VIP Brother - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Анкета: Vip Brother 2012 - кой трябва да спечели?

Мнениеот dreben23 » 13 ное 2012 11:25

djambaza написа:Дребен, това всичко е поза, 100 пъти той си каза, че всичко е премислил и работи по схема. Какъв по-добър PR от това да покаже, колко е великодушен и какъв Далай Лама е заселил къщата? За съжаление, винаги т.н. "жертви" печелят формата. Ако не друго признавам му, добре го е обмислил.

Ако може само малко грозденце така и малко люспички, биг брадър? Два пръста може ли, биг брадър, че нещо съм се запекъл?

Е ние като имаме запек, да не търсим компот от дренки бе хора? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Къци направи цялото шоу, той беше в устата на всички, защото са умствено ограничени хора нар. клюкарки. :)

Какво ще направим ние на неговото място- нападат те 14 човека непрекъснато. :( Естествено, че умният човек ще си използва главата, друг изход няма в такава ситуация. :) Верно, а Фънки така ли се държи вкъщи, това неговото не е ли поза? ;) Според мен Къци се хареса на хората, понеже с влизането в къщата си каза, че иска да спечели и какво лошо има в това като се хванеш в нещо да стигнеш докрай и то по що-годе нормален начин. Вчера Фънки каза още нещо преди излизането на Къци: "Сега е моментът Къци да ги разцепи", не знам дали не се изпусна, но беше показателно, че все пак малко или много Фънки не гледа с чак такова лошо око на Къци Вапцаров. Всеки си играе ролята, за която е поставен вътре! ;)
Последна промяна от dreben23 на 13 ное 2012 11:34, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 ное 2012 11:28

dreben23 написа:Изкефи ме физиономията на Фънки вчера като казаха, че Къци остава- безценно! :lol: :lol: :lol: Аз лично щях да й налепя шамарите на Златка на втория-третия ден, ама това мъжко ли е? :lol: После ще следва нокаут от Багата, ама... кво ти пука! :)

Ооо да!Само затова симпатизирам на Къци, за да мога да видя после злобните физиономии на Фънки и Златка, защото се скъсаха да злорадстват по негов адрес, а и не само те..Всички показват едно доста лицемерно поведение и затова предпочитам да видя Къци като победител!Не че и той няма доста минуси, но лицемерието на останалите минава всякакви граници!Всички отричат да си признаят, че Къци е нарочен за черна овца в къщата, а в същото време когато дойде време за номинации всички се обидиняват срещу него..Също така много ми беше смешно когато някой се номинираше, защото уж му било тежко и за него било по-добре да си отиде вкъщи..Е честно няма такова лицемерие! :lol:

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 13 ное 2012 11:33

RedeviL написа:
dreben23 написа:Изкефи ме физиономията на Фънки вчера като казаха, че Къци остава- безценно! :lol: :lol: :lol: Аз лично щях да й налепя шамарите на Златка на втория-третия ден, ама това мъжко ли е? :lol: После ще следва нокаут от Багата, ама... кво ти пука! :)

Ооо да!Само затова симпатизирам на Къци, за да мога да видя после злобните физиономии на Фънки и Златка, защото се скъсаха да злорадстват по негов адрес, а и не само те..Всички показват едно доста лицемерно поведение и затова предпочитам да видя Къци като победител!Не че и той няма доста минуси, но лицемерието на останалите минава всякакви граници!Всички отричат да си признаят, че Къци е нарочен за черна овца в къщата, а в същото време когато дойде време за номинации всички се обидиняват срещу него..Също така много ми беше смешно когато някой се номинираше, защото уж му било тежко и за него било по-добре да си отиде вкъщи..Е честно няма такова лицемерие! :lol:

И какво лицемерие има в Орлин?!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 ное 2012 11:50

DanielGeorgiev написа:
RedeviL написа:

И какво лицемерие има в Орлин?!

Орлин всъщност е по-добрата страна на Мариана Попова- и с едините и с другите е, като се стреми да е удобен, за да не го номинират, само че той си мълчи и прикрива, ама накрая ги усетиха и двамата (той просто има какво да губи, на негово място бих постъпил по същия начин, но няма спор- той е готин пич), а Мариана не. Не съм видял само дали пие водка с Фънки... Повечето от съквартирантите колкото се различават, толкова си и приличат- например Никол и Орлин са най-хлъзгавите хора вътре. Плетат си кошницата съвсем невинно- единият номинираше тези които го застрашават за наградата, а другият - приятелките си (справка номинацията на Златка от предния път, когато Никол й заби ножа в гърба). Така че всички от тях имат и положителни и отрицателни качества, а играта е такава, че като ги хванат на болното място няма как да ги скрият напълно. Как не ги забелязвате тия неща? Още един въпрос: редно ли беше според вас последните номинации да се извършат очи в очи, като всички имат възможност да броят точките на номинираните- за мен не е правилно, всички броят точките на Къци и му забиват брадвата. Къци беше прецакван от всяка една игра, мисия и задача, защото човека има достойнство. Защо последната задача е песен като трябва да се бори с професионални певци??? Винаги го прецакваха... Николай също така беше прецакван, защото те бяха най-амбициозните и готови на всичко да спечелят, а Биг брадър искаше да ги провери имат ли граници и готови ли са на всичко, за да победят. :) Тоя сезон ми хареса много, въпреки шантавите вип-ове, които вкараха вътре. Беше много поучителен за нас отвън! :)

