Локомотив Пд - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Черно море

Мнениеот ShooterMan » 14 ное 2012 01:53

Преди ми бяха интересни тези спорове,сега ми изглеждат направо вулгарно.Първо защото трябва да се червиме пред историята,40-50 000,днес за луд рекорд се счита границата от 10 000 човека на мач.Както добре видяхме и пловдивското дерби не я прескочи.Къв е смисъла изобщо да говорим?За пътуванията на феновете може да си спомняме само с носталгия.Едва ли ние сме способни да повторим това,което направихме със Сампдория и ПСВ,а локомотивците с Болтън...видяхме регреса им с Витес на тази тема.Това е положението и както виждаме добре в все по-лошо,добре,че ботевисти си надписват по 4-5 000 на мачовете отгоре,че да отчитаме нещо...като им сложат броячите като на ст. Берое и нещата и там ще претърпят "корекции" :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 14 ное 2012 08:33

Спор е силна дума, поради простата причина, че единият от двата стадиона вече е в историята, а за другият се чака упорито да поеме по същия път. Колкото до сравнението ти между мачовете ни с Болтън и Витес, между двете срещи има огромна разлика. Преди Болтън отстранихме ОФК Белград и отборът ни беше в подем. Преди мача с Витес имаше страшно много проблеми в отбора, публиката беше недоволна от много неща, включително бившия президент. Ако търсиш сравнения, вземи за пример посетеността на финала за купата на "Лазур". А колкото до пловдивското дерби - толкова е капацитетът на стадиона ни, за съжаление.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 14 ное 2012 08:34

ShooterMan написа:Преди ми бяха интересни тези спорове,сега ми изглеждат направо вулгарно.Първо защото трябва да се червиме пред историята,40-50 000,днес за луд рекорд се счита границата от 10 000 човека на мач.Както добре видяхме и пловдивското дерби не я прескочи.Къв е смисъла изобщо да говорим?За пътуванията на феновете може да си спомняме само с носталгия.Едва ли ние сме способни да повторим това,което направихме със Сампдория и ПСВ,а локомотивците с Болтън...видяхме регреса им с Витес на тази тема.Това е положението и както виждаме добре в все по-лошо,добре,че ботевисти си надписват по 4-5 000 на мачовете отгоре,че да отчитаме нещо...като им сложат броячите като на ст. Берое и нещата и там ще претърпят "корекции" :mrgreen:

Не съм ги виждал с очите си, но от мои приятели знам, че на стадиона на "Ботев" има броячи
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 14 ное 2012 10:06

[quote="Alex-Plovdiv"][/quote]

Колега, нямах за цел нито да споря, нито да си го меря. Споделих това, което съм чел в спортно издание преди доста години, а темата беше за стадионите в БГ. Не знам кое е истина и кое не. Не съм броил местата на стадиона във Варна, а на пловдивския дори не съм стъпвал. Колкото до въпроса, че едната трибуна я няма - така е. Но пък от другата страна трибуната беше много висока, може би по-висока дори от тази на националния, но пак казвам, че това е субективно мнение и не съм мерил и броил места.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 14 ное 2012 21:28

Морски, ти си малък и не знаеш. Колегата от Пловдив не го познавам, не знам от къде е вадил статистиката. Искам само да уточня и да ви коригирам и двамата. Бившия стадион "Гагарин" (мир на праха му) официално беше втория по големина стадион в България след националния "Васил Левски". Вече не помня колко е бил капацитета му, но помня един мач с Левски през 70-те когато всички пейки бяха плътно заети, както и разделителните пътеки между секторите. Козирката беше претъпкана отгоре и милицията се опитваше да я опразни безуспешно за да не се срути. Имаше голям пръстен правостърчащи на алеята зад последния най-горен ред пейки. Дърветата от външната (че и от вътрешната) страна на стадиона бяха накачулени с хора. За него мач бяха писали, че публиката е била с около 10-15000 повече от мах капацитет на стадиона. Стадионът беше по-пълен отколкото на мача Спартак - Манчестър.

За мача няма да дам каквато и да е прогноза, че не ми се отдава познаването. Само се надявам да играем добре, да изненадаме Локото и да обърнем традициите.[/quote]

Хахахахахахаха 1-во най-големия стадион в България е стадион Пловдив 50 хиляди националния побира 45 а тоя Гагарин не знам колко побира
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 14 ное 2012 23:15

Рекордът на стадион "Пловдив" според всички статистици е бил между 65 000 и 68 000 на мача Тракия Пд - Барселона. Имай предвид, че тогава половината чаша на втория етаж не е била построена. Пак казвам, този стадион е двуплощник и по обща площ на трибуните е по-голям от "Васил Левски". А ако посетиш и двата стадиона, ще разбереш, че тезата ми се доказва дори визуално.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 15 ное 2012 09:29

1x е мача :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 16 ное 2012 17:43

Момчета водите наистина тъп спор ! Ходил съм на стадион Пловдив .Стадиона ,спор няма е голям и доста висок .Но забравяте едно нещо .....БРОЙ РЕДОВЕ . Лично съм ги броил .Ако не се лъжа на първият етаж са около 22-23 ,на вторият са 13-14 .Това прави общо около 35-36 реда !!! Мисля ,че се подлъгваме от измамната му височина ,която е породена от сектора между първият и втори етаж ! Ето и снимков материял - http://i.data.bg/07/10/04/590409_orig.jpg !!!! Като не трябва да забравяме и една сграда в централната трибуна заемаща доста места !!
НЯМА КАК ТОЗИ СТАДИОН ДА Е ПО-ГОЛЯМ ОТ НАЦИОНАЛНИЯТ !!! Мисля ,че националният е с 42-43 реда .За справка бившият стадион Варна (Ю.Гагарин) беше с 46 реда !!! Лично съм ги броил . То и стадиона на Берое е с една трибуба ,но е за 22 000 души .Поради факта ,че трибуната е огромна ..Но спор няма Стадион Пловдив е малко по-голям !

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 ное 2012 14:47

Почнаха ни: 1:0
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 17 ное 2012 14:48

Айде,метнаха ни - 1:0 !
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Върни се в “Черно море”