Дано сте осъзнали, че не е толкова важно кой ще спечели, а кой какви изводи си е направил за себе си!
Верно, след седмица-две ще забравим и изводите даже, не само героите. Бас ловя, че няма и пет човека във форума, които обсъждат Николай или Юлиян- загубилите никой не иска да ги помни.

По-безценни са моментите, когато излетелите влязат в студиото на Ники Кънчев и оплюват вътре оцелелите.
Ако се разглеждат нещата от човешка гледна точка- би трябвало да е Къци, не виждам нищо лошо в него (верно, липсва му малко теперамент, но тези дни може и да ни изненада, ако бие един шут отзад на Фънки, ще го призная, че е готов на всичко- ама то и тва не е лошо, поне докато няма убийство

). Ако пък речем се разглеждат нещата от просташка гледна точка- Фънки или Багата (леле, как се опияниха снощи

и ги хвана шубето всички от шампиона).
Има и вероятност Фънки да отлети още на полуфинала, Багата си мисля, че като че ли сам се отписа сякаш след снощното изпълнение, дори да остане докрай.
Орлин и Никол като че ли губят шансове за успех, но знае ли човек какво ще наредят продуцентите накрая.

И аз не съм убеден, че се решават нещата с помощта на СМС-и затова и не пращам. Но след оцеляването на Къци съм раздвоен, понеже народът си е такъв- не обича обратни най-вече. Бих се изненадал само, ако накрая победи Камелия, другите все имат по някое положително или отрицателно качество, което да наклони везните в една или в друга посока, но Камелия си остава загадка. Иска да дърпа ушите на Къци, за да накаже народа- то остава Къци да го отнесе и заради чужди грешки.
Не знам във вашите очи може би е жертва, моите са леко късогледи и ми се вижда герой!

Показателно е обаче, че само с една песен той спечели и млади и стари, където и да се обърна все за Къци gangnam style се говори!

[offtopic]Друго си е вечната дружба между Южна България и Южна Корея!

[/offtopic]
Къци, Орлин и Никол би трябвало да е призовата тройка- нека победи най-добрият! Всъщност то май няма човек с повече от два медальона, ако не се лъжа. Каква ли глупост ще измислят за определяне на победителя?