Наистина ли ритника означава побутване с крак
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Наистина ли ритника означава побутване с крак
Бандаловски е на кока всеки мач,каква е тая реакция да иска да счупи крака на илян йорданов и след това да скочи да го бие,в разград пак беше дрогиран,за чорбарите трябва допинг тест след всеки мач
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Stanimir-74 написа:vratar4eto написа:Ей, пак ревете значи![]()
![]()
Ако някоя комисия се самосезира да накаже играч на ЦСКА не знам какво ще се случи. Ама нали е от ЛЕвски - защо само 2 мача? Я се замисли наистина. Колко теми щеше да има, ако бяха наказали играч на ЦСКА без червен картон? А сега има само 1- и тя пак е в подфорум "ЦСКА"
![]()
![]()
![]()
А колко мача беше наказан М'боли като притича целия терен да нокаутира играч на Черно море. ААА сетих се - следващия мач беше срещу Левски и нямаше как да го накажат.
А Бандаловски, който душеше играч на Левски какво? Погали го по шията сигурно? Еми да му бяха дали и на него "само" 2 мача.
Доколкото виждам (не ми се четеше целия тоя рев сутрин) си споменал за допинга - където ЦСКА КАТО ОТБОР НЕ БЕШЕ НАКАЗАН. Аз лично не съм чувал за случай, в който лекаря признава, че е давал забранени добавки на ЦЕЛИЯ ОТБОР и самия отбор да не го отнесе, ама за "харизмата" може, нали така?
Никой не реве, авторът просто е извадил цитати, които очевидно показват тенденция. Коментарите е оставил за другите или поне за тези, които имат малко мозък!
Пич, не се занимавай с червените ученички...нали знаеш, че каквото и да стане, те вечно си плачат като вдовица за *УР...Не се хаби излишно

Stanimir-74 написа:vratar4eto написа:Ей, пак ревете значи![]()
![]()
Ако някоя комисия се самосезира да накаже играч на ЦСКА не знам какво ще се случи. Ама нали е от ЛЕвски - защо само 2 мача? Я се замисли наистина. Колко теми щеше да има, ако бяха наказали играч на ЦСКА без червен картон? А сега има само 1- и тя пак е в подфорум "ЦСКА"
![]()
![]()
![]()
А колко мача беше наказан М'боли като притича целия терен да нокаутира играч на Черно море. ААА сетих се - следващия мач беше срещу Левски и нямаше как да го накажат.
А Бандаловски, който душеше играч на Левски какво? Погали го по шията сигурно? Еми да му бяха дали и на него "само" 2 мача.
Доколкото виждам (не ми се четеше целия тоя рев сутрин) си споменал за допинга - където ЦСКА КАТО ОТБОР НЕ БЕШЕ НАКАЗАН. Аз лично не съм чувал за случай, в който лекаря признава, че е давал забранени добавки на ЦЕЛИЯ ОТБОР и самия отбор да не го отнесе, ама за "харизмата" може, нали така?
Никой не реве, авторът просто е извадил цитати, които очевидно показват тенденция. Коментарите е оставил за другите или поне за тези, които имат малко мозък!
Много хубаво си го казал - цитати, които очевидно показнат тенденция. Напълно съм съгласен, че тези цитати доказват тенденциозното отношение на тези медии към Левски. Но пък вкраяна сметка друго не може да се очаква от бг "журналиста" (нарочно е в кавички).
Последна промяна от Oskron на 14 ное 2012 08:46, променено общо 1 път.
За наказанието на Пл.Илиев- напълно заслужено.
Интересно докога ДК ще се самосизира единствено за играчи на Левски. Защото аз съм виждал над 10 пъти Ив.Бандаловски да удря без топка без топка за последно на мача ЦСКА-Левски дали не опита да души И.Йорданов от Левски- беше ли наказан по запис и въобще какво трябва да направи за да го накажат? Колко пъти миналия сезон беше простено на него, Мораеш или Н.Дюлгеров?
Колко пъти по видео запис са наказвани играчи на Левски и колко на ЦСКА.
Автора на темата цитира случая с Присо- а забравя ,че там имаше показания на двама полицаи че Присо им е оказвал съпротива и се е опитвал да ги удря. Интересно защо не бяха взети под внимание?
