ehh написа:Защо правите участието в подфорума на Левски на едно здраво момче от малцинството, наметното с шалче на Левски, толкова значимо?
Ясно е, че толкова му е капацитета, да повтаря като папагал едно и също нещо и по този начин да бъде забелязан. Той е като стена. И да му обяснявате, нищо няма да достигне до мозъка му.
Просто го оставете на мира и готово.
Ако ТодорТ ми беше оставил мнението ,когато обяснявах какъв е ефекта от метода "повторение", ВСИЧКИ щяхте да разберете защо повтарям едно и също по 100 пъти . Няма да си правя труда да обяснявам втори път , нито на теб , нито на онуй левскарче което си е позволило да ме коментира (мъжлето на ралка)...да сте чели ...или се помолете на Тодор да ви обясни ,в случай че е разбрал нещо . Резултатите са налице и аз просто ги коментирам , само че за разлика от половината отворковци , аз първи обявявам нещата и в повторенията ми има доста градивност.
Що се отнася до етническият ми произход , ако искаш можем да се видим , за да прецениш дали тена ми е по рождение или съм прекарал дълго време по морето

).
ПП: А Тодорчо ми е ясен като фен . Който имал парите , той командвал ....еми ок . В такъв случай питам :"Каква е ролята на феновете тогава ? и "Какви фенове можем да бъдем след като гледаме как "паралиите" унищожавт Левски ? ".
И накрая : Тодоре преди да ми говориш за писане тука , ще ти напомня , че лично отидох да кажа на тоньо какво мисля , а накрая му пожелах приятен път към "Надежда" , така че ......Тодоре не ме сравнявай със "стадото" или пък с разни тинейджърчета тука .