за отбори от калибъра на левски.
За Литекс става ли или е прекалено слаб?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев