XIII кръг, Лудогорец - Левски, 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: XIII кръг, Лудогорец - Левски, 18.11.12

Мнениеот turbogena » 14 ное 2012 12:06

percival написа:Защо ли си мисля ,че в този кръг ще бъде отсъдена първата дузпа в "А" група срещу Лудогорец и то ще бъде доста пресилена ,дори бих казал несъществуваща.От първите 4 в класирането подуенци са най-слабият отбор,позицията им в класирането се дължи на действия извън футболният терен. Иска ми се мача да завърши равен ,но уви няма да ме огрее,директивата е в сила !

Йесссс :) Победата ни е в кърпа вързана 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 14 ное 2012 12:30

Viv.Brooke написа:
plamen_ch написа:Доста ще трябва да се потруди съдията за да отърве Левски от загубата.Не съм сигурен ,че на рецидивиста Йорданов ще му стиска да повтори съдбата на Ахмед.

То съдии не ни останаха с толкова наказания, но пък може и да е в положителна насока... да си починат, да си помислят! Срамно е, че са ни малко качествените и неопорочени съдии :!:

Аз мисля, че навсякъде правят грешки - и дори оказват влияние на крайното класиране понякога. Вижте в Англия в супер дербитата какви грешки и пропуски правят. Все пак те нямат камери - всичко е опит/усет/бързина/поглед.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 ное 2012 12:39

entwickler написа:
Viv.Brooke написа:
plamen_ch написа:Доста ще трябва да се потруди съдията за да отърве Левски от загубата.Не съм сигурен ,че на рецидивиста Йорданов ще му стиска да повтори съдбата на Ахмед.

То съдии не ни останаха с толкова наказания, но пък може и да е в положителна насока... да си починат, да си помислят! Срамно е, че са ни малко качествените и неопорочени съдии :!:

Аз мисля, че навсякъде правят грешки - и дори оказват влияние на крайното класиране понякога. Вижте в Англия в супер дербитата какви грешки и пропуски правят. Все пак те нямат камери - всичко е опит/усет/бързина/поглед.

А защо си мислиш, че грешките в Англия са случайни? Колко "грешки" в последните години си видял в ущърб на Ман. Юнайтед и колко в тяхна полза?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 ное 2012 12:48

Reckless написа:Лудогорец си го взима този мач без никакви проблеми. По-добри са от Левски !

Аз ще ти кажа защо Левски ще победи!
Последните 3-4 мача видимо повечето ни играчи не искат да играят поради една или друга причина . Започвам с Марселиньо , както всеки Бразилец се мисли за голяма работа и ламти за пари , искал увеличение на месечната си заплата на 50 хил евро , видя се с Цска как игра поема топката и спира да играе докото не му я вземат противниковите играчи , другите Бразилци пук искат титулярно място и затова играят доста слабо и без характерно . За Барт и Минев се знае ,че им изтичат договорите и не искат да подписавт нови , слуховете са че единят отива в Левски а другият в Цска . Румънски отбор пък иска да привлече Миро Иванов ..... еми това са ни основните играчи как отбора да върви нагоре и да имат мотивация за победа?

Лудогорец -Левски 0-2
Изображение

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 14 ное 2012 13:48

А защо си мислиш, че грешките в Англия са случайни? Колко "грешки" в последните години си видял в ущърб на Ман. Юнайтед и колко в тяхна полза?

Но не успяха да окажат влияние на крайното класиране за наша най-голяма радост :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 ное 2012 14:45

percival написа:Защо ли си мисля ,че в този кръг ще бъде отсъдена първата дузпа в "А" група срещу Лудогорец и то ще бъде доста пресилена ,дори бих казал несъществуваща.От първите 4 в класирането подуенци са най-слабият отбор,позицията им в класирането се дължи на действия извън футболният терен. Иска ми се мача да завърши равен ,но уви няма да ме огрее,директивата е в сила !

По добре недей мисли, че трудно ти се отдава.
По темата за мача... нищо хубаво не очаквам от нашите - безлично 0:0

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 14 ное 2012 16:35

Точно Барт и Минев в Левски и ЦСКА..... и 2-та са казвали че досега Лудогорец е добрия отбор в професионално отношение в който са играли в Бг. Данчо не го обича нито Левски нито ЦСКА ( незнам защо ) . Ще им подновят договорите , това са ни основни играчи .

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 ное 2012 20:45

miro_rz написа:[ . За Барт и Минев се знае ,че им изтичат договорите и не искат да подписавт нови , слуховете са че единят отива в Левски а другият в Цска

Да бе да, Минев в ЦСКА ??? Кво ще прави там, тия дето го кълнат и го мразят в червата армейци, а и Титан не плаща. По скоро из Турция-та бри брат си !. Може и в Ботев Пловдив, но предполагам за доста пари !
За Барт - незнам, с тая визитка която натрупа (с титлите преди това с Литекс) да ходи в Левски ми се струва нелогично !
Въобще ми се струва че на лудогорци, погледа им е навън без значение накъде, тук вече са стигнали тавана си !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Делиорман
Контакти:

Мнениеот Делиорман » 15 ное 2012 14:43

100% съм сигурен че Лудогорец ще победи.Няма друг изход от създалото се напрежение в момента.Само победата ще ни върне там , закъдето сме се упътили.Дано Марселиньо не забрави за кого играе.Бадема и Деко ще изнесът поредния футболен спектакъл. УСПЕХ!!!!!!!!!!!

KellyB

Мнениеот KellyB » 16 ное 2012 12:07

Делиорман написа:100% съм сигурен че Лудогорец ще победи.Няма друг изход от създалото се напрежение в момента.Само победата ще ни върне там , закъдето сме се упътили.Дано Марселиньо не забрави за кого играе.Бадема и Деко ще изнесът поредния футболен спектакъл. УСПЕХ!!!!!!!!!!!

Че за къде сте се запътили???????? :o :o :o
Еднодневката от Делиормана почна да залязва.... Нормално си е.

Върни се в “Лудогорец”