miromov написа:bez-nick написа:miromov написа:Нормално е хората да подкрепят Къци тъй като се идентифицират с него. Замислете се. какъв е той. да възпитан и интелигентен, но страхлив и безхарактерен. Той не може да се пребори със собствените си страхове, но не може и да си признае какъв е, затова влиза в ролята на жертва и търси съчувствие. Аз познавам такива хора. Тяхното възпитание и любезност идва от страха да се изправят и да се борят.
Като остава в Къщата, не се ли е изправил срещу страха си?Най-лесно е да си тръгнеш, да се прибереш вкъщи и да се отърве от обидите и подигравките, мисля че изобщо не е страхлив, а хитър прагматик
Страхливеца си личи от километри приятелю. Като имаш повече житейски опит ще го разбереш.
Теб те е страх да отидеш и да се пробваш да влезеш в къщата, а говориш за страхливеца Къци, него хич не го мисли, отдавна няма страх при него, просто не обича да обижда хората, а това в днешните ненормални времена те прави съответно различен и те атакуват, за да си изкарат комплексите.[/quote]
Страхливеца никога не си признава, защото го е страх дори и от това. Той не обича да обижда хората затова живее като роб в собствената си държава, това какво е според теб. Единствената причина поради която човек се оставя да бъде мачкан е страхът, който е по-голям от чест и достойнство, Останалото са недостойни оправдания и шикалкавене.[/quote]
най-лесно е да си правиш та*ак с някой, който знаеш че няма да ти отвърне, това си е също страх според мен!И ти имаш страхове, колкото и да се мислиш за Супермен, и аз имам страхове, всеки нормален човек има, това си е природа!