Интересно докога ДК ще се самосизира единствено за играчи на Левски. Защото аз съм виждал над 10 пъти Ив.Бандаловски да удря без топка без топка за последно на мача ЦСКА-Левски дали не опита да души И.Йорданов от Левски- беше ли наказан по запис и въобще какво трябва да направи за да го накажат? Колко пъти миналия сезон беше простено на него, Мораеш или Н.Дюлгеров?
Колко пъти по видео запис са наказвани играчи на Левски и колко на ЦСКА.
Автора на темата цитира случая с Присо- а забравя ,че там имаше показания на двама полицаи че Присо им е оказвал съпротива и се е опитвал да ги удря. Интересно защо не бяха взети под внимание?
НЕ, НЕ ОЗНАЧАВА, господин Автор! И ще ти кажа защо! Защото, ако Илиев го беше измаал с ИСТИНСКИ РИТНИК, тоя Маринов надали щеше да си доиграе мача до края. Нека да уточня, че в никакъв случай не толерирам или не защитавам постъпката на Илиев, защото би трябвало като професионален футболист, такива случки, които са неибежни в една среща, да не водят до такива изблици в него. Разбираемо е напрежението, под което е поставен, имайки предвид не толкова стабилната защита пред себе си, а и факта, че от няколко мача играе на инжекции заради контузията си. Грешка на Илиян е, че не го остави да почива срещу Враца и грешка на вратаря е реакцията му с прословутите "ритници". Обаче да ми излизат с номерата за истинските ритници е просто смешно и (както обичат да се изразяват всики в тая сфера) ПАК КАЗВАМ - реално ритници НЯМА. Бутане - да, РИТНИЦИ - в никакъв случай.
Между другото абсолютно съгласен съм с наказанието, което е получил Илиев от ДК. Заслужено и точно определено, имайки предвид казаното от Кучев. Всичко друго са червени спекулации.
Между другото абсолютно съгласен съм с наказанието, което е получил Илиев от ДК. Заслужено и точно определено, имайки предвид казаното от Кучев. Всичко друго са червени спекулации.
Дела трябват,а не думи!
Виждате ли разликата между нас и Вас???
Ние можем да кажем, че наказанието на Пламен Илиев е заслужено или да го накажат...
Вие никога...
Бандаловски - невинен...
Присо - тежко му било наказанието - бил невинен...
Ние имаме чест и достойнство...
Вие...
Отговорете си сами...пищите за другите, а не виждате себе си.
По нищо не се различавате...само по писъците.
Ние можем да кажем, че наказанието на Пламен Илиев е заслужено или да го накажат...
Вие никога...
Бандаловски - невинен...
Вие...
ivaka написа:Виждате ли разликата между нас и Вас???
Вие никога...
Бандаловски - невинен...
Вие...
Браво, истински джентълмени. Направо извор на чест и достойнство. Дет се вика - "хвалете ме, уста"...
То оставаше и да защитавате Илиев!
Защо нищо не казвате за Гаджев, който всеки мач раздава шамари и до сега не помня и един червен картон да е получил?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:ivaka написа:Виждате ли разликата между нас и Вас???
Вие никога...
Бандаловски - невинен...
Вие...
Браво, истински джентълмени. Направо извор на чест и достойнство. Дет се вика - "хвалете ме, уста"...
Защо нищо не казвате за Гаджев, който всеки мач раздава шамари и до сега не помня и един червен картон да е получил?
Това вече е здравословен проблем .... казват че гинго билоба памага .... пробвай и кажи има ли резултат.
Oskron написа:vaskonti написа:ivaka написа:Виждате ли разликата между нас и Вас???
Вие никога...
Бандаловски - невинен...
Вие...
Това вече е здравословен проблем .... казват че гинго билоба памага .... пробвай и кажи има ли резултат.
Да не говориш за онзи случай, в който трябваха 3 седмици да се съберат доказателства, че въобще нещо се е случило?
[center]I'll be the savior of you all
Oskron написа:vaskonti написа:ivaka написа:Виждате ли разликата между нас и Вас???
Вие никога...
Бандаловски - невинен...
Вие...
Хахаха, закривай ги, колега! :D
Дела трябват,а не думи!