Екскурзия до Измир за финалната 4-ка????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Екскурзия до Измир за финалната 4-ка????
Някой има ли информация дали някъде някой организира такава екскурзия. Аз до тук съм събрал 5-ма желаещи, но ако се разтърся ще намеря и повече. Проверявам всякакви пътнически сайтове, но засега нищо не открих. Най-евтино май е с кола, обаче 900км. не се карат така лесно!!! Някой ако има идей и предложения да дава. Ако някой пък работи или има връзки в няква туристическа компания, направо да ни прави предложение. Сигурен съм, че ще се съберат доста желаещи да отидат за събота и нееля до Измир, да подкрепят националите!!!
Последна промяна от Nikcho на 07 сеп 2009 23:18, променено общо 1 път.
Re: Екскурзия до Измир за финалната 4-ка????
Всъшност по официална пътна информация София - Измир е: 1 147 км – около 14 часа 21 минути. Така че вариант с кола отпада 

Първо чети после коментирай!!! Говоря за финалната 4-ка. Полуфиналите и финала - в събота и неделя, а срещите са в Измир!!!
- levskarinvt
- Контакти:
PFC Litex написа:България играе срещите си в Истанбул
Баш финалите са в Измир

- levskarinvt
- Контакти:
Колкото до автора на темата аз лично не съм чул да се организира такава екскурзия,но си мисля,че би трябвало някой да направи нещо по въпроса.Ще е хубаво ако подкрепим националите още повече в тези важни мачове.Дай Боже първо да стигнем до финалната 4-ка,разбира се 

Една победа ни трябва и сме на финалите!!! Айде дано се намери някой да организира нещо. И сега гледах варианти с автобус - с прекачване но си е бая път - 15 часа. Все пак надеждата остава да се появи вариант от някъде
АЛма тур ли, там или коя др. фирма беше дето организира екскурзия за мачовете по футбол... НЕ могат ли да измислят нещо

- levskarinvt
- Контакти:
Nikcho написа:Една победа ни трябва и сме на финалите!!! Айде дано се намери някой да организира нещо. И сега гледах варианти с автобус - с прекачване но си е бая път - 15 часа. Все пак надеждата остава да се появи вариант от някъдеАЛма тур ли, там или коя др. фирма беше дето организира екскурзия за мачовете по футбол... НЕ могат ли да измислят нещо
Не ни ли трябват 2 победи?

Точно така!Трябват ни 2 победи и със сигурност сме най-малко 2ри в групата,което означава полуфинал!
United we stay,divided we fall!
La Vecchia scuola
La Vecchia scuola
Странно защо последната фаза е в Измир..Ако бяхме си останали в Истанбул просто супер