Докато Къци беше открит, дори и в изповедалнята, вярно по-дълго даваше номинациите си :lol:, ама трябва някой да им каже истината. Еле багата как изгледа изпод вежди като му обясни Къци, че това не е санаториум, но с други думи...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 ное 2012 12:08

dreben23 написа:Орлин всъщност е по-добрата страна на Мариана Попова- и с едините и с другите е, като се стреми да е удобен, за да не го номинират, само че той си мълчи и прикрива, ама накрая ги усетиха и двамата (той просто има какво да губи, на негово място бих постъпил по същия начин, но няма спор- той е готин пич), а Мариана не. Не съм видял само дали пие водка с Фънки... Повечето от съквартирантите колкото се различават, толкова си и приличат- например Никол и Орлин са най-хлъзгавите хора вътре. Плетат си кошницата съвсем невинно- единият номинираше тези които го застрашават за наградата, а другият - приятелките си (справка номинацията на Златка от предния път, когато Никол й заби ножа в гърба). Така че всички от тях имат и положителни и отрицателни качества, а играта е такава, че като ги хванат на болното място няма как да ги скрият напълно. Как не ги забелязвате тия неща? Още един въпрос: редно ли беше според вас последните номинации да се извършат очи в очи, като всички имат възможност да броят точките на номинираните- за мен не е правилно, всички броят точките на Къци и му забиват брадвата. Къци беше прецакван от всяка една игра, мисия и задача, защото човека има достойнство. Защо последната задача е песен като трябва да се бори с професионални певци??? Винаги го прецакваха... Николай също така беше прецакван, защото те бяха най-амбициозните и готови на всичко да спечелят, а Биг брадър искаше да ги провери имат ли граници и готови ли са на всичко, за да победят. :) Тоя сезон ми хареса много, въпреки шантавите вип-ове, които вкараха вътре. Беше много поучителен за нас отвън! :)

Докато Къци беше открит, дори и в изповедалнята, вярно по-дълго даваше номинациите си :lol:, ама трябва някой да им каже истината. Еле багата как изгледа изпод вежди като му обясни Къци, че това не е санаториум, но с други думи...

Много точен анализ на ситуацията в къщата!Въпреки че Орлин видимо играе най-много в къщата, се държи много културно с всички, избягва да влиза в конфликти и има добър етикет!Лично на мен това поведение ми се нрави и не виждам нищо лошо в стратегията му за победа.. :)

П.П.Между другото моите най-големи фаворити бяха Ирен и Влади, но за съжаление излезнаха прекалено рано от къщата..По мое мнение това стана по волята на С.Данаилов, защото натискът срещу него отвън започна да става доста голям!
Последна промяна от RedeviL на 13 ное 2012 12:11, променено общо 1 път.

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 13 ное 2012 12:09

КЪЦИ- Поради 100милиона причини и всичките културни.

Бездарници като Златка трябваше отдавна да са излезнали.Същото се отнася и за онези прости 3 същества

Фънки- абсолютен комплексар.Абсолютен интригант, а и като цяло културното му ниво е около това на Златка.

Багата- може да е световен шампион, но нищо повече от това.Мързел.Аз не мога да го запомня с нищо.

Никол е симпатична, мака и тя да яхна вълната на недоволството срещу Къци
Другите....

Най-интересното е, че както вяска година и сега всички твърдяха, че не са за парите вътре освен Къци, който ясно заяви още в началото, че с яарите ще се опита да направи филм.
С тези пари Златка ще си сложи нови цици, а Фънки ще ги изпие или изпуши.На Багата може би ще са му по-полезни, но лично аз се съмнявам, че отново ще може да излезне на ринга.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 ное 2012 12:10

Никой не заслужава да се нарече ВИП.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 13 ное 2012 12:41

djambaza написа:
Направил е детска градина, ау че сладко и милооооо :) Да не би децата в нея да са на негова издръжка?

Хасан има 8 деца, когато изгледаш 9 ела ми се обади!

Аз съм помошник-капитан на кораб и мога да ти кажа, че думата мъжко, когато работиш подобна работа, има малко по-различен смисъл от баща на 3 деца и "направил детска градина"(да не мислиш че я е направил заради усмивките на малките сладурчета?!)

Аз явно съм доста по-малък от теб, така че ми обясни какъв е по-мъжкия смисъл, предполагам да ходиш да е*еш к*ви без да ти пука, да обиждаш и псуваш като селянин по-слабите и да се напиеш като гъз, а относно Хасан, тук говорим не за правене на деца, а за тяхното отглеждане в нормална среда, което не е никак лесно от финансова гледна точка, то всеки може да направи ако иска и 100 деца, но ще можеш ли да ги отгледаш както трябва, да им платиш образование, нищо да не им липсва?
Последна промяна от bez-nick на 13 ное 2012 12:52, променено общо 8 пъти.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 ное 2012 12:42

Само заради това си заслужава да се гласува за Къцито :arrow:
http://vbox7.com/play:f2b3a3486c
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
CSKA_MONTANA
Контакти:

Мнениеот CSKA_MONTANA » 13 ное 2012 12:51

Във жълтите вестници още преди шоуто пишеше,че ще спечели Багата...Дано не е той,едва в последните дни започна да говори и то,защото останаха малко хора вече ;) Гласувах за Къци,ама не вярвам да е той :)

Върни се в “Архив”