Черно Море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа
Доволен съм от старанието и желанието.Играхме добре.ЦСКА се рита прекалено много и играе много груб футбол,всички го видяхме това,а освен това често и прилагат удари с лакти с които пратиха в нокдаун и Жоро Илиев,и Миро Манолов.2-те положения за ЦСКА дойдаха именно след като бяха ударили наши играчи и не чистеха топката,крайно неспортсменско при положение,че половината ни отбор беше спрял да играе....Друго те не създадаха.Прехваления Анисе беше унищожен от Камазола и направо изхвърлен да играе в тяхната половина като либеро....Платини също беше тотално обезличен.Не победихме освен поради липсата на късмет,а и поради това,че нищо не правим по фланговете плюс липсата на централен нападател в този мач.От всички съм доволен със забележки към Наско Илиев.Просто няма право на такива включвания ако иска да пробива в първия отбор.Лежерно,несръчно,мудно,провали 2 голови контри по детински начин.Да взема пример от Жоро Китанов,който изигра страхотен мач и имаше уникални намеси,след Жоро Илиев беше най-добрия на терена.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
yavorescu написа:Не знам какво ви е допаднало в играта на Росен, според мен се правеше на Бекенбауер и прекали с излишните рискове. Сашо му спаси задника поне 2 пъти.
Аз пък все се чудя на Сашо какво толкоша му харесвате? Според мен това, че е най-отдавна в отбора е водещото. Вижда се, че напоследък има спад в играта и формата му. То е нормално, на всеки се случва. Ама да кажете, че Росен прави глупости е несериозно. Вие искате джаскане отзад, а той прави красиви неща. Но не всеки може да разбере.
Иначе Сашо вчера ми хареса, както и всички други. Наско ме разочарова малко, но пък и на него му е нужен опит. Не може веднага да се търси само негативното. Приемете, че това е Черно море, не Барселона. Хареса ми желанието на момчетата. Китанов се надявам да продължава все така, виждам добри вратари в България напоследък. Жоро си е Жоро. До него слагам още двама - Росен и Миро.
Няколко неща ми харесаха в мача:
- имаше надиграване на терена;
- коректно държане и на двата отбора, грубостите почти липсваха. Бандата за мое учудване не се поддаде на натиска от трибуните;
- добра посещаемост на трибуните;
Въпреки че липсваха голови ситуации си тръгнах доволен от стадиона. Няма мач, който да е свършил 0:0 и да е определен за спектакъл, но и двата отбора + феновете им изглеждаха доволни от резултата.
Оставам с опасението, че нямаме равностойна скамейка. Жоро Божилов се стара, но не му е силата на върха на атаката. Наско Илиев влезе плах ... Все пак поздрави и за двата отбора !
- имаше надиграване на терена;
- коректно държане и на двата отбора, грубостите почти липсваха. Бандата за мое учудване не се поддаде на натиска от трибуните;
- добра посещаемост на трибуните;
Въпреки че липсваха голови ситуации си тръгнах доволен от стадиона. Няма мач, който да е свършил 0:0 и да е определен за спектакъл, но и двата отбора + феновете им изглеждаха доволни от резултата.
Оставам с опасението, че нямаме равностойна скамейка. Жоро Божилов се стара, но не му е силата на върха на атаката. Наско Илиев влезе плах ... Все пак поздрави и за двата отбора !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- blue avalanche
- Контакти:
Кролик написа: Няма мач, който да е свършил 0:0 и да е определен за спектакъл, но и двата отбора + феновете им изглеждаха доволни от резултата.
Само така ти се е сторило...Бас държа,че нито феновете,нито футболистите на ЦСКА са били доволни от резултата.

blue avalanche написа:Кролик написа: Няма мач, който да е свършил 0:0 и да е определен за спектакъл, но и двата отбора + феновете им изглеждаха доволни от резултата.
Само така ти се е сторило...Бас държа,че нито феновете,нито футболистите на ЦСКА са били доволни от резултата.
Пълно щастие няма

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?