Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Мнениеот TodorT » 13 ное 2012 23:02

zlobul написа: ПП: А Тодорчо ми е ясен като фен . Който имал парите , той командвал ....еми ок . В такъв случай питам :"Каква е ролята на феновете тогава ? и "Какви фенове можем да бъдем след като гледаме как "паралиите" унищожавт Левски ? ".
И накрая : Тодоре преди да ми говориш за писане тука , ще ти напомня , че лично отидох да кажа на тоньо какво мисля , а накрая му пожелах приятен път към "Надежда" , така че ......Тодоре не ме сравнявай със "стадото" или пък с разни тинейджърчета тука .

Добре, и какво ще промениш ?! Само с приказки какво ще стане ?! Ти мислиш ли, че на Тонев му пука какво пишеш вув форум ГОНГ или какво си му подвикнал пред стадиона ?! :lol: Нали знаеш, че когато правим нещо, това го мислим за правилно! Така и Тонев.... каквото и да прави, той си е прав за него си и действията му са оправдани според него. Едва ли се е стреснал от думите на някой фен и сега видиш ли ще промени политиката си на управление ;) Феновете трябва да са зад отбора и да отстояват интересите му, но те нямат (почти) никаква власт! Нито феновете ще правят селекция, нито те ще плащат заплати, премии, ще строят стадион и т.н. Който дава парите той поръчва музиката! Батков казва, че за зимна селекция се отпускат 200 000 лева (примерно) и спортно-техническото ръководство си прави сметка как ще си разпредели парите. Батков дава най-много 10 000 евро месечна заплата и футболистите няма да получават повече! Това е.... а ние може да си говорим още доста по форумите.... това със сигурност не ги грее хората в управлението ;)

adamschoo
Контакти:

Мнениеот adamschoo » 14 ное 2012 13:27

az razbrah 4e Gadjev se e karal s pinto dori poweche ot karane..za men li4no toq gadjev mu e wreme da si hodi.. za men preeba otbora.. ne samo s igra. skarase s polowinata otbor i te nqmat jelanie da igraqt weche ... i raikov i pinto i green taka si otide formata mu ... za men li4no ni6to 4e e nacional e wreme da si hodi ot levski.. shte se li6im ot dobur igra4 no spored men li4no neshtata togawa shte se slu4vat mn po spokoino a ne da igraesh s naprejenie dali ako sburkash nqma da se zbiesh s gadjev..

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 14 ное 2012 21:18

И от къде го разбра това нещо? Или и ти като многото разбрали от сигурни източници? :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”