Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Мнениеот Teo » 12 ное 2012 10:07

TEDIMAR99 написа:Браво на нашите момчета.Надиграхме напълно Левски!САМО БОТЕВ!!!

надиграли сте Левски и паднахте е как става това бе де** , като мача е манипулиран или трябва да се създаде нужното самочувствие на феновете на отбора от София. :shock:

ralka_levskarka написа:След което ми изникна въпроса: Къде са тия дето казаха, че Ботев ще ни легне? :?

След 12 изиграни кръга на първо място е Съдията, Лудогорец и etc...

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 12 ное 2012 10:51

Teo написа:
TEDIMAR99 написа:Браво на нашите момчета.Надиграхме напълно Левски!САМО БОТЕВ!!!

надиграли сте Левски и паднахте е как става това бе де** , като мача е манипулиран или трябва да се създаде нужното самочувствие на феновете на отбора от София. :shock:

ralka_levskarka написа:След което ми изникна въпроса: Къде са тия дето казаха, че Ботев ще ни легне? :?

След 12 изиграни кръга на първо място е Съдията, Лудогорец и etc...

Съдията е извън ТОП 3. :)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 ное 2012 12:47

Както честа се случва напоследък, бием, но нищо не играем. Но двете за по-дълго време ще бъдат несъвместими. Едно от тях ще престане да се случва в най-скоро време, при положение, че другото остане.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 ное 2012 16:07

ehh написа:Защо правите участието в подфорума на Левски на едно здраво момче от малцинството, наметното с шалче на Левски, толкова значимо?
Ясно е, че толкова му е капацитета, да повтаря като папагал едно и също нещо и по този начин да бъде забелязан. Той е като стена. И да му обяснявате, нищо няма да достигне до мозъка му.
Просто го оставете на мира и готово.

Ако ТодорТ ми беше оставил мнението ,когато обяснявах какъв е ефекта от метода "повторение", ВСИЧКИ щяхте да разберете защо повтарям едно и също по 100 пъти . Няма да си правя труда да обяснявам втори път , нито на теб , нито на онуй левскарче което си е позволило да ме коментира (мъжлето на ралка)...да сте чели ...или се помолете на Тодор да ви обясни ,в случай че е разбрал нещо . Резултатите са налице и аз просто ги коментирам , само че за разлика от половината отворковци , аз първи обявявам нещата и в повторенията ми има доста градивност.
Що се отнася до етническият ми произход , ако искаш можем да се видим , за да прецениш дали тена ми е по рождение или съм прекарал дълго време по морето :)).

ПП: А Тодорчо ми е ясен като фен . Който имал парите , той командвал ....еми ок . В такъв случай питам :"Каква е ролята на феновете тогава ? и "Какви фенове можем да бъдем след като гледаме как "паралиите" унищожавт Левски ? ".
И накрая : Тодоре преди да ми говориш за писане тука , ще ти напомня , че лично отидох да кажа на тоньо какво мисля , а накрая му пожелах приятен път към "Надежда" , така че ......Тодоре не ме сравнявай със "стадото" или пък с разни тинейджърчета тука .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 ное 2012 17:13

[offtopic]Кое МОЕ мъжле те е коментиралo при положение, че регистрация той тук няма?![/offtopic]
Последна промяна от ralka_levskarka на 12 ное 2012 19:11, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 ное 2012 17:56

ralka_levskarka написа:[offtopic]Кое МОЕ мъжле те е коментирала при положение, че регистрация той тук няма?![/offtopic]

радвам се в такъв случай :)) , ако не лъжеш , значи се извинявам , ок ?

ПП : Понякога и аз може да сгреша , въпреки че това все още е недоказуемо :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 ное 2012 20:43

Футболистите на Ботев Враца по-добри ли са от тези на Левски ?
Не ?
Тогава, защо отборът от Враца игра по-добър, по-сносен, по-хубав футбол от Левски ?? ... :?

П.п.

Дали е риторичен въпросът, или ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 12 ное 2012 20:44

zlobul написа:
ralka_levskarka написа:[offtopic]Кое МОЕ мъжле те е коментирала при положение, че регистрация той тук няма?![/offtopic]

Сега може да го повтаряш по 50 пъти на ден и може и да ти повярваме... :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 ное 2012 22:26

OOP написа:
zlobul написа:

Сега може да го повтаряш по 50 пъти на ден и може и да ти повярваме... :) :) :)

бе боли ме х.. , дали ти или такива като тебе ще повярват в каквото и да било . То понякога за простотията и повторенията не помагат .

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 ное 2012 22:53

zlobul написа:... И накрая : Тодоре преди да ми говориш за писане тука , ще ти напомня , че лично отидох да кажа на тоньо какво мисля , а накрая му пожелах приятен път към "Надежда" , така че ......Тодоре не ме сравнявай със "стадото" или пък с разни тинейджърчета тука .

Ако наистина си отишъл да кажеш на Тонев, какво мислиш за него - радвам се.
Но пък тогава не знам, защо олекваш сериозно, повтаряйки на нас едно и също нещо като папагал. Човече, разбрахме те всички! Повярвай ми! Не е нужно всеки път да дуднеш едно и също. Точно това изнервя колегите ти. Ако въобще ти пука за хора, които даже не познаваш, но това е друга тема.
И последно. Ако се притесняваш, че ще останеш незабелязан, то тогава измисли друг начин, с който да влизаш в дискусии, но с това постоянно повтаряне на една и съща мантра, просто не става...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”