XIII кръг, Лудогорец - Левски, 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: XIII кръг, Лудогорец - Левски, 18.11.12
Николай Йорданов свири дербито Лудогорец - Левски
entwickler написа:Николай Йорданов свири дербито Лудогорец - Левски
Ако това е вярно значи независимо от изхода на мача ще накажат съдията.
BRF написа:Този мач зависи изцяло от отбора на Лудогорец!Имат си някакви проблеми,най-вероятно вътрешни и междуличностни!Ако се "съберат" и изиграят този мач както те си могат има два възможни резултата!Първият е 1:0,ако Илиян Илиев се затвори за да не загуби!Вторият е 3:0 ако направи глупоста да се надиграва!Общо взето срещу този треньор на Левски,победата е почти сигурна!Прогноза:победа за домакините на 0!
Ей .....аз пък много се радвам на тази прогноза, защото винаги се оказваш прав! А дано и този път!

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Айде честит да ви е съдията. ( : 1:1
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
tsonpen написа:mad forest написа:BRF написа:Този мач зависи изцяло от отбора на Лудогорец!Имат си някакви проблеми,най-вероятно вътрешни и междуличностни!Ако се "съберат" и изиграят този мач както те си могат има два възможни резултата!Първият е 1:0,ако Илиян Илиев се затвори за да не загуби!Вторият е 3:0 ако направи глупоста да се надиграва!Общо взето срещу този треньор на Левски,победата е почти сигурна!Прогноза:победа за домакините на 0!
Прогнозата ти за предния мач беше погрешна! Мисля, че сега си се коригирал!
BRF спечели моите поздравления! И то не с това, че позна изхода от трите поредни срещи на Лудогорец, а с последните си две прогнози, които показват липса на негативни предразсъдъци към Лудогорец. Резултатите са и въпрос на късмет и често добрите познания и разсъждения не стигат за успешна прогноза.
[offtopic]Значи и мен трябва да поздравиш като ви познах х-са със Славия и загубата от Черноморец

- БОТЕВ 1912
- Контакти:
Айде веднага захапахте съдията
Смешна история....

- ralka_levskarka
- Контакти:
БОТЕВ 1912 написа:Айде веднага захапахте съдиятаСмешна история....
Като не си гледал Йорданов как ръководи мачове на Левски не говори глупости

Този мач го губите с 4:0!
Това ти го казва един роден Левскар който е плакал при головете на Боримиров срещу Рейндърс на Айброкс и на Кайзера от центъра в реванша.
Просто Левски е много слаб в момента а както виждам вече и без вратар за мача срещу Лудогорец.
Този Левски няма нищо общо с този който ми плене сърцето, не казвам че ги обичам по-малко но в момента са класа под отбора от родният ми град и ще бъдат премазани на Арената.
Със Здраве.
Това ти го казва един роден Левскар който е плакал при головете на Боримиров срещу Рейндърс на Айброкс и на Кайзера от центъра в реванша.
Просто Левски е много слаб в момента а както виждам вече и без вратар за мача срещу Лудогорец.
Този Левски няма нищо общо с този който ми плене сърцето, не казвам че ги обичам по-малко но в момента са класа под отбора от родният ми град и ще бъдат премазани на Арената.
Със Здраве.
-
- Контакти:
nikec1 написа:Този мач го губите с 4:0!
Със Здраве.
Дано познаеш
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
ralka_levskarka написа:БОТЕВ 1912 написа:Айде веднага захапахте съдиятаСмешна история....
Като не си гледал Йорданов как ръководи мачове на Левски не говори глупостиНе съм човек, който си говори ей така без причина, защото си няма друга работа, а и до колкото си спомням вие бяхте отбора, който подава жалби срещу съдиите.
Аз пък си спомням, че Левски е отбора заради който смениха цяла съдийска комисия, но айде нека кажем че е единичен случай...