zlobul написа: ПП: А Тодорчо ми е ясен като фен . Който имал парите , той командвал ....еми ок . В такъв случай питам :"Каква е ролята на феновете тогава ? и "Какви фенове можем да бъдем след като гледаме как "паралиите" унищожавт Левски ? ".
И накрая : Тодоре преди да ми говориш за писане тука , ще ти напомня , че лично отидох да кажа на тоньо какво мисля , а накрая му пожелах приятен път към "Надежда" , така че ......Тодоре не ме сравнявай със "стадото" или пък с разни тинейджърчета тука .
Добре, и какво ще промениш ?! Само с приказки какво ще стане ?! Ти мислиш ли, че на Тонев му пука какво пишеш вув форум ГОНГ или какво си му подвикнал пред стадиона ?!

Нали знаеш, че когато правим нещо, това го мислим за правилно! Така и Тонев.... каквото и да прави, той си е прав за него си и действията му са оправдани според него. Едва ли се е стреснал от думите на някой фен и сега видиш ли ще промени политиката си на управление

Феновете трябва да са зад отбора и да отстояват интересите му, но те нямат (почти) никаква власт! Нито феновете ще правят селекция, нито те ще плащат заплати, премии, ще строят стадион и т.н. Който дава парите той поръчва музиката! Батков казва, че за зимна селекция се отпускат 200 000 лева (примерно) и спортно-техническото ръководство си прави сметка как ще си разпредели парите. Батков дава най-много 10 000 евро месечна заплата и футболистите няма да получават повече! Това е.... а ние може да си говорим още доста по форумите.... това със сигурност не ги грее хората в управлението