Пловдив1926:
Шофьора на рейса не ти ли каза вече?
Не ме занимавай с глупости бе...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926:
Шофьора на рейса не ти ли каза вече?
Пловдив1926 написа:Да вижда се:
08. Локомотив Пд 17:16 15
11. Черно море 10:19 13
-9 голова разлика срещу едни от най-добрите домакини в първенството. Няма по-нарисувана 1ца от тая. Само ме притеснява да не паднат някви снегове да се прецака терена, че вие сте свикнали да играете на вашата отвратителна нива и ще имате предимство от антифутбола.
MORSKI написа:Пловдив1926 написа:Да вижда се:
08. Локомотив Пд 17:16 15
11. Черно море 10:19 13
-9 голова разлика срещу едни от най-добрите домакини в първенството. Няма по-нарисувана 1ца от тая. Само ме притеснява да не паднат някви снегове да се прецака терена, че вие сте свикнали да играете на вашата отвратителна нива и ще имате предимство от антифутбола.
Да, невероятно далеч сте от нас в класирането и по точки и като мястоТеб, ако те слуша човек ще кажеш, че не с вас играем, дето преди два кръга бяхте зад нас в класирането, ами с Манчестър Юнайтед. Повече даже няма и да те чета не си заслужава, ти си живееш в някакъв твой свят
Жалко, че нагнетяваш напрежение винаги и това петни името на останалите ви фенове.
А относно нивите- то ще кажеш, че тревата на Лаута е един килимРазбирам Лудогорец или Миньор или даже съгражданите ви да говорят за трева, след като са я подменяли изцяло, ама вие.... Гледах ви дербито- тревата ви е една идея по-добре от Тича. Тоест същата нива, само че по-подържана с времето. На места тревата почти липсваше - предимно до двете врати. Или пък за нивото на футбола, който представяте. Като те чете човек ще си рече, че сте събрали някакви уникани техничари и Меси даже трябва да се учи
И футболът ви беше същия, тоест никакъв. Добре, че тея жълтите са умрели. Те и нас не можаха да бият... Така че самочувствието ти е нелепо и смешно, ама няма лошо, заблуждавай се. От високо най-боли да паднеш. Интересно ми е само, ако вземете та не биете какви ще ги говориш и с какво ще се оправдаеш тогава. Те и червените много им знаеха устите, пък можеха даже да паднат онзи ден.
GBP написа:Откак взехме при нас Наско Курдов, да ни вдига класата, толкова класни станахме, че не "Черно море", ами "Барселона" ще пребием.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост